- 28 Mayıs 2014
- 77
- 37
- 28
Kizlar kanamam gelmeye basladi cok korkuyrm bi gun var bigun yok kana benzeyen sivi gelio bazen pembe bazen kahverengi ama sat 3 haziran acaba adet donemimdeyim diyemi oluyor
Progestani vajinadan alan varmi hiç ve yuvarlak yumusak mi progestan vajinadan alinan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar kanamam gelmeye basladi cok korkuyrm bi gun var bigun yok kana benzeyen sivi gelio bazen pembe bazen kahverengi ama sat 3 haziran acaba adet donemimdeyim diyemi oluyor
Bugun sigara savasindaydim yarim yarim ictim toplam bir tek sigara oldu ama ogluma bagirip durdum tum gun cocukda ne yaptim anne diyip durdu beni sinir hastasi yapiyo resmen ama durdum bi baktim kendime esir almis bu bizi resmen birakmamak icinde ugrasiyo resmen bu madde bagimlilarinada rabbim yardim etsin sigara bu kadar zorluyorsa onlar ne yapiyorlardir .
kizlar ben 6 haftalik hamileyim cok uzgunum 1 senedir gogsumde kitle vardi kontrol altindaydim dun bebek icin kan tahlillerine gittim gogsumdende ultrason çekildiğim kanser suphesi var dediler birades4 dendi ve dun biopsi yapildi sonucunu bekliyorum cok kotuyum
kizlar ben 6 haftalik hamileyim cok uzgunum 1 senedir gogsumde kitle vardi kontrol altindaydim dun bebek icin kan tahlillerine gittim gogsumdende ultrason çekildiğim kanser suphesi var dediler birades4 dendi ve dun biopsi yapildi sonucunu bekliyorum cok kotuyum
cnm cok uzuldum dilerim sonuc olumlu cikarkizlar ben 6 haftalik hamileyim cok uzgunum 1 senedir gogsumde kitle vardi kontrol altindaydim dun bebek icin kan tahlillerine gittim gogsumdende ultrason çekildiğim kanser suphesi var dediler birades4 dendi ve dun biopsi yapildi sonucunu bekliyorum cok kotuyum
bakıncada kıyafetlere alasım geliyo hepsını vallla annemle esım alma daha cok erken diyo ben lıste bıle hazrladım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?