Ben de içenlerdenim malesef..ilk hamileligimde tiksinip icmemistim.bu sefer olmadı..günde birbuçuk paketten on taneye dusurebildimüstelik astım hastasıyım ve astım ilaçlarimi da kestim..bugün kontrolümuz vardı..9.haftaya girmisiz ve 2,5 cm olmuşuz..kalp atimi da çok netti şükür..sigarayi nolur içme dedi dr..ama çok fena zorlanıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım teşekkürler.yani 12.haftaya kadar içiyoruz değilmi.10 hafta oldu benim.iki hafta daha kullanmalıyım ozaman.
Evet , sanrm 12. Haftada omirilik tamamlanıyor ondan folik aside gerek kalmıyor ; ben öle hatrlıorm ama 3 ay olduğuna eminim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar bebeğimin kalp atışlarını yine duyamadımdoktor artık çok zor atmaz kalbi dedi 7 haftalık görünüyo dedi.. kendini hazır hissedince gel alalım dedi ( benim içimden hiç aldırmak gelmiyor beklesem kendi kendisine düşse mi diyorum :?? kafam çok karışık , moralim çok bozuk
merhabalar bebeğimin kalp atışlarını yine duyamadımdoktor artık çok zor atmaz kalbi dedi 7 haftalık görünüyo dedi.. kendini hazır hissedince gel alalım dedi ( benim içimden hiç aldırmak gelmiyor beklesem kendi kendisine düşse mi diyorum :?? kafam çok karışık , moralim çok bozuk
bende bunda tiksindim canım.o kadar içiyorsan bir anda bırakamazsın ama azaltman gerekiyo.10 tane baya fazla.günden güne bir bir azalt bence.psikolojide önemli olduğundan bırakman gerek ama gerçekten çok etkiliyorsa seni sınır koymalısın kendine mutlaka.
ben ıkı hafta gezdım olu bebekle maalesef senın saglıgın thlıkleye gırıyor ama bır yandan da 8.haftada duyulan da var.ve bu oran hıc de az degıl
ben ıkı hafta gezdım olu bebekle maalesef senın saglıgın thlıkleye gırıyor ama bır yandan da 8.haftada duyulan da var.ve bu oran hıc de az degıl
Oglumda ayni olayi yasadim kalbi kurtaj denildigi gunun ertesinde atti bir gun once bos gebelik dediler ertesi gun baska hastanede kalbi atan bi bebek gorduk o ani hic unutmam bir ornekte kizkardesimin ilk hamileliginden 10 haftaya kadar bekledik bi umut ama kese vardi cocuk olusmadi ve sonuc kurtaj oldu ....karar senin bence bir haftaya sartlan bekle ve Allaha birak atarsa sevinirsin atmazsa en azindan atacakmiydi acaba fikrinden kurtulursun..
Bence bekleme; çünkü öle kendi kendine düşüp de adet gibi olmuyor. En azından benim başıma böle gelmedi. Adetim dört beş gün gecikmişti, sonra adet oldum sandm. Bi gün geldi bi gün gelmedi; en son öle bi kanamayla hastaneye gittim ki brz daha gecikseydm kan vericeklermiş o derece. Bunu yaşamanı istemem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
6+5Gözün aydın kaç haftaliksiniz
Amin..Gözün aydın cnm .darısı bekleyenlere
Ben de tam olarak boole hissediorum...kendimi cok kotu hissediorum...Hayırlı cumalar kızlar.
Ben çok giremiyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum.
Kendime çok kızıyorum.yediğime içtiğime önem göstermiyorum içimden gelmiyor.kahvaltı etmeye bile üşeniyorum ceviz balık yumurta süt meyve sebze yemeğe önem göstermiyorum.vasa yoksa et tüketiyorum biliyorum bu kadarı sağlıksız ama içimden gelmiyor.kızımda beslenme programımdan 1 adım kaymazdım karnımın üstüne yatmazdım aç kalmazdım her türlü besin saat ve dengesine dikkat ederdim şimdi hiç umurumda değil neden böyleyim bilmiyorum ilk hamileliğimde hissettiklerimi hissetmiyorum heyecan yok sadece cinsiyetini merak ediyorum o kadar bu çocuğu çok istedim çok yollardan geçtim çok dua ettim ama nedir bu üstümdeki umursamazlık anlamıyorum
Kizlar gercekten nasil iciosunuz sigarayi..resmen zehirliosunuz daha 1 cmlik bebeklerinizi..haddim diil ama yazmadan duramadim..Bugun sigara savasindaydim yarim yarim ictim toplam bir tek sigara oldu ama ogluma bagirip durdum tum gun cocukda ne yaptim anne diyip durdu beni sinir hastasi yapiyo resmen ama durdum bi baktim kendime esir almis bu bizi resmen birakmamak icinde ugrasiyo resmen bu madde bagimlilarinada rabbim yardim etsin sigara bu kadar zorluyorsa onlar ne yapiyorlardir .
Günaydın yardımcı olmana sevindim.ben merak ediyorum gebeliğin ilk haftaları şu gibi akıntı olur mu.resmen bende oluyo.altıma yaptım sanacak kadar hemde..Ayrıca gebeliğin bu çarşamba 7 hafta olması lazım ken ultrasonda 5 haftalık çıktı kesem.doktor geç döllenme dedi.birde progestan fitil olarak kullanılırsa tahriş yapıyo mu.yardımın için teşekkürler.
6+5
Amin..
Ben de tam olarak boole hissediorum...kendimi cok kotu hissediorum...
Kizlar gercekten nasil iciosunuz sigarayi..resmen zehirliosunuz daha 1 cmlik bebeklerinizi..haddim diil ama yazmadan duramadim..
benim son adet tarihime göre yaptım ben tahmini doğumu ama geç döllenme dediler en başından beri kaç haftalık olduğunu tam söyleyememişlerdi perşembe günü bebek 7.5 milim 7 haftalık dediler ... işte ondan önceki hafta 6.5 milimdi 1 hafta bekliyim diyorum ben de belki bi umut gerçi çok hayalci bi yaklaşım ama olabiliyoda... teşekkür ederim cevabın için hayırlısı olsun artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?