- 15 Haziran 2010
- 526
- 52
- 123
korkma canım.ilk hamileliğimde bende öyleydim,sürekli adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıdı ilk 2,5 ay...sonra kendiliğinden gecti.
sagol canım hakkımızda hayırlısı artık..
Canım progestanı bırakmana çok sevindim benimde son 2 haftam var daha( Kanama alanı 10ml ile14 ml arasıymış küçülmüş ama iki hafta daha kullan dedi. Bugun kalp atışını duyduk rabbim herkese nasip etsin insan anne olduğunu o an daha iyi anlıyor :))
çok sevindim,bebişinin kalp atışını duymuşsun ne güzel.maşallah.canım kurtuldum o haptan darısı sana.benim 1cm.kalmış kanama alanı.
Anladım canım bizim ikimizde pozitif çok sevindim progestanı bırakacağina bana 12 haftaya kadar devam dedi
folik asiti ne sıklıkla kullanıyorsun
bu arada iyi tatiller
ne güzel sizde kan uyuşmazlığı yok.ben birde ikiz olunca korktum,bebekler etkilenirse diye.ben folic plus günde 3kez kullanıyorum.ona devam et dediler. ama ne zaman kesicem henüz bir fikrim yok.
Aynı benimde içimden gelmiyor bezginlik bıkkınlık hali var üzerimde inşallah geçer.belki sakıncası yoktur ama benim karnım çıktı ona rağmen yatıyorum
bende çok dikkat edemiyorum açıkcası..midem almıyor...zoraki yiyeyorum...ceviz badem vs....karın üstüde sürekli yatıyorum ben ya....
eşime söylim de kızmasın banaBende dikkat edemiyorum kızlar sıcakda var midem almıyor .hergün yumurta mümkün degil süt içiyordum oda kokuyor gibi geliyor.
cevizi ekmek arası yiyorum tavsiye ederim yağlı gelmiyor
folidoce kullanıyorum en başından beri.Kizlar ben 8.haftama girdim bebeği besleyen bi kist olurmus o bende yokmus ama dr hersey yolunda onemli degil o kadar dedi bende ilk defa bole bisi duydum bigisi olan var mi bide folibol kullaniyordum onu degistirdi folidoce folik asiti verdi daha faydaliymis siz ne kullaniosunuz suan
Kızlar kanamam kesildi zaten dünde azdı.sadece progestan kalıntıları ve sürüsü bişeyler vardı Pedimde.kasık ağrım çarşamba vardı bir tek.kanama alanı rahim in farklı yerindeydi rahmimizde bu arada hafif kalp şeklinde imiş.teyzem gebeliğin de adet olmuş hep annemden öyle olurmuş.annemde sende adet olmayasın dedi.tamda adet döngüsü ayın 29 30 31 i takvimi vardı program ordan bakmıştım. Böyle adet olunuyor mu bilen var mı..5 ağustosta kontrolü var inşallah bebeği mi görürüm.
Ucunuzde cok haklisiniz bugunu milat yaptim 6 +3 olduk bizde ve bidaha icmemek icin elimden gelen herseyi ortaya koyucam ...tesekkur ederim sozleriniz beni kendime getirdi bi bebege bu kotulugu yapmamaliyim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kalp atislarimizi duyduk cok sukur,bugun hafif bi pembe akintimda oldu dusuk tehlikemdrn dolayi dusuk ignesi ve kan uyusmazlik ignemde vuruldu hakkimda hayirlisi..ani hareket ve tartisma sonrasi pembe akintim oldu :s
Bende izmirden araniza katiliyorum bugun 6+3 gunluk bebisim ve dun kalp atislarini duyduk.allah nasip ederse 2.kez anne oluyorum.bu gebeligim biraz stresli gergin ve agrili bol uykulu geciyor ilk gebeligimde bu sikayetlerin hic birini yasamadim umarim sorunsuz atlatiriz hepimiz hamilelik surecini.
Bende izmirden araniza katiliyorum bugun 6+3 gunluk bebisim ve dun kalp atislarini duyduk.allah nasip ederse 2.kez anne oluyorum.bu gebeligim biraz stresli gergin ve agrili bol uykulu geciyor ilk gebeligimde bu sikayetlerin hic birini yasamadim umarim sorunsuz atlatiriz hepimiz hamilelik surecini.
Mrhb canim İzmir neresi bende iirliyim 2.gebeligim ve zor geçiyor uyku hali ve sersemlik var bulanti çok ama istifra etmiyorum
Bugun benimde 6+3 canim alttanmi baktilar merak ediyorum bende pztsi ye randwvu aldim...benimde ikinci bebisim
Merhaba canim balcovadayim kizim 2011 dogumlu allah nasip ederse burda izmir anneleri grubu kurar bulusuruz 2011 aralik anneleri ile hala gorusuyoruz cok iyi oluyor hem bizlere hem cocuklara.sen neredesin
Fatmabol canim evet alttan bakti
merhabalar bebeğimin kalp atışlarını yine duyamadımdoktor artık çok zor atmaz kalbi dedi 7 haftalık görünüyo dedi.. kendini hazır hissedince gel alalım dedi ( benim içimden hiç aldırmak gelmiyor beklesem kendi kendisine düşse mi diyorum :?? kafam çok karışık , moralim çok bozuk
merhabalar bebeğimin kalp atışlarını yine duyamadımdoktor artık çok zor atmaz kalbi dedi 7 haftalık görünüyo dedi.. kendini hazır hissedince gel alalım dedi ( benim içimden hiç aldırmak gelmiyor beklesem kendi kendisine düşse mi diyorum :?? kafam çok karışık , moralim çok bozuk
ne güzel sizde kan uyuşmazlığı yok.ben birde ikiz olunca korktum,bebekler etkilenirse diye.ben folic plus günde 3kez kullanıyorum.ona devam et dediler. ama ne zaman kesicem henüz bir fikrim yok.
İlk üç ay aralıksz içioz, sonra bırakıoz.
Bu arada doktoru demir ilacı veren var mı? Benimki verdi hatrlayamadm normalde veriliomuydu die?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bende sigara içenlerdendim.düşün ki ilk hamileliğimde günde 1 tane içtim.bazende 2 tane.bu gebeliğimdede öğrenene kadar baya bir içiyordum.ama sonradan tiksindim.aklıma bile gelmiyor şimdi.seni anlıyorum alışınca cok zor. ama bırakırsın emin ol.
Ben de içenlerdenim malesef..ilk hamileligimde tiksinip icmemistim.bu sefer olmadı..günde birbuçuk paketten on taneye dusurebildimüstelik astım hastasıyım ve astım ilaçlarimi da kestim..bugün kontrolümuz vardı..9.haftaya girmisiz ve 2,5 cm olmuşuz..kalp atimi da çok netti şükür..sigarayi nolur içme dedi dr..ama çok fena zorlanıyorum
İlk üç ay aralıksz içioz, sonra bırakıoz.
Bu arada doktoru demir ilacı veren var mı? Benimki verdi hatrlayamadm normalde veriliomuydu die?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam canım teşekkürler.yani 12.haftaya kadar içiyoruz değilmi.10 hafta oldu benim.iki hafta daha kullanmalıyım ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?