2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende bunda tiksindim canım.o kadar içiyorsan bir anda bırakamazsın ama azaltman gerekiyo.10 tane baya fazla.günden güne bir bir azalt bence.psikolojide önemli olduğundan bırakman gerek ama gerçekten çok etkiliyorsa seni sınır koymalısın kendine mutlaka.

Sigarayı maksimum 4 taneye; daha da iyisi 2 taneye düşürmek lazım. Dikkat ediyorm ama bazen kaçıyor işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oglumda ayni olayi yasadim kalbi kurtaj denildigi gunun ertesinde atti bir gun once bos gebelik dediler ertesi gun baska hastanede kalbi atan bi bebek gorduk o ani hic unutmam bir ornekte kizkardesimin ilk hamileliginden 10 haftaya kadar bekledik bi umut ama kese vardi cocuk olusmadi ve sonuc kurtaj oldu ....karar senin bence bir haftaya sartlan bekle ve Allaha birak atarsa sevinirsin atmazsa en azindan atacakmiydi acaba fikrinden kurtulursun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada canim yedi haftalik demissin ama 01 mart dogumu yazmissin 9 haftalik olmuyormu pek anliyamadim kusura bakma...

ben ıkı hafta gezdım olu bebekle maalesef senın saglıgın thlıkleye gırıyor ama bır yandan da 8.haftada duyulan da var.ve bu oran hıc de az degıl

Bana demir hapı vermediler.kan tahlili sonuçlarına göre veriyorlar sanirim

Bugun sigara savasindaydim yarim yarim ictim toplam bir tek sigara oldu ama ogluma bagirip durdum tum gun cocukda ne yaptim anne diyip durdu beni sinir hastasi yapiyo resmen ama durdum bi baktim kendime esir almis bu bizi resmen birakmamak icinde ugrasiyo resmen bu madde bagimlilarinada rabbim yardim etsin sigara bu kadar zorluyorsa onlar ne yapiyorlardir .

ben ıkı hafta gezdım olu bebekle maalesef senın saglıgın thlıkleye gırıyor ama bır yandan da 8.haftada duyulan da var.ve bu oran hıc de az degıl

Doktor bulabildin mi meltem hastaneside guzel bence kardedim orada dogum yapti hem trmiz grm ucuZ

7+3 te görmüstük kalp atislarini bence biraz bekle

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merve arkadaşım eğer sağlığına bir zarar gelecekse hiç bekleme.Sonuçta bebekler anneleriyle varlar.Allah yardımcınız olsun

benim son adet tarihime göre yaptım ben tahmini doğumu ama geç döllenme dediler en başından beri kaç haftalık olduğunu tam söyleyememişlerdi perşembe günü bebek 7.5 milim 7 haftalık dediler ... işte ondan önceki hafta 6.5 milimdi 1 hafta bekliyim diyorum ben de belki bi umut gerçi çok hayalci bi yaklaşım ama olabiliyoda... teşekkür ederim cevabın için hayırlısı olsun artık..

çok çok geçmiş olsun... çok beklemeye cesaretim yok zaten de en azından 1 hafta daha durmak istiyorum bi umut.. kürtaj düşüncesi de korkuttu açıkçası beni

Gözün aydın kaç haftaliksiniz

6+5
Gözün aydın cnm .darısı bekleyenlere
Amin..
Ben de tam olarak boole hissediorum...kendimi cok kotu hissediorum...
Kizlar gercekten nasil iciosunuz sigarayi..resmen zehirliosunuz daha 1 cmlik bebeklerinizi..haddim diil ama yazmadan duramadim..

benımde aynıydı ılk haftalar ozellıkle 12. haftaya kadar akıntı vajınal enf normal kızlar takıp edın kokulu yesıl akıntı gelırse dırek doktora cunkı tehlıkelı enfeksıyon bu donemlerde
rahm buyuyor gıt gıde baskı artacak arkadaslar bunlar cok ıyı gunlerınız tadını cıkartdın
benımde oyle 2 hafta gec dollenmıs dedı dogum tarıhını bıle 2 hafta sonra verdı ama noldu ben son adet tarıhıme gore dogum yaptım
ben hıc progestan fıtıl felan kullanmadım cnm ama yapmaz sanmıyorum

Sağ tarafa doğru yatılırsa bu toplar damara rahim bası yaapr ve kalbe dönen kan miktarı azalır, bu da bebeğe giden kan miktarının azalmasına neden olur. Sağ tarafa yatıldığında kalbe dönen kan azalacağı için vücuttaki şişlikler artabilir. Sol yana yatıldığında tersine plasentaya (bebeğin eşine) giden kan artar, böylece bebeğe daha fazla oksijen ve besin maddesi ulaşır.
Hamileliğin ilk 3 ayında yatış pozisyonu önemli değildir, yüzüstü hariç her pozisyonda yatılabilir çünkü bu aylarda rahim küçük ve hafif olduğu için damarları bası yapmaz.
Hamilelikte yüzüstü yatmamak gerekir. Tahmin edilebileceği gibi bu pozisyonda rahim ve bebek baskıya uğrayabilir.

Yüzüstü yatan arkadaşlar dan soranlar olmuştu bende merak ettim nette böyle yazıyordu kızlar haberiniz ola

6+5

Amin..

Ben de tam olarak boole hissediorum...kendimi cok kotu hissediorum...

Kizlar gercekten nasil iciosunuz sigarayi..resmen zehirliosunuz daha 1 cmlik bebeklerinizi..haddim diil ama yazmadan duramadim..

Ben öğrendiğim gün bıraktım ve şuan eşime bile yanımda içirmiyorum içtiği zaman yanında yatamıyorum tiksindim bebişimin bana en büyük armağanı oldu hiç bişey yiyemeden sadece bir bardak sütle ve bi dilim peynirle akşamı ediyorum ama bugünler de geçicek kınamıyorum arkadaşlar bende 8 senedir içiyodum ve günde bazen 1,5paket herşey kafada bitiyor Allah sizi ve bebişlerinizi uzaklaştırır inşallah sigaradan bırakmak ne kadar zor en iyi ben anlarım Allah yardımcınız olsun

Bir de ben doktora ilk sigara kullanıyorum dediğimde içme dedi eğer içmemek seni çok strese sokacaksa günde 1tane içebilirsin stresin bebeğe verdiği zararı sigara vermiyor demişti çok şükür fena halde tiksindim ve bundan sonra hayatımda zehire yer yok!!!

Yegenimim 9. Haftada duyuldu

Progestani vajinadan alan varmi hiç ve yuvarlak yumusak mi progestan vajinadan alinan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…