bende johanson bebe yağını kullandım önce göbeğim bacaklarım kşıntıdan geberdi. sonra bıraktım ve kaşıntım geçti. ani bu bana alerji yapıyorsa bebişlerimize neler yapmaz. O yüzden ben bebişime yağ kullanmıyacağım. şimdi vücuduma acıbadem sütü kullanıyorum ve çok rahatım.Kızlar ben artık hiç bi markanın katkısız olduğuna inanmıyorum
Göbeğim kaşınıyo diye ne bulsam sürüyorum son zamanlar, benim dlain bebe yapım bitti, İkra'nın unibaby bebe yağına dadandım
Üzerinde alkol paraben içermez yazıyodu ya
İçindekiler de parfüm yazıyo, ee ne fark etti ?
Üşenmeden ıslak pamuk kullanmak istiyorum kısmet olursa
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/tupperware-ince-islak-mendil-kutusu-139950967
Şu kutudan edinmem lazım o yüzden
en baslarda fecı agrım oluyordu sag tarafımda dr a gıttık 28. haftamdayım galıba. oyle ogrendıkÇok geçmiş olsun
Nasıl anlaşıldı böbrek büyümesi
terlikte koy :)
bende johanson bebe yağını kullandım önce göbeğim bacaklarım kşıntıdan geberdi. sonra bıraktım ve kaşıntım geçti. ani bu bana alerji yapıyorsa bebişlerimize neler yapmaz. O yüzden ben bebişime yağ kullanmıyacağım. şimdi vücuduma acıbadem sütü kullanıyorum ve çok rahatım.
en baslarda fecı agrım oluyordu sag tarafımda dr a gıttık 28. haftamdayım galıba. oyle ogrendık
sagol cnm bebısın kılosu 1800 küsürdü galıba boyu zaten bellı olmuyor hersey cok sukur ıyı ama bendekı bobrek sıkıntısı ne olucak onu bılmıyorum bebıs saglıklı olsunda baska bısey ıstemıyorum :)Iyi masallah ne kadar olmus bebisin canim
olma ihtimali yüksek sürme bebe yağını bence. lierac devam et zaten Allah ın izniyle bişey kalmadı seninTerlik te süsledim de hastaneye götürmicem
Oraya eczane terliği alayım diyorum, unutmuşum hatırlattığın iyi oldu
Ben hem lierac hem bebeyağı kullanıyodum
Kaşıntı sebebi bebe yağı mı acaba ?
Evet çok komik ya bende dün kesmeye çalıştım ama şekilden şekle girdim. oflaya poflaya kestim. hakketten zor ya :))Şişko olmak ne zormuş ayak tırnağımı zor kestim
Diren çekirge az kaldı diyorum kendi kendime ( :
İyiyiz. sen nasılsınİyi akşmalr kızlar bugun akşam giremedim nasılsınız
aynen oyle erken dogum olsada 33 veya 34 te olur o zamn inş buyumus olur ama tek korkum takınca olucak acı narkoz vermıyorlar galıbaMoralini bozma
Herkesin bişeyi çıkıyo
Çok dua et, inşallah şifa olur
Hem şükür 31 haftaya gelmişsin daha da ilerlersiniz sağ salim umaırm ama çok küçük değil bebeğin artık üzülme
İyiyim bende misafrler vardı onları göndrrdim hemn buraya geldim :)İyiyiz. sen nasılsın
bugn kontrole gıttık kızlar oglusumun gelişimi cok sukur cok ıyıymıs ama benım sag bobregımdekı buyume 33 mm olmuş ve dr stent takılması gerek dıyo yoksa bobregımde kalıcı hasar olabılırmıs eger taktırırsamda erken dogum olabılır off kızlar ne yapacagımızı sasırdık
Kızlar ben artık hiç bi markanın katkısız olduğuna inanmıyorum
Göbeğim kaşınıyo diye ne bulsam sürüyorum son zamanlar, benim dlain bebe yapım bitti, İkra'nın unibaby bebe yağına dadandım
Üzerinde alkol paraben içermez yazıyodu ya
İçindekiler de parfüm yazıyo, ee ne fark etti ?
Üşenmeden ıslak pamuk kullanmak istiyorum kısmet olursa
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/tupperware-ince-islak-mendil-kutusu-139950967
Şu kutudan edinmem lazım o yüzden
İyi ne olsun
Yuvarlanıp gidiyoruz ( bu tabir hiç bu kadar cuk oturmamıştı)
hiç gülesim yoktu gerçekten öyle yuvarlanıyoruz :)İyi ne olsun
Yuvarlanıp gidiyoruz ( bu tabir hiç bu kadar cuk oturmamıştı)
Bu urunu pazarda 15 tl ye satiyorlarda ben almayi dusunmuyorum niyeyse bana uzun is gibi geliyo islak medili al yika koy sonra kullan, uni baby islak mendili alip kullanirim diye dusunuyorum
Birde hastane cantana temizlik urunlerini koymayi unutma, dis macunu , dis fircasi ve fazladan kasik catal bardak yaninda kalana lazim olabilir, birde ben esimede dis fircasi koyacam sonucta o da yanimda olacagi icin onada lazim olacak
hiç gülesim yoktu gerçekten öyle yuvarlanıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?