2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kanamam gelmeye basladi cok korkuyrm bi gun var bigun yok kana benzeyen sivi gelio bazen pembe bazen kahverengi ama sat 3 haziran acaba adet donemimdeyim diyemi oluyor

Kizlar kanamam gelmeye basladi cok korkuyrm bi gun var bigun yok kana benzeyen sivi gelio bazen pembe bazen kahverengi ama sat 3 haziran acaba adet donemimdeyim diyemi oluyor

Dr gitsene hemen canin dun benim pembe akintim gelmeye basladi dr gittim hemen igne vurdular ve ilac verdi durdu akintim.ve kan uyusmazligin varsa eger mutlaka git

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar....

Eylül seni tedirgin eden bir kanama yada akıntıysa dr.una danış mutlaka.ayaklarını uzatıp dinlen cnm

Progestani vajinadan alan varmi hiç ve yuvarlak yumusak mi progestan vajinadan alinan

Ben kullanıyorum canım tüp bebek benim. Transfer öncesinde başladım günde 3 kez 2 şer tane. 9. Hafta kontrol sonucuna göre bırakılacak ya da devam edilecek. Vajinal alınması daha etkiliymiş ağız yoluyla olduğunda yan etkileri çok oluyormuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar 4+2 haftalik hamileyim Allah izin verirse bende mart ayinda tekrr anme olacagim.Benimde basta hafif kahverengi lekelenmem vardi dr um dinlenmemi soyledi 2 gun surdu suan yok.
Ayrica sigara konusunda bende buyuk sikinti yasiyorum icmek istiyorum engel olamiyorum kendime tiksinmeyi cok istedim ama ilk hamileligimdede tiksinmedim

Selam kızlar.
Sorunlarla boğuşan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.
Rabbim yardımcımız olsun.
Ben idare etmeye çalışıyorum işte.
Şu zor geçen günleri bi atlatsam diye bekliyorum.
Malum halsizlik bulantılar yaşam enerjimi emiyo!

Benm baya hafifledi kizlar bulantilarim demekki gececek artik deyip kendimi rahatlatiyorum istahimda acilir insallh

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu arada sigara içmeyin be ya
Ben de çok severdim.
Kızıma hamile kalmadan üç ay önce bıraktım.
Sanırım 4 yıldır ağzıma koymuyorum ve iğreniyorum.

Eylül bendede var kanama bir var bir yok gibi bol su iç ayaklarının altına yastık koy uzan.ben progestan fitil olarak kullanıyorum.birde kan sulandırıcılar yada corasprini bebe aspirini falan kullanıyorsanız bırak kanamanın varken daha arttırılmış. Geçmiş olsun.pıtpıtları duydun mu.bende henüz bebek yok kesede görülmesi lazım deniyor artık bekliyoruz.geç döllenme olmuş burda yazan tarih değil benim ki.seninde mi geç döllenme canım.doktora git istersen için rahat eder arkadaşım.benim kese duruyo kanama farklı bir yerden geliyordu. Belki seninde öyledir.

ben başta arkadaşlarım içerken onların sigarasından bir iki tane çekip veriyordum. Aslında canın istediğinde bir iki çekip bıraksan dediğin gibi azaltırsın iyice.gerçekten zor oluyo alışınca bırakmak.ben oğluma hamile iken içtim ne yalan söyleyim şimdi.bunlarda da tiksindim resmen.ama yanımda içen birini görsem bazen istiyo canım.madde bağımlılarının işi çok zor, daha cok yeni bir olay, arkadaşım senenlerce sevgili olduğu eşi ile evleniyo ve madde bağımlısı olduğunu öğreniyo,ne savaşlar verdiler ama malesef bırakamadı.şimdi boşandılar.Allah korusun onların işi çok daha zor.

Kizlar dr gittim ve bir tane kese gorundu gayet iyiymis 2 hafta sonra kalp atisini dinlemeye gidicez cok sukur

Ilk gebeligimde bende ictim ilk 4 ay sonra biraktim kizim dogdu emzirme doneminde icmedim.emmeyi kesti ben basladim bu gebeligimde de iciyorum birakamadim ama cok gergin halsiz huysuzum bunda.ama birakicam bu boyle gitmez

kizlar ben 6 haftalik hamileyim cok uzgunum 1 senedir gogsumde kitle vardi kontrol altindaydim dun bebek icin kan tahlillerine gittim gogsumdende ultrason çekildiğim kanser suphesi var dediler birades4 dendi ve dun biopsi yapildi sonucunu bekliyorum cok kotuyum

Çok çok geçmiş olsun cnm...umarım sadece şüphede kalır sonuçların temiz çıkar

cok gecmiş olsun canım insallah yanılmıslardır

cnm cok uzuldum dilerim sonuc olumlu cikar

üzüldüm inşallah sonuç negatif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…