Kizlar dr gittim ve bir tane kese gorundu gayet iyiymis 2 hafta sonra kalp atisini dinlemeye gidicez cok sukur
kizlar ben 6 haftalik hamileyim cok uzgunum 1 senedir gogsumde kitle vardi kontrol altindaydim dun bebek icin kan tahlillerine gittim gogsumdende ultrason çekildiğim kanser suphesi var dediler birades4 dendi ve dun biopsi yapildi sonucunu bekliyorum cok kotuyum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar ben 6 haftalik hamileyim cok uzgunum 1 senedir gogsumde kitle vardi kontrol altindaydim dun bebek icin kan tahlillerine gittim gogsumdende ultrason çekildiğim kanser suphesi var dediler birades4 dendi ve dun biopsi yapildi sonucunu bekliyorum cok kotuyum
cok tesekkurler hamilelerin duasi kabul olurmus bana ve bebegime duanizi eksik etmeyin lutfen
cok tesekkurler hamilelerin duasi kabul olurmus bana ve bebegime duanizi eksik etmeyin lutfen
Ben kullanıyorum canım tüp bebek benim. Transfer öncesinde başladım günde 3 kez 2 şer tane. 9. Hafta kontrol sonucuna göre bırakılacak ya da devam edilecek. Vajinal alınması daha etkiliymiş ağız yoluyla olduğunda yan etkileri çok oluyormuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kalp atislarimizi duyduk cok sukur,bugun hafif bi pembe akintimda oldu dusuk tehlikemdrn dolayi dusuk ignesi ve kan uyusmazlik ignemde vuruldu hakkimda hayirlisi..ani hareket ve tartisma sonrasi pembe akintim oldu :s
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. Iyi misin şimdi , akıntın geçti mi? Bu arada gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun canım, nasıldı kalp atışını duymak? Ben de salı günü gideceğim doktoruma, inşallah ben de duyarım kalp atışlarını....
Cok sagol canim cok sukur dun başlayan pembe akıntı igneden sonra azaldi ve daha gelmiyor.kalp atislarini duymak muthisti cok muthis daha iyi idrak ediyor insan icinde bi canli oldugunu mucize ya once korkup kalp atisini duymak gozyaslarina bogdu zaten beni Rabbim sanada nasip etsin canim Allah in izni ile duyacaksin sende.nasil geciyor hamilelik
Cok sagol canim cok sukur dun başlayan pembe akıntı igneden sonra azaldi ve daha gelmiyor.kalp atislarini duymak muthisti cok muthis daha iyi idrak ediyor insan icinde bi canli oldugunu mucize ya once korkup kalp atisini duymak gozyaslarina bogdu zaten beni Rabbim sanada nasip etsin canim Allah in izni ile duyacaksin sende.nasil geciyor hamilelik
Arkadaslar dr bugun benden kan ve idrar testleri istedi hepatit b,ap-TIT-biyokimya-torl-TSH siz bu testleri yaptirdiniz mi kac gunde cikiyor birde ac karninami yapiliyo bilginiz var mi birde ozelde mi yaptirdiniz devlettemi
Şimdilik bir şikayetim yok şükür, yani herkeste olan şeyler bendekiler de... Göğüslerim şiş biraz ağrılı, sabah erken kalkınca mide bulantısı, ... Canım karnında hissediyor musun kalbi attığını falan, yani hissedebilir mi insan acaba?
Arkadaslar dr bugun benden kan ve idrar testleri istedi hepatit b,ap-TIT-biyokimya-torl-TSH siz bu testleri yaptirdiniz mi kac gunde cikiyor birde ac karninami yapiliyo bilginiz var mi birde ozelde mi yaptirdiniz devlettemi
Ac karnina yapiliyor canim bende yaptirdim daha yeni bildigim kadari ile vir cogunu sağlık ocağındada yapiliomus ben ozelde yaptırdım h.ici bana uymuo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?