2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba bsy sormak istiyorum ben 10gun once ogrndm gebeligimi deger takibi yapiyorduk cok sukur hugun degerim 1300lerde cikti doktor artisi fln guzel dedi 5gun snra gel karindan ultrasonla bakalim dedi kafama takilan sey su;ben son adet tarihindem hesaplarsak 6haftalik hamisim ama gec yumurtladim 22.gun yani ancak bnm hesabima gre 3haftalik takip nasl olacak kese ve kalp atisini nezamn duyucagim?

Aynı benimde içimden gelmiyor bezginlik bıkkınlık hali var üzerimde inşallah geçer.belki sakıncası yoktur ama benim karnım çıktı ona rağmen yatıyorum

bende çok dikkat edemiyorum açıkcası..midem almıyor...zoraki yiyeyorum...ceviz badem vs....karın üstüde sürekli yatıyorum ben ya....

Bende dikkat edemiyorum kızlar sıcakda var midem almıyor .hergün yumurta mümkün degil süt içiyordum oda kokuyor gibi geliyor.
cevizi ekmek arası yiyorum tavsiye ederim yağlı gelmiyor
eşime söylim de kızmasın bana çoğu hamiş böyle demek ki.

folidoce kullanıyorum en başından beri.

bizim bir komşumuz 9 ay boyunca adet oldu,ve hal böyle olunca bebeği 4 aylıkken farketti. yani kazayla hamile kalmış.yani hamileliğinde adet gören var canım.

canım bende sigara içenlerdendim.düşün ki ilk hamileliğimde günde 1 tane içtim.bazende 2 tane.bu gebeliğimdede öğrenene kadar baya bir içiyordum.ama sonradan tiksindim.aklıma bile gelmiyor şimdi.seni anlıyorum alışınca cok zor. ama bırakırsın emin ol.

Kalp atislarimizi duyduk cok sukur,bugun hafif bi pembe akintimda oldu dusuk tehlikemdrn dolayi dusuk ignesi ve kan uyusmazlik ignemde vuruldu hakkimda hayirlisi..ani hareket ve tartisma sonrasi pembe akintim oldu :s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bebeğini sana bağışlasın inş dikkat et kendine canım okuyunca çok üzüldüm hemen geçer inş tehliken

Mrhb canim İzmir neresi bende iirliyim 2.gebeligim ve zor geçiyor uyku hali ve sersemlik var bulanti çok ama istifra etmiyorum

Bugun benimde 6+3 canim alttanmi baktilar merak ediyorum bende pztsi ye randwvu aldim...benimde ikinci bebisim

Mrhb canim İzmir neresi bende iirliyim 2.gebeligim ve zor geçiyor uyku hali ve sersemlik var bulanti çok ama istifra etmiyorum

Bugun benimde 6+3 canim alttanmi baktilar merak ediyorum bende pztsi ye randwvu aldim...benimde ikinci bebisim

Merhaba canim balcovadayim kizim 2011 dogumlu allah nasip ederse burda izmir anneleri grubu kurar bulusuruz 2011 aralik anneleri ile hala gorusuyoruz cok iyi oluyor hem bizlere hem cocuklara.sen neredesin

Fatmabol canim evet alttan bakti

Son düzenleme:
Merhaba canim balcovadayim kizim 2011 dogumlu allah nasip ederse burda izmir anneleri grubu kurar bulusuruz 2011 aralik anneleri ile hala gorusuyoruz cok iyi oluyor hem bizlere hem cocuklara.sen neredesin

Fatmabol canim evet alttan bakti

Istanbuldayim canim tekrar tebrik ederim benim oglumda 6 yasinda bu bebegi cok istedim insallah rabbim sag salim nasip eder...o zaman banada alttan muayene yapicaklar..

merhabalar bebeğimin kalp atışlarını yine duyamadım doktor artık çok zor atmaz kalbi dedi 7 haftalık görünüyo dedi.. kendini hazır hissedince gel alalım dedi ( benim içimden hiç aldırmak gelmiyor beklesem kendi kendisine düşse mi diyorum :?? kafam çok karışık , moralim çok bozuk

Canim eğer sana eğer 1 hafta daha beklemenin sagligina zararı olmayacaksa bekle bence Allah büyük insallah atar kalbi

Bence bekleme; çünkü öle kendi kendine düşüp de adet gibi olmuyor. En azından benim başıma böle gelmedi. Adetim dört beş gün gecikmişti, sonra adet oldum sandm. Bi gün geldi bi gün gelmedi; en son öle bi kanamayla hastaneye gittim ki brz daha gecikseydm kan vericeklermiş o derece. Bunu yaşamanı istemem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de içenlerdenim malesef..ilk hamileligimde tiksinip icmemistim.bu sefer olmadı..günde birbuçuk paketten on taneye dusurebildim üstelik astım hastasıyım ve astım ilaçlarimi da kestim..bugün kontrolümuz vardı..9.haftaya girmisiz ve 2,5 cm olmuşuz..kalp atimi da çok netti şükür..sigarayi nolur içme dedi dr..ama çok fena zorlanıyorum

Bende bikaç tane kaçırıyorum nasıl olcak bilmiyorum tiksinme falan da yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…