2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Odasına girip çıkıyorum heyecandan
Size de öyle oluyo mu
Bu beşikte o olucak vs hayal ediyorum deli gibi
Aynen ya dunden beri 50 kere girdim ciktim odaya , sabah uyandim esim odaya sesleniyor kizimmm uyuyormusun diyor :) naaiuorsun diyorum prova yaptim diyo odasinda hayal ettim bi an:))

Aklina getirme kotu seyler. Allah hayirlisini versin. Gelisiyordur onun cigerlerii merak etme annesii

Ben civilden aldım canım 12 li paket 44.90 Dı iki kutu almıştım. Bebek 4-5 ayını geçincede e bebeğin ıslak mendilleride güzelmiş kampanyayı takip edip ondan almayı düşünüyorum.

Ben civilden aldım canım 12 li paket 44.90 Dı iki kutu almıştım. Bebek 4-5 ayını geçincede e bebeğin ıslak mendilleride güzelmiş kampanyayı takip edip ondan almayı düşünüyorum.

Civile gidersem alayım bende
Ben unibaby set almıştım civilden, bebe yağı filan içinde 2 paket ıslak mendil var dedim de yetersiz olurmuş

Keşke gelse
Ablamın hemen hemen hiç olmadı
Bi arkadaşımın da öyle
Anne sütü gibisi yok, inşallah bizlerin olur

Bu haftalarda süt oluyormus diye yazıyordu dun takvimde. Bende geldi herkesin değişiyor mu acaba. Önce gelenin hep sutu olur mu ya da doğumdan once gelmeyenlerde sonradan süt olur mu.. falan filan.

Bu haftalarda süt oluyormus diye yazıyordu dun takvimde. Bende geldi herkesin değişiyor mu acaba. Önce gelenin hep sutu olur mu ya da doğumdan once gelmeyenlerde sonradan süt olur mu.. falan filan.

Bende okumuştum onu ama benim hala gelmedi
Bende diyorum bebek doğunca küt diye gelmez herhalde bir an önce gelsin diye bekliyorum
Mercimek filan süt yaparmış tabi gaz da

Bende okumuştum onu ama benim hala gelmedi
Bende diyorum bebek doğunca küt diye gelmez herhalde bir an önce gelsin diye bekliyorum
Mercimek filan süt yaparmış tabi gaz da

Bugün ot ve su süt yaparmis diye bir duyum aldim Cesurarya dan :))) inek misali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…