2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tahlil sonclrmi aldim. Kanim 11.7 ye dusmus 12.8 di. Ama dusuk degl cok sukur. Kolestrol yuksek cikms biraz. Yagli da yemiyrm halbuki protein düşük yumurta et tuket dedi. Saglkli beslnmye calisyrm ama yine de degerler birbne girmis sinir oldum

Arada benimde şişiyo
Son haftalar normalmiş
Kimisi ayakkabı giyemiyomuş

Sağlıcaklada kucağına almayı nasip etsin rabbim. Bizde tamamladık sayılır herşeyi hatta eşim artık şu şarkıyı söylüyor kendine uyarlayıp : ))
Aşkınla ne garip hallere düştüm
Herşeyimiz tamamda bir sensin noksan
Yağmur kar demeden yolara düştüm
İçim ürperiyor ya evde yoksan : )))

birde sen bnm hissettiğim ağırlığı düşün. 16 kilo taşıyorum hergün

çokmuş canım ya Allah dağına göre kar verirmiş, ben 10 kilo daha alsam ne yaparım hiç bilemiyorum, bu halde bile zorlanıyorumşikayet gibi olmasın çok şükür halimize de

Benimde kanım ilk 14,3 ile başladım en son 11,9 gelmişti.. bu değeri doktorlar beğeniyor:)

buda bızden haller , uzerımdekı bol dıye topladım , yalnız benım gobek bırraz garıp egrıler cızıyor bugun kızım nasıl duruyorsa artık

1.68 boy
75.7 kılo =)

benım gobegı dıyorsan aynen cok sıvrı degıl yaygında degıl
maşallah canım gayet iyisin sana bakınca rahatladım çünkü boyumuzda kilomuzda aynı
bi başlangıç kilolarımız arklı ben 60la başladım.
yaşasın göbüşlerimiz

Bende çekindim şimdi lavaboda

Eki Görüntüle 1381839 Eki Görüntüle 1381842
İkinci pozdan utandım biraz ama salaş üstündeki diyosunuz sonra napim açtım bende
iyi yapmışsın böylelikle İkrayı gördük gayet Fitsin maşallah

yok cnm ya niye öyle düşünüyrsunki.. az kilo almayla çok kilo almayla ilgili değilki bebişinin gelişimi sen sağlıklı beslenmeye dikkat et yeter senin kilo alman yada almaman bünyenle alakalı

Benimde kanım ilk 14,3 ile başladım en son 11,9 gelmişti.. bu değeri doktorlar beğeniyor:)
bencede gayet iyi canım hamilelikte düşecek mecbur
ben 11.7 yle başlamıştım gecen ay 9,8 çıktı
cuma kaç çıkıcak bakalım ilaç kullandım

Arada benimde şişiyo
Son haftalar normalmiş
Kimisi ayakkabı giyemiyomuş
Ben biraz şom ağızlıyım :)) geçen ablam sordu şişlik var mı yok dedim ayakkabılarım felan hala oluyo değişmedi, iki gündür bileklerimi görünce şom ağzımı açmayaydım iyiydi dedim :))

kolestrol gebelikte yüksek çıkıyo canım o değere takılma, hem önümüzde az da olsa zaman var dikkat edersin düzelir inşallah..

AYYNENN.. BEN ONBES TATIL BITIMI DOGUM IZNIMI BASLATCAM. BENDE DAHA SIk oluyo cunku. Ya sen

amin canım hepimiz inşş sağlıkla alırız kucaklarımıza..
artık sonlara doğru geldikçe pek bi sabırsızlanmaya başladık bizde..
hayaller kuruyoruz bizde
yanımızda gibi sesi var gibi..
ayyy çok heyecanlı yaaaaa

yok cnm ya niye öyle düşünüyrsunki.. az kilo almayla çok kilo almayla ilgili değilki bebişinin gelişimi sen sağlıklı beslenmeye dikkat et yeter senin kilo alman yada almaman bünyenle alakalı
Şekeri olanlarda öyle oluyormuş.... bebek iri bebek oluyormuş ama organ gelişimi iyi olmuyormuş.. 50 lik yüklemede değerim yüksek çıktı ama bir gün sonraki 100 lük şeker yüklemesinde değerlerim hepsi normaldi.. doktor tabi göz ardı etmeyelim o değeri sıkıntı olmasın dedi bundan dolayı böyle düşüncelere kapıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…