2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bnm gozum korktu. Daha dun dr a gitim hersey ii dedi bi sorun yoktu. Gece kanamam oldu. Erken dogum riski var dediler. Her an hersey olablr yani.hazrlkrmi bi an once tamamlayip evde dinlncm bundn sonra.

canım geçmiş olsun, artık daha da dikkatli olmamız lazım inşallah vaktinde kucağımıza alırız kuzucukları..

Senin kaç gün önde?

gecen cuma kontrolde 11 gün cıktı bu sefer,

en bastan berı 1 hafta ondeydı hep 3 hafta once fln 15 gun onde cıktı , sımdıde 11 gun yanı ,

usg kagıdında 2 tane dogum tarıhı yazıyor mesela 20 mart , 11 onde cıktıgın ıcınde 9 mart gosterıyor tarıhı

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütün inşallah. Sağ salim almassin kucağına

canım gözün aydın, ikinizde iyisiniz ve sağlığınız yerinde... inşallah bir an önce eve de götürürsün kuzunu:)

Günaydın kızlar doğum yapanlar olmuş sanırım rabbim sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin, eşim şehir dışına seminere gitti bi haftalığına, doğumları duyunca iyice tırsmaya başladım ya o yokken bişey olursa diye gerçi annemler geldiler yanımdalar ama eşim olmadan da olsun istemiyorum

stres yapma bunun ıcın olmayacagı varsada olur yoksa aman dıkkat , esınde gerı dondugunde iş yerı ıle konussun esım boyle boyle dıye gıtmesın senı bırakıp

Hayırlı uğurlu olsun canım senin de bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim :) hamilelik hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor bana o yüzden doğum haberlerini duyunca şok oluyorum :) Oğlunla beraber Allah mutluluğunuzu bozmasın :)

stres yapma bunun ıcın olmayacagı varsada olur yoksa aman dıkkat , esınde gerı dondugunde iş yerı ıle konussun esım boyle boyle dıye gıtmesın senı bırakıp
Değil mi söyleye söyleye başıma getiricem o olacak, yok canım yaa bundan sonra öyle bi seminer felan olursa kesinlikle göndermem

Değil mi söyleye söyleye başıma getiricem o olacak, yok canım yaa bundan sonra öyle bi seminer felan olursa kesinlikle göndermem

En guzelı stres yaptıgımız anda kafamızı baska seylerle mesgul edıp o havayı dagıtmak , Rabbım yeterkı hayırlısını versın , hayırlı zaman ne zamanda ozaman gelsınler
relax olalım

Günaydın güzel annelerr...
gulguzeli85 hayırlı olsun canım erkenden kavuşmuşsun bebişine inşallah en kısa zamanda kucağına da alırsın
Ya kızlar başka böyle hisseden var mı bilmiyorum ama ben hiç doğuracak ve anne olacak gibi hissetmiyorum
Sanki hep böyle devam edecek
Bebek hep içimde kalacak gibi geliyo :)

benişm de eşim 1-3 şubatta yurtdışıan gidicek yollamasa mıydım oldum da para kalıcak ordaqn da bize...

Ayyy sevindim canım sağ salim kavuşmaniza hayırlısıyla bebeğin de toplar kendini hızla. Allah ona , sana ve ailenize sağlık, huzur ve mutluluk versin.

canım geçmiş olsun, gözün aydın inşallah hayırlısıyla kucağına alır eve götürürsün kuzunu...Rabbim korktuklarımıza uğratmasın, dualarım seninle...

Günaydııın hamişleeerrr ve bebişleriiiiiiiiiiii.Doğum yapan arkadaslar gözünüz aydın ,allah sağlık sıhhat versin size ve bebisinize.Dilerim geride kalan biz hamişler de vakitli ve hayırlı bi şekilde atlatır.Sağ salim kuvusuruz yavrularimiza.

Canım ne mutlu ki sağ salim atlattiniz. Dilerim inş. Tez zamanda toplarsınız. Allah sana ,bebisine ve ailenize sağlık, mutluluk ve uzun ömür versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…