2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kantinde bulunabilir yinede sen bilirsin aklinda bulunsun ben aklima geleni yaziyorum daha hazirlamadim bende kucuk valiz almam lazim ondan sonra basliycam doldurmaya

Kantinde bulunabilir yinede sen bilirsin aklinda bulunsun ben aklima geleni yaziyorum daha hazirlamadim bende kucuk valiz almam lazim ondan sonra basliycam doldurmaya

Bende de büyük bi sırt çantası vardı kısa süreli tatillere onla çıkıyoduk
Bebek çantası da almadım
Önce hastanede sonra bebek malzemelerinde bunu kullanırım diyorum

Uzanınca yuvarlanıp kalkıyorum yoksa göbeğim acıyo
Bitse de eski hallerimize dönsek

Bi de böyle süre daraldıkça
Net tarihi de bilince
'Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum, mee ' diyorum
Eşim gülüyo
Onlara hava hoş tabi
6 Şubatta karnı yarık gibi kesilecek olan benim
bende eski halime dönmeyi özledim gece tuvalete giderkeb yuvarlanarak iniyorum bende yataktan buarada tarih belli olunca da iyi bi yandn ben norml istiyorum ne zaman olucak hiç bilmiyorum ki

Bende de büyük bi sırt çantası vardı kısa süreli tatillere onla çıkıyoduk
Bebek çantası da almadım
Önce hastanede sonra bebek malzemelerinde bunu kullanırım diyorum
Plastik kaşık çatal kantinde vardır mutlaka,ağırlık etme bence.kâğıt havlu varmiydi listende çok ise yariyor...

herkese ii akşamlar
tsh değerlerim çok yüksek çıktı
bir kaç gün ytmak zorunda kaldım şimdi iyiyim umarım herkes ii dir :)
O tsh'tan ne çektim gebeliğim başından beri.. Artık günde 2 ilaç kullanıyorum çok şükür istenilen değerde artık.. Ama bana fena çarpıştı yaptı bakalım. Su anda vücuda holler takılı.. Bi de vajinal varis yaptı normal doğuma engel olabilirmiş..

bende eski halime dönmeyi özledim gece tuvalete giderkeb yuvarlanarak iniyorum bende yataktan buarada tarih belli olunca da iyi bi yandn ben norml istiyorum ne zaman olucak hiç bilmiyorum ki

O da zor
Normal doğumdan korkuyorum hemde evde tek yakalanırsam zor olur,eşim uzakta çalışıyo
Bende izne çıkıcam

Plastik kaşık çatal kantinde vardır mutlaka,ağırlık etme bence.kâğıt havlu varmiydi listende çok ise yariyor...

Onu da en yakın marketten eşim ya da annem alsın çantam da yer kalmadı

Bende ilk tahlillerimde öğrendim TSH için ilaca başladım hala devam..
Vajinal varisi ilk kez duydum ?

Bende sezeryandan çok korkuyorum ve kontrolde makat duruyodu ebe arkadaşa diyorumki bugidişle sezeryan olucam görecem korkuyu Allah tan benim evim yakın hastaneye zaten hastanede çalışıyorum izne ayrılmadan olursa acil yukarıya çıkarıcklar evden daha güvenli evdede olsam hemn giderim o konuda şanslıyım çok şükür

Bende ilk tahlillerimde öğrendim TSH için ilaca başladım hala devam..
Vajinal varisi ilk kez duydum ?[/QUOTE]
Affedersin iç kısımdan dışa doğru büyüyen et parçası diye nitelendirmiştim ben doktorum muayene edince ön rahim duvarında büyüyen vajinal varis dedi normal doğuma engel muhtemelen doğumdan sonra çok büyük ihtimal geçecek dedi geçmezse diye düşünmek istemiyorum zaten.

Gunaydin. Ben dd senin gibiyim. En don eşimle saydik. Abarttigimi gördüm. Daha hediye de gelecek
sanırım bende baya aldım ama hala gözüme az görünüyor :)
Sorunun cevabı değil belki ama arabayla beraber olan anakucağı varya ben onu evde de kullanıcam ev tipi almıycam
ben taşıma koltuğuda düşünüyorum ama acaba bebişi içine koyunca çokmu ağır olurki diye kafam karışıyor baktıkça, bide geçen içinde bebek taşıyan bi anneyi gördüm kadıncağız zorlanıyodu baya taşırken o koltukla ama almakda istiyorum bi yandan bi yere gidince iyi oluyor sürekli kucağında taşımak zorunda kalmıyosun bebişi arada bi yere bırakıveriyosun hiç olmazsa :)

Bende çekindim şimdi lavaboda

Eki Görüntüle 1381839 Eki Görüntüle 1381842
İkinci pozdan utandım biraz ama salaş üstündeki diyosunuz sonra napim açtım bende
maşallah çok fitsin benimde eski kotlarım oluyor ama çok dar streç olanlar değil :) içine rahatça girebildiğim kotlarımı giyebiliyorum sadece bende profil fotonu senin foton sanıyodum

5 kilo mu maşallah ya sen hiç almamışsın o zaman ben 9 aldım dahada alırım 12 yle tamamlasam şükür dicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…