2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende johanson bebe yağını kullandım önce göbeğim bacaklarım kşıntıdan geberdi. sonra bıraktım ve kaşıntım geçti. ani bu bana alerji yapıyorsa bebişlerimize neler yapmaz. O yüzden ben bebişime yağ kullanmıyacağım. şimdi vücuduma acıbadem sütü kullanıyorum ve çok rahatım.

Terlik te süsledim de hastaneye götürmicem
Oraya eczane terliği alayım diyorum, unutmuşum hatırlattığın iyi oldu

Ben hem lierac hem bebeyağı kullanıyodum
Kaşıntı sebebi bebe yağı mı acaba ?

en baslarda fecı agrım oluyordu sag tarafımda dr a gıttık 28. haftamdayım galıba. oyle ogrendık

Moralini bozma
Herkesin bişeyi çıkıyo
Çok dua et, inşallah şifa olur
Hem şükür 31 haftaya gelmişsin daha da ilerlersiniz sağ salim umaırm ama çok küçük değil bebeğin artık üzülme

Iyi masallah ne kadar olmus bebisin canim
sagol cnm bebısın kılosu 1800 küsürdü galıba boyu zaten bellı olmuyor hersey cok sukur ıyı ama bendekı bobrek sıkıntısı ne olucak onu bılmıyorum bebıs saglıklı olsunda baska bısey ıstemıyorum :)

Göğüs kremi vardı ya lansinoh lanolin hani
Ne kadar minik diyodum
Aslında merhem gibi bişey, baya gider yani
Nemlendirici gibi değil
Siftahı bugün yaptım
Doğumdan 10 gün önce başlanmalı demişlerdi de nolur nolmaz başlıyım ben

Terlik te süsledim de hastaneye götürmicem
Oraya eczane terliği alayım diyorum, unutmuşum hatırlattığın iyi oldu

Ben hem lierac hem bebeyağı kullanıyodum
Kaşıntı sebebi bebe yağı mı acaba ?
olma ihtimali yüksek sürme bebe yağını bence. lierac devam et zaten Allah ın izniyle bişey kalmadı senin

Moralini bozma
Herkesin bişeyi çıkıyo
Çok dua et, inşallah şifa olur
Hem şükür 31 haftaya gelmişsin daha da ilerlersiniz sağ salim umaırm ama çok küçük değil bebeğin artık üzülme
aynen oyle erken dogum olsada 33 veya 34 te olur o zamn inş buyumus olur ama tek korkum takınca olucak acı narkoz vermıyorlar galıba

Cok gecmis olsun canim insallah bir problem yasamadan saglikla alirsin yavrunu kucagina

Bu urunu pazarda 15 tl ye satiyorlarda ben almayi dusunmuyorum niyeyse bana uzun is gibi geliyo islak medili al yika koy sonra kullan, uni baby islak mendili alip kullanirim diye dusunuyorum
Birde hastane cantana temizlik urunlerini koymayi unutma, dis macunu , dis fircasi ve fazladan kasik catal bardak yaninda kalana lazim olabilir, birde ben esimede dis fircasi koyacam sonucta o da yanimda olacagi icin onada lazim olacak

Bende üşenirim unibaby yeter diyodum da deniycem umarım başarırım da daha katkısız şeylerle silerim kızımı
Kozmetik ürünlerini en son atarım diye düşündüm çantaya,çatal bardak vs. kantinde plastik yok mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…