2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

masallah cekirge, bebi$li göbü$ cok tatli

İlk çocuğumda 5,5 aylıkken giyinmiştim... üzülme.. hepsi veriliyor
inşallah canım ya teselli oldun , benim ilk bebeğim , valla üzülüyorum ne yalan söleyim hele @Cekirgee yi görünce iyice kötü oldum hatun doğurdu doğuracak hala eski pantalonunu giyiyor bide 15 kilo almış , maşşalh sana @Cekirgee

maşallah canım , süpersin , imrendirdin beni ,

Ben bebiş alışverişi yaparken markadan çok ürünlerin içindeki dikişli etiketlerdeki içeriğe dikkat etmeye çalıştım. %100 pamuk yazıyorsa aldım. Bahsettiğiniz markanın paket üzerinde "%100 doğal" yazan havlusunu almıştım bebeğim için. Eve geldim dikişli etiketine bir de baktım ki % 70 pamuk % 30 polyester yazıyor hemen götürüp iade ettim. Polyester doğal bir madde değil sonuçta. özellikle ilk aylarda pamuk, bambu, viskon ve modal gibi doğal olan maddelerden yapılmış ürünler almamız gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca ilk aylarda çok renkli boyalı kıyafetlerden de kaçınmak gerektiği kanısındayım. Daha sonra %60 bambu %40 pamuk olan başka bir marka havlu aldım.

Bahsettiğiniz fiyatlar normal hatta, uygun bile diyebilirim.
Sırf organik diye beğenmediğiniz bir ürünü almanız şart değil, rengi vs içinize sinmediyse almayın bence:) zemin renginin açık renk (beyaz/ekru) olmasına ve içeriğinin doğal olmasına dikkat ederek daha severek giydireceğiniz bir hastane çıkışı alabilirsiniz :) tabi siz bilirsiniz.

Herkese iyi akşamalar herkes nasıl ?Ben bugün bazı eksikler için dışarı çıktım fark ettim ki ayakkabılarım daha daralmış ayaklarım davula doğru gidiyor Kilomda toplamda 19 olmuş 25 olur bu gidişle

kızlar bugun doktora gittim nst ye gittim herşey yolunda şükür. usg de doktorum bebeğin kilosunu 2700 olduğunu söyledi hem kendi hemde ben şok olduk cunki 2 hafta once 1700 dü nası olduda 2 haftada 1 kilo aldı. bebek bu kiloyu almışken benim kilo almamam ne demek oluyor. tekrar tekrar baktı bebeğin boyu uzun dedi. ama usg cihazıyla ilgili problem olabilir dedi. haftaya bidaha bakıcaz 2700 diyince şok oldum bi aanönce doğurmam gerekiyomuş gibi hissettim yaa :)

Bnm de eski pantlnlrim olmuo.12 kilo aldim. 53 tum simdi 65 im. Boyum 1.60. Karnim cok buyudu. Kollarm bacaklrm hala ince. 4. Aydan beri hamile pantlnu giyiyrm bn de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…