Valla bnm gozum korktu. Daha dun dr a gitim hersey ii dedi bi sorun yoktu. Gece kanamam oldu. Erken dogum riski var dediler. Her an hersey olablr yani.hazrlkrmi bi an once tamamlayip evde dinlncm bundn sonra.
Senin kaç gün önde?
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütün inşallah. Sağ salim almassin kucağınaSelam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
Selam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
Canım ben Aksaray ilinde yaşıyorum. Türkcan COŞGUN diye bir Dr a gidiyorum.Archase,hayırlsıı olsun canım canım doğum için.Doktorun kimdi?
Günaydın kızlar doğum yapanlar olmuş sanırım rabbim sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin, eşim şehir dışına seminere gitti bi haftalığına, doğumları duyunca iyice tırsmaya başladım ya o yokken bişey olursa diye gerçi annemler geldiler yanımdalar ama eşim olmadan da olsun istemiyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım senin de bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim :) hamilelik hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor bana o yüzden doğum haberlerini duyunca şok oluyorum :) Oğlunla beraber Allah mutluluğunuzu bozmasın :)Selam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
Değil mi söyleye söyleye başıma getiricem o olacak, yok canım yaa bundan sonra öyle bi seminer felan olursa kesinlikle göndermemstres yapma bunun ıcın olmayacagı varsada olur yoksa aman dıkkat , esınde gerı dondugunde iş yerı ıle konussun esım boyle boyle dıye gıtmesın senı bırakıp
Değil mi söyleye söyleye başıma getiricem o olacak, yok canım yaa bundan sonra öyle bi seminer felan olursa kesinlikle göndermem
Günaydın kızlar doğum yapanlar olmuş sanırım rabbim sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin, eşim şehir dışına seminere gitti bi haftalığına, doğumları duyunca iyice tırsmaya başladım ya o yokken bişey olursa diye gerçi annemler geldiler yanımdalar ama eşim olmadan da olsun istemiyorum
Ayyy sevindim canım sağ salim kavuşmaniza hayırlısıyla bebeğin de toplar kendini hızla. Allah ona , sana ve ailenize sağlık, huzur ve mutluluk versin.Selam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
Canım ne mutlu ki sağ salim atlattiniz. Dilerim inş. Tez zamanda toplarsınız. Allah sana ,bebisine ve ailenize sağlık, mutluluk ve uzun ömür versin canım.Kizlar baskaa varmi bilmem ama ilk dogurran ben oldum sanirim dun aksam suyum geldi hastaneye geldik bebek cok kucuk oldugu icin cigergelistirici ignelerini yapalim son doz cumartesi olcak bekletcez dediler acilmam yoktu sancim icin agrikesici vurdular ama ne fayda sancilarim artip 2 parmak acilinca sezeryana aldilar dogum kanalina girmesin normal dogurmayayim diye doktor sen basta sordu dogum seklini sen sec ama normal olursa bebek cok kucuk zorlanabilir kanalda beyin kanamasi gecirebilir dedi bende hic istemeyerek sezeryan oldum bebegim kuvezde goremedim doktorla esim konusmus iyi demis 1703 gr dogdu bekletirken cok sanci cektigim icin kendi nefes alimini saglamis yani solunum cihazina baglamamislar cok sukur kendi nefes aiyomus ama cok kucuk kipkirmizi saclarida var dua edin iyi olsun kizlar .kiz olmasi da cok buyuk avantajmis oyle demisler ama sebebini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?