2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar...iyi bir hafta olur umarım...

gulguzeli85 canım hayırlı olsun... maşallah bebişimize de...

benim için bu gece kabustu... 12 de yattım 1 de sağ kasığıma bir ağrı saplandı yatakta ne dönebildim ne kımıldayabildim ağlayacaktım neredeyse.. biraz bekledikten sonra hafifledi ağrı sonra ayağa kalktım ondan sonra da yatabilmek ne mümkün sabah 6 yı gördüm sonra 1 saat uyumuşum 7 de kalktım işe geldim resmen ruh gibiyim.. o ağrı neden oldu anlamadım dün akşam magnorm içmeyi unutmuşum acaba ondan mı diyorum ya da yatakta ters bir hareketmi yaptım hiç anlamadım

Herkesin en başta aldığını galiba ben en sona aldım küveti hafta sonu aldık sonunda :)) şuan da bebekle ilgili bi kaç ayrıntı dışında bişeyi kalmadı, hastane için olanları ayırıp dolabını düzenledik çantasını hazırlamam kaldı, burcuerenoztel küveti aldığım yerde banyo şapkasını sordum oradaki kız yeni doğanlara önermiyoruz çünkü kafaları daha yumuşak mümkünse pek bişey kullanmayın, alacaksanız dahi ilerki aylarda kullanın dedi duydun mu böyle bişey

iNŞALLAH ALLAH YARDIMCIN OLSUN

HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİMM ALLAHIM HEMEN KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞ.NEKADAR YATCAKMIŞKİ YOĞUN BAKIMDA DARISI BİİZM BAŞIMIZA ZAMANINDA İNŞ.

Geçimiş olsun. Aynen evde dinlenirken vaktini daha rahat tamamlarsın inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. Allah güzel hayırlı ömür versin.

aylardır yazısıyoruz , en baslardan berı , kımımız rahat gecırdı kımımız bulantı sorunlarıyla kımımız kanama ve kaybetme korkusuyla , o bu su derken bebıslerımız buyudu ve sonlara geldık dogumlar basladı bıle , kısa bı sure sonrada bebıslerımızın baska dertlerı ıcın yazısıp fıkır edınecegız..

benim korkum daha çantam hazır değilll
herşey tamam ama kıyafetleri yıkayıp ütülemem lazımm
korku başladı yarın 35.haftaya giriyoruz.
bu akşam gidince başlıycam artık

benımde cantam hazır degıl henuz ama sen hazırlamalısın artık 35. hafta olacak cunku
benımkılerıde annem yıkayıp utuleyecek sagolsun hepsını aldı goturdu =) bu hafta onları yerlestırırız dolabına

Evet sen artık başla inşallah vaktini bekler oğlunda telaşsız olur ama bizim mart bebekleri pek aceleci çıktı.

YOK canım duymadım ama sıkısıkı bısı degıl o kopuk tarzında bısı ayarlanır sekılde yine de dikk etmek lazım tabi yumusacık onların başları

ya kızlar şu bebek bakım ürünlerinde karar veremiyorum kafayı yicem... sebamed mi alayım unibaby mi dün bebek mağazasına gittik sebamede baktım toplam 5 ürüne 100 küsür fiyat çıktı eşim bu çok pahalı oluyo böyle dedi ne yapayım bi akıl verin

Günaydın Mart anneleri :)

Cuma günü kontrolüm vardı , herşey yolunda.. çalışabilir raporumu aldım 20 şubata kadar kısmetse buralardayım :)
Tetenoz 2.dozuda oldum ( Allahdan bu sefer o kadar ağrımadı )

Sizler nasılsınız? Herşey yolundamı ?

kim doğum yapmış ya neyi kaçırdım ben?

cnm ben sebamed aldım.
sampuan 500 luk bebe yagı pısık onleyıcı sabun 100 lira civarı verdim. bide yüz kremi aldım ınt ekstra 16 tl ye.
bana arkadasım onerdı sebamed ı oglum bır yasında hala dogumda aldıklarımı kullanıyorum dedı. ınt baktım herkes sebamed onerıyor bı kac arkadasımda sebamed dıınce aldım.. pahalı mı pahalı orasına bır sey dıyemem ıslak mendılı unıbaby aldım. n11 de uygun fıyatlıları var ben yuz kremını n11 den aldım
benım dukkandan aldıgım kutularla karsılastırdım bakım sahte mı fılan dıe ama herseyı aynıydı

Doktorunun şu günde sana rapor vericez gel demesi lazım
ya demiyor işte özel muayenehanesi var diye sanırım ben başka yerden alcam da tam gününde gidiyim diorum iki arada bi derede kaldım. gerçi kendi doktorum sat a göre al dedi bebk gelişimine göre deil ama bu seferde sonrasında bi hafta zararda başlıyorum sanki emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…