Gulguzeli85 ve hemera95 dogum yapmışlar canım.Geç cevap verdim kusura bakma canım geç gördüm.kim doğum yapmış ya neyi kaçırdım ben?
Bende çekindim şimdi lavaboda
Eki Görüntüle 1381839 Eki Görüntüle 1381842
İkinci pozdan utandım biraz ama salaş üstündeki diyosunuz sonra napim açtım bende
Benimde kanım ilk 14,3 ile başladım en son 11,9 gelmişti.. bu değeri doktorlar beğeniyor:)
Aynen bnm de kolestrol 200 lrrde trigiliserit de yuksek cikti. Icim rahtlattin biraz sagol :)benimde en son tahlillerde 300 küsürlerde çıktı, trigliserit felan da yüksekti canım sıkıldı az araştırdım meğerse hamilelikte özellikle son 3 ayda zaten çıkarmış..
çeekk seni hep biraz kilolu yapılı ve esmer düşünmüştümBende çekindim şimdi lavaboda
İkinci pozdan utandım biraz ama salaş üstündeki diyosunuz sonra napim açtım bende
Aynen bnm de kolestrol 200 lrrde trigiliserit de yuksek cikti. Icim rahtlattin biraz sagol :)
Kızlar ya rica etsem aldığınız arabalarin fotosunu bu mesajımi alintilayarak yollar misiniz?
Tişikirlir
http://www.n11.com/kraft-twist-rlx-...4?cid=604001&gclid=CPXJ3oPwosMCFSvJtAod1VUABAKızlar ya rica etsem aldığınız arabalarin fotosunu bu mesajımi alintilayarak yollar misiniz?
Tişikirlir
Kızlar ya rica etsem aldığınız arabalarin fotosunu bu mesajımi alintilayarak yollar misiniz?
Tişikirlir
Bende çekindim şimdi lavaboda
ya kızlar utandım kendimden , ben 2 aydır hamiş pantalonu giyiyorum , pantolonlarım mümkün değil olmuyor , siz kendi pantalonlarınızı giyiyorsunuz ben 14 kilo aldım 175 boyum 76 kiloyum 62 ile hamile kaldım , ama bir popom büyüdü utanıyorum resmen kendimden bu kadar nasıl oluyor birde benimki celo modeli , eski pantalonlarım diz kapağımda kalır heralde ,Maşallah , normal kotmu o :) bende halen normal kot giyiniyorum düğme ve fermuar açık şekilde :)
ya kızlar utandım kendimden , ben 2 aydır hamiş pantalonu giyiyorum , pantolonlarım mümkün değil olmuyor , siz kendi pantalonlarınızı giyiyorsunuz ben 14 kilo aldım 175 boyum 76 kiloyum 62 ile hamile kaldım , ama bir popom büyüdü utanıyorum resmen kendimden bu kadar nasıl oluyor birde benimki celo modeli , eski pantalonlarım diz kapağımda kalır heralde ,
Tişikirlir
İçi doldurmalı değil... birazını magnetli yapayım birazını notluk şeklinde yapma düşüncem var... metre mi satılıyor pparça mı satılıyor bilmiyorum ki :) kara cahilim bu keçe işinde :)
çekirge maşallahın var anacım hani kilon nerde senin üstelik pantolonların oluyor
düğmeliyorsun bide..
evet birde +15 aldım diyoorr
bence gayet fit :)
profıl resımınden dolayı sanırım hıc senı sarı saclı fln dusunmemıstım =)
bız bızeyız surda bısı olmaz =) masallah sen hıc kılo almamıs gıbısın zayıf olmanın avantajları =)
çeekk seni hep biraz kilolu yapılı ve esmer düşünmüştümhiç alakan yokmuş meğer heleki sarı saçlı olmana şaşırdım
Maşallah , normal kotmu o :) bende halen normal kot giyiniyorum düğme ve fermuar açık şekilde :)
Ben dr ilk defa boyle bisey oldu korktum o yuzden somestirdan sonra 1 hafta daha calisacam ben degilse raporla falan ugrasmak gerekecekAYYNENN.. BEN ONBES TATIL BITIMI DOGUM IZNIMI BASLATCAM. BENDE DAHA SIk oluyo cunku. Ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?