Aynı şeyi eşimde söyledi gelecek para çok fazla bi maktar değil ama bi eksiği gideririzbenişm de eşim 1-3 şubatta yurtdışıan gidicek yollamasa mıydım oldum da para kalıcak ordaqn da bize...
iNŞALLAH ALLAH YARDIMCIN OLSUNherkese Günaydin son 2 gunde 2 dogum oldu dimi?
ve bu toplamda 3. dogum mu oldu?
allah yar ve yardimcilari olsun dogum yapan arkadaslara umarim saglikla sihhatle evlerine giderler.
benimde bugun kontrolm var 10.30 da lutfen dua edin... umarim hersey yolundadir.
Doktorunun şu günde sana rapor vericez gel demesi lazımKızlar günaydın benim sat a göre 32artı0 ım bu çarşamba günü 21 ocakta başlıyor usg ye göre ise 32artı0 ım 30 ocak ben hangisini baz alıcam kafam karıştı iyice yaaa :S
HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİMM ALLAHIM HEMEN KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞ.NEKADAR YATCAKMIŞKİ YOĞUN BAKIMDA DARISI BİİZM BAŞIMIZA ZAMANINDA İNŞ.Selam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
Bende kafa ölçüsü 2 hafta ileride göbek ölçüsü 1 hafta geride.Diğer ölçümler haftasıyla uyumlu.Niye kafası ilerde dedim.Genetik yapıdan kaynaklıdır diyor.Sizde böyle bir durum var mı?Senin kaç gün önde?
Progesteron başladı vajinal,magnezyum sabah aksam birde doğum olursa diye kortizon yaptırdı bebisin ciğerleri gelissin diye,en önemlisi de full istirahat,normalde calisacaktim 37.haftaya kadar çok rahattim çünkü ama iki haftadır raporluyum yarin da doğum iznim basliyor,ne yapayım erken doğmasında ben izin aktarmamaya raziyim
Selam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
aylardır yazısıyoruz , en baslardan berı , kımımız rahat gecırdı kımımız bulantı sorunlarıyla kımımız kanama ve kaybetme korkusuyla , o bu su derken bebıslerımız buyudu ve sonlara geldık dogumlar basladı bıle , kısa bı sure sonrada bebıslerımızın baska dertlerı ıcın yazısıp fıkır edınecegız..
benim korkum daha çantam hazır değilll
herşey tamam ama kıyafetleri yıkayıp ütülemem lazımm
korku başladı yarın 35.haftaya giriyoruz.
bu akşam gidince başlıycam artık
Evet sen artık başla inşallah vaktini bekler oğlunda telaşsız olur ama bizim mart bebekleri pek aceleci çıktı.benim korkum daha çantam hazır değilll
herşey tamam ama kıyafetleri yıkayıp ütülemem lazımm
korku başladı yarın 35.haftaya giriyoruz.
bu akşam gidince başlıycam artık
YOK canım duymadım ama sıkısıkı bısı degıl o kopuk tarzında bısı ayarlanır sekılde yine de dikk etmek lazım tabi yumusacık onların başlarıHerkesin en başta aldığını galiba ben en sona aldım küveti hafta sonu aldık sonunda :)) şuan da bebekle ilgili bi kaç ayrıntı dışında bişeyi kalmadı, hastane için olanları ayırıp dolabını düzenledik çantasını hazırlamam kaldı,burcuerenoztel küveti aldığım yerde banyo şapkasını sordum oradaki kız yeni doğanlara önermiyoruz çünkü kafaları daha yumuşak mümkünse pek bişey kullanmayın, alacaksanız dahi ilerki aylarda kullanın dedi duydun mu böyle bişey
kim doğum yapmış ya neyi kaçırdım ben?Günaydııın hamişleeerrr ve bebişleriiiiiiiiiiii.Doğum yapan arkadaslar gözünüz aydın ,allah sağlık sıhhat versin size ve bebisinize.Dilerim geride kalan biz hamişler de vakitli ve hayırlı bi şekilde atlatır.Sağ salim kuvusuruz yavrularimiza.
cnm ben sebamed aldım.ya kızlar şu bebek bakım ürünlerinde karar veremiyorum kafayı yicem... sebamed mi alayım unibaby mi dün bebek mağazasına gittik sebamede baktım toplam 5 ürüne 100 küsür fiyat çıktı eşim bu çok pahalı oluyo böyle dedi ne yapayım bi akıl verin
ya demiyor işte özel muayenehanesi var diye sanırım ben başka yerden alcam da tam gününde gidiyim diorum iki arada bi derede kaldım. gerçi kendi doktorum sat a göre al dedi bebk gelişimine göre deil ama bu seferde sonrasında bi hafta zararda başlıyorum sanki emin olamadım.Doktorunun şu günde sana rapor vericez gel demesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?