biz bundan aldık. tabi portbebesi yok. puset ve anakucağı ve uyku tulumu takım. inglesina triology. yanlız baya pahalı. kayınpederler hediye etti sağolsunlarKızlar ya rica etsem aldığınız arabalarin fotosunu bu mesajımi alintilayarak yollar misiniz?
Tişikirlir
Geçmiş olsun. İyiyiz Allah a şükür. Herkesin kendince ağrısı sızısı var :)herkese ii akşamlar
tsh değerlerim çok yüksek çıktı
bir kaç gün ytmak zorunda kaldım şimdi iyiyim umarım herkes ii dir :)
bu beş kiloyu nasıl alıyorsunuz merak ediyorum zaten bebeğin suyu bebek toplamda beş eder sen hiç almamışsın demektir bu. nasıl başarıyorsunuz bunu benm iştahım da çok açık zaten normal de yesem ayda bir kilo kesin aldım.5 kilo aldım
Maşallah bebişine. Hayırlısı olsunBugun dr a gittim 2230 gram 46 cm olmus ncak karin cevresi hala 1 hafta geri.diyete devam ama duzelmedi 1.5 aydir protein yiyip duruyorum.kilo da olmasi gerekenden 100 gram az dedi.kan degerim 11.5 cikti nst de sorun yok belimdeki agri fitik olabilirmis dogumdan sonra bakilacak.ssvd hayallerim tamamen bitti bugun.ic dikislerimde sıkıntı var olagandisi agri olursa hemen gidecegim.bir dahaki kontrole sezeryan gun ve saatini belirleyecek.
ben de gebelik şekeri var. karbonhidratlı, şekerli, tatlı gıdalardan, hamur işinden, hazır gıdalardan uzak durmak zorundayım. o nedenle az kilo aldım ki buna rağmen 5 kilo almışım.bu beş kiloyu nasıl alıyorsunuz merak ediyorum zaten bebeğin suyu bebek toplamda beş eder sen hiç almamışsın demektir bu. nasıl başarıyorsunuz bunu benm iştahım da çok açık zaten normal de yesem ayda bir kilo kesin aldım.
Meltemcim benim telefon problemli whatsapp yuklenemiyorKızlar haberi olmayanlar olabilir. Whatsapp grubumuz var. Bi çok kişi de var. İsteyen özelden numarasini atsin.
Canim fiyat iyi.ancak ben organik yazmasina inanmiyorum acikcasi.piyasada organik adi altında kumasi acayip urunler var.ben dokununca dokusunu begendigimi alıyorum.10 set almadim 5li de 2 tane aldim.kahverengi de kotu degil.birkac tane krem kahve ekru tonlu kiyafetimiz var bizim.Sağol canim almadim renk konusu pek içime sinmedi bakalım inşallah gönlüme göre bulurum
ya bi yanlşlık var sanırım usg de yoksa ben okadar kılo almş gibi hissetmiyorm 2 haftada 1 kılo alması ımkansız gibiMasallhtombis bebek. Bnmki 3 haftda 400 gr almis 2400 gr 44 cm olmus :)
Cok güzelmiş ya bayıldımbiz bundan aldık. tabi portbebesi yok. puset ve anakucağı ve uyku tulumu takım. inglesina triology. yanlız baya pahalı. kayınpederler hediye etti sağolsunlar
14rekordayım ,
Benimde bileklerim de çorap iz yapmıştı bugün ayakkabıyı çıkarınca baktım birazda mor gibiydi noluyo bize
Daha iyileri senin olsun inşallah. Bu arada chicco lightway miydi neydi o da fena degil. Ama cift yonlu değilCok güzelmiş ya bayıldım
belli pahali olduğu zaten :))
Bnm onceki kontrlmde 4 haftda 900 gr almisti. Olablr yaniya bi yanlşlık var sanırım usg de yoksa ben okadar kılo almş gibi hissetmiyorm 2 haftada 1 kılo alması ımkansız gibi
bugn kontrole gıttık kızlar oglusumun gelişimi cok sukur cok ıyıymıs ama benım sag bobregımdekı buyume 33 mm olmuş ve dr stent takılması gerek dıyo yoksa bobregımde kalıcı hasar olabılırmıs eger taktırırsamda erken dogum olabılır off kızlar ne yapacagımızı sasırdık
Kızlar bende bebişimizin eşyalarını yıkadım ve ütüledim bugün. Üstümden bi yük kalktı sanki :) çantasını hazırlıcam, neler koydunuz siz bebişin hastane çantasına?
herkese ii akşamlar
tsh değerlerim çok yüksek çıktı
bir kaç gün ytmak zorunda kaldım şimdi iyiyim umarım herkes ii dir :)
Iyi masallah ne kadar olmus bebisin canimbugn kontrole gıttık kızlar oglusumun gelişimi cok sukur cok ıyıymıs ama benım sag bobregımdekı buyume 33 mm olmuş ve dr stent takılması gerek dıyo yoksa bobregımde kalıcı hasar olabılırmıs eger taktırırsamda erken dogum olabılır off kızlar ne yapacagımızı sasırdık
terlikte koy :)Ben kendime 2 takımpijama, 2 lohusa tacı ( : , 2 emzirme sütyeni, 1 emzirme önlüğü, 3 alt çamaşır, 2 çorap, 1 yelek koydum
Kızım için de 1 hastane çıkışı, 2 beşli, hastane çıkışında olan battaniye dışında bir normal battaniye koydum
Bir de kalın fermuarlı battaniye koyucam, anakucağına koyarım ona sarıp hastaneden çıkarken nasipse
Bi de molfix bezi açtım 4-5 tane koydum, uni baby yenidoğan pamuk mendil ile pratik alt açma koydum
Biberonu da atıcam çantaya ne olur ne olmaz
Geçmiş olsun
Benim de TSH yüksekti ilaçla kontrol altına alındı şükür
Senin de düzelir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?