- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Bn de kraft calipso aldm. Yatagi da bu olculerde pamuk. Nevresm takmni cotton box dan aldm olculerni bilmyrm ama olur herhldeGünaydın.. Bu ölçülerde yatağı ve nevresim takımı oluyormu ki park yatak olarak kraftın calipso almayı düşünüyorum da ben...
Senin niye oyle peki ? Kanama mi oldu sende de?
Cuma izne çıkıyorum artık evde tek olucam, tek olmak daha ürkünç ani bi durumda ama nasip artık
Günaydın.. Bu ölçülerde yatağı ve nevresim takımı oluyormu ki park yatak olarak kraftın calipso almayı düşünüyorum da ben...
doktorla konuşsabn da sancıların biraz başlar başlamaz sezaryana alsalar olma zmı
kendi doğal akışına bıraksanız yani gelişini
Gözün aydin canim sağlıkla buyutursun insallah BebeğiniSelam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
Yaşı uzun olsun canimGözün aydin canim sağlıkla buyutursun insallah Bebeğini
Benim benim 1 hafta önde. Ben de doktora sordum doğum tarihini değiştirir mi diye. Değiştirmez dedi. Değiştirmesi için 2 hafta ve fazlası olmasi gerekir dediKızlar günaydın benim sat a göre 32artı0 ım bu çarşamba günü 21 ocakta başlıyor usg ye göre ise 32artı0 ım 30 ocak ben hangisini baz alıcam kafam karıştı iyice yaaa :S
Cuma izne çıkıyorum artık evde tek olucam, tek olmak daha ürkünç ani bi durumda ama nasip artık
Selam kızlar
Bir eksiğe daha çızıktırık attım çok şükür
http://www.civilim.com/johnson-lotus-travel-bebek-arabasi şunu beğeniyoduk ama civilde yoktu, internete özel indirim ordan alın dediler
Görmeden de almak istemiyoduk
Saraçhaneye gittik eşimle, ordan nakite 320 ye aldık
Güzel sağlam çift yönlü, çok süper bi marka sayılmasa da iş görür
Almak isteyen olursa diye paylaşmak istedim
Hastane için pusette hazır çok şükür
Geriye kaldı yatak ve uyku seti..
Arada olur Bircancım
Ben bi kez yolda ağrıdan gözlerim doldu zor tuttum evde kapanıp ağladığımı biliyorum
Eşim işi bırak istersen artık diyodu da
O zaman da bebeimle az izin kullanıcaktım diye dişimi sıktım
Sonra biraz düzeldim biraz yine zorlandım ama şükür bugünlere geldim
Darısı hepinizin başına inşallah
Benim benim 1 hafta önde. Ben de doktora sordum doğum tarihini değiştirir mi diye. Değiştirmez dedi. Değiştirmesi için 2 hafta ve fazlası olmasi gerekir dedi
Katılıyorum. Zaten sezaryan olacaksa en azından döğün başlamak üzereyken girmek en mantiklisidoktorla konuşsabn da sancıların biraz başlar başlamaz sezaryana alsalar olma zmı
kendi doğal akışına bıraksanız yani gelişini
Canım dün elbise almıştımya çok güzel bir kumaşta geldi inanamadım. Ama indirimdeymiş üzerinde 44,90 yazıyor 14,90 na nasıl düşürmüşler şaşırdım
Senin kaç gün önde?aynı seyı bende sordum , 15 gun onde cıktıgında , normal dogum tarıhı evet ılerı gelebılır 2 hafta surec oldugunda ama sen sezeryan olacagın ıcın bıseyı degıstırmez zaten once alınmıs olacak dedı,
Evde pamuk ve su hazırlamak daha iyiymiş te bildiğimiz pamuk mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?