2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben biraz şom ağızlıyım :)) geçen ablam sordu şişlik var mı yok dedim ayakkabılarım felan hala oluyo değişmedi, iki gündür bileklerimi görünce şom ağzımı açmayaydım iyiydi dedim :))
bende de arada oluyor çok gezdğmde ama evde dinlenince ayaklarımı biraz tepede tuttnca rahatlıyrm eski haline dönüyor.. sende bi dene istersen.. tuzlada ovabilirsin

yok korkma cnm 100 lükte bi sıkıntı çıkmamş çünkü.. stres yapıp bebeğinide etkileme rahat ol

Çekirge... sana danışayım yine ben 60-70 tane o pusetli keçelerden yapmak istesem ne kadar keçe almak gerekiyor... boyutları nasıl oluyor ? ince mi kalın mı iyi oluyor.. bi de bunu için nasıl malzemeler lazım...

BENİM ELEMAN GELDİ 1-2-3 TIP

iÇİNİ DOLDURURSAN İNCE KEÇE, DOLDURMAZSAN KALIN KEÇE ŞART
METRE İŞİ Mİ ALICAN , 3 METRE GİDER SANIRIM
cicekmalzeme.com A BAKABİLİRSİN

bende de arada oluyor çok gezdğmde ama evde dinlenince ayaklarımı biraz tepede tuttnca rahatlıyrm eski haline dönüyor.. sende bi dene istersen.. tuzlada ovabilirsin
Olabilir, havalardan dolayı işe gidip gelme dışında yürüyüş de yapamıyorum bugün tuzu bi deneyeyim de göbekten eğilemiyorum ki

BENİM ELEMAN GELDİ 1-2-3 TIP

iÇİNİ DOLDURURSAN İNCE KEÇE, DOLDURMAZSAN KALIN KEÇE ŞART
METRE İŞİ Mİ ALICAN , 3 METRE GİDER SANIRIM
cicekmalzeme.com A BAKABİLİRSİN
İçi doldurmalı değil... birazını magnetli yapayım birazını notluk şeklinde yapma düşüncem var... metre mi satılıyor pparça mı satılıyor bilmiyorum ki :) kara cahilim bu keçe işinde :)

İçi doldurmalı değil... birazını magnetli yapayım birazını notluk şeklinde yapma düşüncem var... metre mi satılıyor pparça mı satılıyor bilmiyorum ki :) kara cahilim bu keçe işinde :)
BU VERDİĞİN SİTEDEN SEN ALIŞVERİŞ YAPTIN DEĞİLMİ .. GÜVENİLİR YANİ.. İLKKEZ DUYDUM GÖRDÜM.. KARGO ÜCRETİ OLUYORMU

temizlik bitti ama bende bittim...
daha misafir odasi bosaltilaccak yarin bebek odasi da haftaya gelir sanirm...
odadaki esyalari nereye koyucam bilemedim kiyafetleri giyinme odasina tasicam da acaba yastik yorganlari napsam ufff

temizlik bitti ama bende bittim...
daha misafir odasi bosaltilaccak yarin bebek odasi da haftaya gelir sanirm...
odadaki esyalari nereye koyucam bilemedim kiyafetleri giyinme odasina tasicam da acaba yastik yorganlari napsam ufff
Çok yorma canım kendini yastık neyse de yorganı felan sen taşıma ağırlaştık artık eskisi gibi değiliz aman dikkat et

Oyleymis galiba dimi. Dr a gitmkten korkuyrm artk moralim bozulyo

benimde en son tahlillerde 300 küsürlerde çıktı, trigliserit felan da yüksekti canım sıkıldı az araştırdım meğerse hamilelikte özellikle son 3 ayda zaten çıkarmış..

merhaba kizlar umarim herkes iyidir biz cok iyiyiz Allaha sukur yarin kontrolumuz var bu arada dogum hazirliklari dersi aliyorum cok guzel ve bilgilendirici herkese oneririm ama ben yurtdisindayim heryerde varmi bilmiyorum ben gecen hafta ilk derse girdim ... ben yoga egilimli dersi secmistim o yuzden bazi rahatlatici egzersizler flanda yapiyoruz ... ordan ciktigimda resmen rahatlamistim ... herkese tavsiye ederim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…