- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Bende üşenirim unibaby yeter diyodum da deniycem umarım başarırım da daha katkısız şeylerle silerim kızımı
Kozmetik ürünlerini en son atarım diye düşündüm çantaya,çatal bardak vs. kantinde plastik yok mudur
Kantinde bulunabilir yinede sen bilirsin aklinda bulunsun ben aklima geleni yaziyorum daha hazirlamadim bende kucuk valiz almam lazim ondan sonra basliycam doldurmaya
Uzanınca yuvarlanıp kalkıyorumyoksa göbeğim acıyo
Bitse de eski hallerimize dönsek
bende eski halime dönmeyi özledim gece tuvalete giderkeb yuvarlanarak iniyorum bende yataktan buarada tarih belli olunca da iyi bi yandn ben norml istiyorum ne zaman olucak hiç bilmiyorum kiBi de böyle süre daraldıkça
Net tarihi de bilince
'Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum, mee ' diyorum
Eşim gülüyo
Onlara hava hoş tabi
6 Şubatta karnı yarık gibi kesilecek olan benim
Plastik kaşık çatal kantinde vardır mutlaka,ağırlık etme bence.kâğıt havlu varmiydi listende çok ise yariyor...Bende de büyük bi sırt çantası vardı kısa süreli tatillere onla çıkıyoduk
Bebek çantası da almadım
Önce hastanede sonra bebek malzemelerinde bunu kullanırım diyorum
O tsh'tan ne çektim gebeliğim başından beri.. Artık günde 2 ilaç kullanıyorum çok şükür istenilen değerde artık.. Ama bana fena çarpıştı yaptı bakalım. Su anda vücuda holler takılı.. Bi de vajinal varis yaptı normal doğuma engel olabilirmiş..herkese ii akşamlar
tsh değerlerim çok yüksek çıktı
bir kaç gün ytmak zorunda kaldım şimdi iyiyim umarım herkes ii dir :)
bende eski halime dönmeyi özledim gece tuvalete giderkeb yuvarlanarak iniyorum bende yataktan buarada tarih belli olunca da iyi bi yandn ben norml istiyorum ne zaman olucak hiç bilmiyorum ki
Plastik kaşık çatal kantinde vardır mutlaka,ağırlık etme bence.kâğıt havlu varmiydi listende çok ise yariyor...
O tsh'tan ne çektim gebeliğim başından beri.. Artık günde 2 ilaç kullanıyorum çok şükür istenilen değerde artık.. Ama bana fena çarpıştı yaptı bakalım. Su anda vücuda holler takılı.. Bi de vajinal varis yaptı normal doğuma engel olabilirmiş..
Bugunlerde bende de ağrı oluyo bacaklarımı açarak yürüyorum resmenKızlar genital bölgemde zaman zaman sızlama,ağrı hissediyorum sizlerdede oldumu
Bende de var en çok ayağa kalkınca..Kızlar genital bölgemde zaman zaman sızlama,ağrı hissediyorum sizlerdede oldumu
Bende öyle yaa iyice ağırlaştımmBugunlerde bende de ağrı oluyo bacaklarımı açarak yürüyorum resmen
korkuyorum artık vallaa ya erken davranırsa bebek diyeBende de var en çok ayağa kalkınca..
amın cnm sagolCok gecmis olsun canim insallah bir problem yasamadan saglikla alirsin yavrunu kucagina
Kizlar,
toplam aldiginiz kilo kac oldu?
herkese ii akşamlar
tsh değerlerim çok yüksek çıktı
bir kaç gün ytmak zorunda kaldım şimdi iyiyim umarım herkes ii dir :)
sanırım bende baya aldım ama hala gözüme az görünüyor :)Gunaydin. Ben dd senin gibiyim. En don eşimle saydik. Abarttigimi gördüm. Daha hediye de gelecek
ben taşıma koltuğuda düşünüyorum ama acaba bebişi içine koyunca çokmu ağır olurki diye kafam karışıyor baktıkça, bide geçen içinde bebek taşıyan bi anneyi gördüm kadıncağız zorlanıyodu baya taşırken o koltukla ama almakda istiyorum bi yandanSorunun cevabı değil belki ama arabayla beraber olan anakucağı varya ben onu evde de kullanıcam ev tipi almıycam
maşallah çok fitsin benimde eski kotlarım oluyor ama çok dar streç olanlar değil :) içine rahatça girebildiğim kotlarımı giyebiliyorum sadeceBende çekindim şimdi lavaboda
Eki Görüntüle 1381839 Eki Görüntüle 1381842
İkinci pozdan utandım biraz ama salaş üstündeki diyosunuz sonra napim açtım bende
5 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?