- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Bende 55-56 arası hamile kaldım öğlen evde tartıldım 67 çıktım 70 i geçersin diyorlarbide son bi kaç gündür ki şiştiğimi farkediyorum önceleri hiç çorap izi olmazken son 2 gündür bakıyorum çorap resmen oturmuş bileğe
hemde ne rahatlamakGüle güle kullansın yavrun
Hadi gözün aydın rahatlamışsındır biraz
aa yok yok sende çok kilo almamışsn göbek var bi. maşallah
bugün sabahtan abimin eşiyle alışverişe çıktık bütün eksikleri abim tamamladı bizi çok mutlu etti :)
kızım çok şanslı kayınvalidem görümcem 2 abim bütün eksikleri tamamladılar.. ben bi beşik aldım ikeadan o kadar..
Kızım sanırım gerçekten şanslı bahtıda açık olsun inşşş yavrumun.. Yavrularımızın...
birde sen bnm hissettiğim ağırlığı düşün. 16 kilo taşıyorum hergün
Benimde kanım ilk 14,3 ile başladım en son 11,9 gelmişti.. bu değeri doktorlar beğeniyor:)Tahlil sonclrmi aldim. Kanim 11.7 ye dusmus 12.8 di. Ama dusuk degl cok sukur. Kolestrol yuksek cikms biraz. Yagli da yemiyrm halbukiprotein düşük yumurta et tuket dedi. Saglkli beslnmye calisyrm ama yine de degerler birbne girmis sinir oldum
buda bızden haller , uzerımdekı bol dıye topladım , yalnız benım gobek bırraz garıp egrıler cızıyor bugun kızım nasıl duruyorsa artık
maşallah canım gayet iyisin sana bakınca rahatladım çünkü boyumuzda kilomuzda aynı1.68 boy
75.7 kılo =)
benım gobegı dıyorsan aynen cok sıvrı degıl yaygında degıl
iyi yapmışsın böylelikle İkrayı gördük gayet Fitsin maşallahBende çekindim şimdi lavaboda
Eki Görüntüle 1381839 Eki Görüntüle 1381842
İkinci pozdan utandım biraz ama salaş üstündeki diyosunuz sonra napim açtım bende
yok cnm ya niye öyle düşünüyrsunki.. az kilo almayla çok kilo almayla ilgili değilki bebişinin gelişimi sen sağlıklı beslenmeye dikkat et yeter senin kilo alman yada almaman bünyenle alakalıEvet güzel .. asıl benim derdim kilo almak değil de sanki çok kilo alınca bebeğim gelişmez gibi bir düşünce oluştu ilk şeker yüklemesinde değer biraz yüksek çıkınca sanki bebeğimin organ gelişimini etkilecek gibi korkuyorum...
Benim iç karnım genişmiş
Yoksa tartı hop arttı
karnının kıymetini bil çekirge
bencede gayet iyi canım hamilelikte düşecek mecburBenimde kanım ilk 14,3 ile başladım en son 11,9 gelmişti.. bu değeri doktorlar beğeniyor:)
Ben biraz şom ağızlıyım :)) geçen ablam sordu şişlik var mı yok dedim ayakkabılarım felan hala oluyo değişmedi, iki gündür bileklerimi görünce şom ağzımı açmayaydım iyiydi dedim :))Arada benimde şişiyo
Son haftalar normalmiş
Kimisi ayakkabı giyemiyomuş
Bende çekindim şimdi lavaboda
Eki Görüntüle 1381839 Eki Görüntüle 1381842
İkinci pozdan utandım biraz ama salaş üstündeki diyosunuz sonra napim açtım bende
Tahlil sonclrmi aldim. Kanim 11.7 ye dusmus 12.8 di. Ama dusuk degl cok sukur. Kolestrol yuksek cikms biraz. Yagli da yemiyrm halbukiprotein düşük yumurta et tuket dedi. Saglkli beslnmye calisyrm ama yine de degerler birbne girmis sinir oldum
AYYNENN.. BEN ONBES TATIL BITIMI DOGUM IZNIMI BASLATCAM. BENDE DAHA SIk oluyo cunku. Ya senCuma gunu 32+0falisabilir raporunu aldim bu sabah verdim daha iki saat gemeden derste midem bulandi terlemeye basladim lavaboya gitmek icin kalktim elim ayagim titriyodu yuzum bembeyaz oldu.mudur yardimcisinimn odasinda dinlendim gecti hrralde tansiyonum dustu.ilk defa boyle oldum.cok korktum erken dogum hikayelerini okuyunca acaba okulda mi dogurcam diye korktum
amin canım hepimiz inşş sağlıkla alırız kucaklarımıza..Sağlıcaklada kucağına almayı nasip etsin rabbim. Bizde tamamladık sayılır herşeyi hatta eşim artık şu şarkıyı söylüyor kendine uyarlayıp : ))
Aşkınla ne garip hallere düştüm
Herşeyimiz tamamda bir sensin noksan
Yağmur kar demeden yolara düştüm
İçim ürperiyor ya evde yoksan : )))
evet pratik bi araba. Intrnttn aldk ama nerden aldgmzi ve modelni unuttum. Aksam esime sorup yazarmBen de araba arayışındayim bu markanın hangi modeli şekli güzelmiş
netten mi aldınız
tek başına kolay açıp kapatabiliyor musun
Şekeri olanlarda öyle oluyormuş.... bebek iri bebek oluyormuş ama organ gelişimi iyi olmuyormuş.. 50 lik yüklemede değerim yüksek çıktı ama bir gün sonraki 100 lük şeker yüklemesinde değerlerim hepsi normaldi.. doktor tabi göz ardı etmeyelim o değeri sıkıntı olmasın dedi bundan dolayı böyle düşüncelere kapıldımyok cnm ya niye öyle düşünüyrsunki.. az kilo almayla çok kilo almayla ilgili değilki bebişinin gelişimi sen sağlıklı beslenmeye dikkat et yeter senin kilo alman yada almaman bünyenle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?