2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde en son tahlillerde 300 küsürlerde çıktı, trigliserit felan da yüksekti canım sıkıldı az araştırdım meğerse hamilelikte özellikle son 3 ayda zaten çıkarmış..
Aynen bnm de kolestrol 200 lrrde trigiliserit de yuksek cikti. Icim rahtlattin biraz sagol :)

Kızlar ya rica etsem aldığınız arabalarin fotosunu bu mesajımi alintilayarak yollar misiniz?
Tişikirlir

Maşallah , normal kotmu o :) bende halen normal kot giyiniyorum düğme ve fermuar açık şekilde :)
ya kızlar utandım kendimden , ben 2 aydır hamiş pantalonu giyiyorum , pantolonlarım mümkün değil olmuyor , siz kendi pantalonlarınızı giyiyorsunuz ben 14 kilo aldım 175 boyum 76 kiloyum 62 ile hamile kaldım , ama bir popom büyüdü utanıyorum resmen kendimden bu kadar nasıl oluyor birde benimki celo modeli , eski pantalonlarım diz kapağımda kalır heralde ,

İlk çocuğumda 5,5 aylıkken giyinmiştim... üzülme.. hepsi veriliyor

İçi doldurmalı değil... birazını magnetli yapayım birazını notluk şeklinde yapma düşüncem var... metre mi satılıyor pparça mı satılıyor bilmiyorum ki :) kara cahilim bu keçe işinde :)

Bazı yerde metre bazı yerde 50x50cm satılıyo al yetmezse eklersin

çekirge maşallahın var anacım hani kilon nerde senin üstelik pantolonların oluyor
düğmeliyorsun bide..

evet birde +15 aldım diyoorr
bence gayet fit :)

profıl resımınden dolayı sanırım hıc senı sarı saclı fln dusunmemıstım =)
bız bızeyız surda bısı olmaz =) masallah sen hıc kılo almamıs gıbısın zayıf olmanın avantajları =)

çeekk seni hep biraz kilolu yapılı ve esmer düşünmüştüm hiç alakan yokmuş meğer heleki sarı saçlı olmana şaşırdım

Maşallah , normal kotmu o :) bende halen normal kot giyiniyorum düğme ve fermuar açık şekilde :)

Valla sağ olun kızlar ben hiç kendimi öyle görmüyorum
Birisi yanımda diye çok bakamadım
Şimdi görünce sevindirik oldum
Evet normal pantolonum kapanıyo ama düşük bel diye kapanıyo bkz:göbüşümün dibinde
Sarışın mışım küçükken ama şimdi kumralım
Boya kullanamadığımdan saç rengim açıldı da böyle oldu
Ama casper derler bana aşırı beyazım diye, esmer değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…