2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese Günaydin son 2 gunde 2 dogum oldu dimi?
ve bu toplamda 3. dogum mu oldu?
allah yar ve yardimcilari olsun dogum yapan arkadaslara umarim saglikla sihhatle evlerine giderler.
benimde bugun kontrolm var 10.30 da lutfen dua edin... umarim hersey yolundadir.

Kızlar günaydın benim sat a göre 32artı0 ım bu çarşamba günü 21 ocakta başlıyor usg ye göre ise 32artı0 ım 30 ocak ben hangisini baz alıcam kafam karıştı iyice yaaa :S

Cuma izne çıkıyorum artık evde tek olucam, tek olmak daha ürkünç ani bi durumda ama nasip artık

hiç korkma zaten sancın başlasa bile evde duş alıyosun ediyosun hazırlanıyosun bi saati geçiriyosun öyle...
eşin bile gelir....

hatta çoğu arkadaşıms ancı başlayınca evde bekledi biraz artınca gitti hastanede beklemek daha zor oluyo diye

doğum dediğin şey belki de 10 saat süren bişe, yani öncesindeki sancıalrın başlamasından itibaren

Gözün aydin canim sağlıkla buyutursun insallah Bebeğini

Kızlar günaydın benim sat a göre 32artı0 ım bu çarşamba günü 21 ocakta başlıyor usg ye göre ise 32artı0 ım 30 ocak ben hangisini baz alıcam kafam karıştı iyice yaaa :S
Benim benim 1 hafta önde. Ben de doktora sordum doğum tarihini değiştirir mi diye. Değiştirmez dedi. Değiştirmesi için 2 hafta ve fazlası olmasi gerekir dedi

Cuma izne çıkıyorum artık evde tek olucam, tek olmak daha ürkünç ani bi durumda ama nasip artık

belkı bunu cok duydun ama gercekten oyle hemen hopp dıye dogum olmuyor , sancın geldı dıyelım once uzun aralıklarla sancın baslar zaten 1-2-3 derken ara sureler kısalır sen o surecte , esınıde ararsın, annenıde
daha acıl bıse oldu dıyelım suyun geldı , hemen bı taksıye atlayıpda gıdebılırsın hastaneye
kanaman olursada korkma sen son haftalarındasın 37 de veya 38 dogru olması daha yuksek ıhtımal kanaman olsada korkma cok az bısı olur oda zaten , nişan dedıklerı sey oda işaret geldı derler,

normal dogum yapıp bunları bılenler hepsını evde yasıyor beklıyorlar takı sancıların aradakı dakıları cok kısalıncaya kadar
cevremden cok sahıt oldum ordan bılıyorum

en son 2 ay once arkadasımla evde bızzat volta attım saatlerceeee =)

Günaydın Kızlar

Canım hayırlı olsun güle güle kullanın çok şükür bir şey kalmadı senin
Bende şubat itibarı ile başlıcam acilleri almaya kalanı doğumdan sonra Allah nasip ederse

Benim benim 1 hafta önde. Ben de doktora sordum doğum tarihini değiştirir mi diye. Değiştirmez dedi. Değiştirmesi için 2 hafta ve fazlası olmasi gerekir dedi

aynı seyı bende sordum , 15 gun onde cıktıgında , normal dogum tarıhı evet ılerı gelebılır 2 hafta surec oldugunda ama sen sezeryan olacagın ıcın bıseyı degıstırmez zaten once alınmıs olacak dedı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…