2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun cnm hayırlı haberler alırsın inşallah

İnsallah tehlikeli bir durum yoktur kotusunu dusunme.. Doktorlar herhangi nir kitle gorduklerinde kanser riski var diyorlar tedbir alabilmek icin, tabi tetkiklerden sonra bircogunun aslinda kanser olmadigi anlasiliyor.

cok tesekkurler hamilelerin duasi kabul olurmus bana ve bebegime duanizi eksik etmeyin lutfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ins hersey yolunda olur canim Rabbim buyuk evladini sana seni evladina bagoslayacaktir ins ve guzel gunler yasamayo nasip edecektir iyo dusunmeye calis

cok tesekkurler hamilelerin duasi kabul olurmus bana ve bebegime duanizi eksik etmeyin lutfen

Canım inşallah sonucun istediğin gibi gelir.Sadece yavrunun sevincini yasarsın.

Tesekkur ederim başladım bende funse 3 adet

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. Iyi misin şimdi , akıntın geçti mi? Bu arada gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun canım, nasıldı kalp atışını duymak? Ben de salı günü gideceğim doktoruma, inşallah ben de duyarım kalp atışlarını....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok sagol canim cok sukur dun başlayan pembe akıntı igneden sonra azaldi ve daha gelmiyor.kalp atislarini duymak muthisti cok muthis daha iyi idrak ediyor insan icinde bi canli oldugunu mucize ya once korkup kalp atisini duymak gozyaslarina bogdu zaten beni Rabbim sanada nasip etsin canim Allah in izni ile duyacaksin sende.nasil geciyor hamilelik

Şimdilik bir şikayetim yok şükür, yani herkeste olan şeyler bendekiler de... Göğüslerim şiş biraz ağrılı, sabah erken kalkınca mide bulantısı, ... Canım karnında hissediyor musun kalbi attığını falan, yani hissedebilir mi insan acaba?

Şimdilik bir şikayetim yok şükür, yani herkeste olan şeyler bendekiler de... Göğüslerim şiş biraz ağrılı, sabah erken kalkınca mide bulantısı, ... Canım karnında hissediyor musun kalbi attığını falan, yani hissedebilir mi insan acaba?

Arkadaslar dr bugun benden kan ve idrar testleri istedi hepatit b,ap-TIT-biyokimya-torl-TSH siz bu testleri yaptirdiniz mi kac gunde cikiyor birde ac karninami yapiliyo bilginiz var mi birde ozelde mi yaptirdiniz devlettemi

Arkadaslar dr bugun benden kan ve idrar testleri istedi hepatit b,ap-TIT-biyokimya-torl-TSH siz bu testleri yaptirdiniz mi kac gunde cikiyor birde ac karninami yapiliyo bilginiz var mi birde ozelde mi yaptirdiniz devlettemi

Aç karnına yaptırsan daha iyi özellikle kan şekerinede bakcaklarsa 1 güne çıkar sonuçlar.ben bazıları nı sağlık ocağı nda yaptırdım

Cok sukur bendede mide bulantisi yok ama yanma var midemde ozellikle sabahlari Allah a sukur ya iyiyiz iyicanim onu hisetmek mumkun degil diye biliyorum ama kasiklarima parmaklarinla hafif bastirinca bi atma hisediyoraun ama oda damar atmasi oluyormus icimizdw bi calisma ve hizli kan akislari fln varya ve genisleyen damar onlardanmis

Son düzenleme:

Ac karnina yapiliyor canim bende yaptirdim daha yeni bildigim kadari ile vir cogunu sağlık ocağındada yapiliomus ben ozelde yaptırdım h.ici bana uymuo diye

Ozelde ne kadara yaptirdin cok degilse devlette hic ugrasasim yok acikcasi

Ben ozelde hic para vermedim tahlillere sadece guatr suphesi antikor testi icin 100 tl verdim o kadar

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…