Dışı seni içi beni cinsinden ama
Tam bir davulhemde kaşınıyo çok gerildi artık
ya mecbur yapmak laxim cok kirleniyor haftada bir yaptgm icnO yüzden boşve rçok yorma kendini
Son zamanlar yardım alıp bi temizlik yapın yeter
Şimdi yapsan yine batıcak bi de yorulmaman lazım hamileyken
Ben demek ki düşük değerlerle başlasaymışım bende kan ilacı hatta iğnelere gidermişimbencede gayet iyi canım hamilelikte düşecek mecbur
ben 11.7 yle başlamıştım gecen ay 9,8 çıktı
cuma kaç çıkıcak bakalım ilaç kullandım
bende de arada oluyor çok gezdğmde ama evde dinlenince ayaklarımı biraz tepede tuttnca rahatlıyrm eski haline dönüyor.. sende bi dene istersen.. tuzlada ovabilirsinBen biraz şom ağızlıyım :)) geçen ablam sordu şişlik var mı yok dedim ayakkabılarım felan hala oluyo değişmedi, iki gündür bileklerimi görünce şom ağzımı açmayaydım iyiydi dedim :))
yok korkma cnm 100 lükte bi sıkıntı çıkmamş çünkü.. stres yapıp bebeğinide etkileme rahat olŞekeri olanlarda öyle oluyormuş.... bebek iri bebek oluyormuş ama organ gelişimi iyi olmuyormuş.. 50 lik yüklemede değerim yüksek çıktı ama bir gün sonraki 100 lük şeker yüklemesinde değerlerim hepsi normaldi.. doktor tabi göz ardı etmeyelim o değeri sıkıntı olmasın dedi bundan dolayı böyle düşüncelere kapıldım
Çekirge... sana danışayım yine ben 60-70 tane o pusetli keçelerden yapmak istesem ne kadar keçe almak gerekiyor... boyutları nasıl oluyor ? ince mi kalın mı iyi oluyor.. bi de bunu için nasıl malzemeler lazım...
Olabilir, havalardan dolayı işe gidip gelme dışında yürüyüş de yapamıyorum bugün tuzu bi deneyeyim de göbekten eğilemiyorum kibende de arada oluyor çok gezdğmde ama evde dinlenince ayaklarımı biraz tepede tuttnca rahatlıyrm eski haline dönüyor.. sende bi dene istersen.. tuzlada ovabilirsin
İçi doldurmalı değil... birazını magnetli yapayım birazını notluk şeklinde yapma düşüncem var... metre mi satılıyor pparça mı satılıyor bilmiyorum ki :) kara cahilim bu keçe işinde :)BENİM ELEMAN GELDİ 1-2-3 TIP
iÇİNİ DOLDURURSAN İNCE KEÇE, DOLDURMAZSAN KALIN KEÇE ŞART
METRE İŞİ Mİ ALICAN , 3 METRE GİDER SANIRIM
cicekmalzeme.com A BAKABİLİRSİN
BU VERDİĞİN SİTEDEN SEN ALIŞVERİŞ YAPTIN DEĞİLMİ .. GÜVENİLİR YANİ.. İLKKEZ DUYDUM GÖRDÜM.. KARGO ÜCRETİ OLUYORMUİçi doldurmalı değil... birazını magnetli yapayım birazını notluk şeklinde yapma düşüncem var... metre mi satılıyor pparça mı satılıyor bilmiyorum ki :) kara cahilim bu keçe işinde :)
Oyleymis galiba dimi. Dr a gitmkten korkuyrm artk moralim bozulyokolestrol gebelikte yüksek çıkıyo canım o değere takılma, hem önümüzde az da olsa zaman var dikkat edersin düzelir inşallah..
Bende çekindim şimdi lavaboda
Eki Görüntüle 1381839 Eki Görüntüle 1381842
İkinci pozdan utandım biraz ama salaş üstündeki diyosunuz sonra napim açtım bende
Bende çekindim şimdi lavaboda
Eki Görüntüle 1381839 Eki Görüntüle 1381842
İkinci pozdan utandım biraz ama salaş üstündeki diyosunuz sonra napim açtım bende
aynen bende onu soracaktım pantolonu düğmelemişmiçekirge maşallahın var anacım hani kilon nerde senin üstelik pantolonların oluyor
düğmeliyorsun bide..
Çok yorma canım kendini yastık neyse de yorganı felan sen taşıma ağırlaştık artık eskisi gibi değiliz aman dikkat ettemizlik bitti ama bende bittim...
daha misafir odasi bosaltilaccak yarin bebek odasi da haftaya gelir sanirm...
odadaki esyalari nereye koyucam bilemedimkiyafetleri giyinme odasina tasicam da acaba yastik yorganlari napsam ufff
Oyleymis galiba dimi. Dr a gitmkten korkuyrm artk moralim bozulyo
aynen bende onu soracaktım pantolonu düğmelemişmi
maşallah bi de 15 kilo almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?