- 2 Mayıs 2011
- 418
- 658
- 408
- 42
Ben kendime 2 takımpijama, 2 lohusa tacı ( : , 2 emzirme sütyeni, 1 emzirme önlüğü, 3 alt çamaşır, 2 çorap, 1 yelek koydum
Kızım için de 1 hastane çıkışı, 2 beşli, hastane çıkışında olan battaniye dışında bir normal battaniye koydum
Bir de kalın fermuarlı battaniye koyucam, anakucağına koyarım ona sarıp hastaneden çıkarken nasipse
Bi de molfix bezi açtım 4-5 tane koydum, uni baby yenidoğan pamuk mendil ile pratik alt açma koydum
Biberonu da atıcam çantaya ne olur ne olmaz
Geçmiş olsun
Benim de TSH yüksekti ilaçla kontrol altına alındı şükür
Senin de düzelir merak etme
5 kilo aldım
12Kizlar,
toplam aldiginiz kilo kac oldu?
Koltukta uyuya kalmışım bendeBu saatte yarın işe gidecek birinin uykusu neden kaçar ki
Uyunmuyor işte yaaa bu günlerimizi cok arıycaz gerciKoltukta uyuya kalmışım bendeYatağıma geçtim ama tekrar sızmak zaman alacak
Sacmaladilar iyice.Ben o programlara tahammül edemiyorumşu showdaki bu tarz benim nasıl saçma bi programdır yahubirbirini eleştiren eleştirene normalde izlemiyorumda uykum kaçtı bi bakayım dedim izlerken bile tuhafsıyor insan bıraksan kalkıp birbirlerinin saçını başını yolacaklar nerdeyse
Geçmiş olsun canım. Ayaklarını koru sıcak tut, birde ıhlamur ic iyi gelir.Bir uyuyamayanda benim usutmusum gibi kasiklarimda bir agri var
bizim okulda satış yapan var,kadın bana özellikle önerdi bu kutuyu.Kızlar ben artık hiç bi markanın katkısız olduğuna inanmıyorum
Göbeğim kaşınıyo diye ne bulsam sürüyorum son zamanlar, benim dlain bebe yapım bitti, İkra'nın unibaby bebe yağına dadandım
Üzerinde alkol paraben içermez yazıyodu ya
İçindekiler de parfüm yazıyo, ee ne fark etti ?
Üşenmeden ıslak pamuk kullanmak istiyorum kısmet olursa
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/tupperware-ince-islak-mendil-kutusu-139950967
Şu kutudan edinmem lazım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?