Amin insallah canimİns canim ya , hepimizin ginlune gore olsun ins hersey
Aynen ya dunden beri 50 kere girdim ciktim odaya , sabah uyandim esim odaya sesleniyor kizimmm uyuyormusun diyor :) naaiuorsun diyorum prova yaptim diyo odasinda hayal ettim bi an:))Odasına girip çıkıyorum heyecandan
Size de öyle oluyo mu
Bu beşikte o olucak vs hayal ediyorum deli gibi
Aklina getirme kotu seyler. Allah hayirlisini versin. Gelisiyordur onun cigerlerii merak etme annesiiAslında dillendirmeye bile korktuğum düşünceler içerisindeyim
İlk tahmini doğum tarihim 27 Şubattı
Bebek önde ama gelişimine bakalım dediler
Özellikle detaylı da bu önde olayı biraz daha fark attı
Sonra en başından beri tüm ultrason resimlerim istendi
Bebeğin hep önde olduğunu, benim SAT ımın yanlış olduğunu söylediler. Doğum tarihimi değiştirdiler 16 Şubat olarak
( SAT en fazla bir iki gün oynar, sanmıyorum bu kadar oynayacağını )
Sezeryan isteyince de 6 Şubat dendi
Yani yaklaşık 20 gün oynandı tarihte ilk zamandan bugüne bakarsak
Bazen diyorum erken mi alınıyo acaba ?
Allah korusun ciğerleri vs. için anne karnında kalması yani tarih önemli
Bu renkler bi harika cok seviyorum ben
Bu renkler bi harika cok seviyorum ben
Kızlar memesinden sut gelen var mı?
Ben civilden aldım canım 12 li paket 44.90 Dı iki kutu almıştım. Bebek 4-5 ayını geçincede e bebeğin ıslak mendilleride güzelmiş kampanyayı takip edip ondan almayı düşünüyorum.Uni baby nin yenidoğan mendili çok iyi
Saf su ve pamukmuş
Bi arkadaşım ondan toplu alçok gidiyo ve ilk 4 ay en azından ondan başka mendil kullanmadık biz dedi
Sonrasında da sadece totosuna bim mendili almışlar
Yüzüne yine uni baby
12 li kampanya paketi var 50 TL civarı
Ben civilden aldım canım 12 li paket 44.90 Dı iki kutu almıştım. Bebek 4-5 ayını geçincede e bebeğin ıslak mendilleride güzelmiş kampanyayı takip edip ondan almayı düşünüyorum.
Bende simdilik yok oyle bisey. Senden sutmu geldiKızlar memesinden sut gelen var mı?
Benden geliyo tatlım ara sıra ama sıvı değil sarımtrak ve iç çamaşırımda kuruyo o yüzden göğüs pedi koyuyorum bazenKızlar memesinden sut gelen var mı?
Keşke gelse
Ablamın hemen hemen hiç olmadı
Bi arkadaşımın da öyle
Anne sütü gibisi yok, inşallah bizlerin olur
Bu haftalarda süt oluyormus diye yazıyordu dun takvimde. Bende geldi herkesin değişiyor mu acaba. Önce gelenin hep sutu olur mu ya da doğumdan once gelmeyenlerde sonradan süt olur mu.. falan filan.
Benimki de o şekilde oluyoBenden geliyo tatlım ara sıra ama sıvı değil sarımtrak ve iç çamaşırımda kuruyo o yüzden göğüs pedi koyuyorum bazen
Evim sade aslında genelde krem beyaz halılar
Tek çocuk odasını renklendirdim, açık renk halı daha zor
Bende okumuştum onu ama benim hala gelmedi
Bende diyorum bebek doğunca küt diye gelmez herhalde bir an önce gelsin diye bekliyorum
Mercimek filan süt yaparmış tabi gaz da
Bugün ot ve su süt yaparmis diye bir duyum aldimCesurarya dan :))) inek misali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?