2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol umarım
senin kaçıncı haftada yükseldi benim kullandığım ilaçlar fayda etmedi şuan ilacın dozu 175 doza çıkarıldı ve normalin 3 katına çıktı

Merak ediyorum 5 kilo az değil mi :) şu an bebiş kaç kilo, yani bu demek oluyor sadece bebek mi kilo aldı? Plasentası, suyu, vücudun topladığı su dersen..!
Ben su an 11 kiloyu geçmişimdir, bundan sonrasında çok alırmıyım diye korkuyorum açıkcası

uykum yoooook gündüz eve gelince uyuyim dedim bi kalktım akşam olmuş şimdide uykum gelmiyo bi kahve içicem korkuyorum sabahlar da fal taşı gözlerle okula giderim diye yarın çocuklarla hep birlikte uyuruz artık

şu showdaki bu tarz benim nasıl saçma bi programdır yahu birbirini eleştiren eleştirene normalde izlemiyorumda uykum kaçtı bi bakayım dedim izlerken bile tuhafsıyor insan bıraksan kalkıp birbirlerinin saçını başını yolacaklar nerdeyse

Sacmaladilar iyice.Ben o programlara tahammül edemiyorum

Günaydın kızlar hayırdır bu gece kimse uyuyamamis galiba ben uyudum ama kalkmak istemiyorum şimdide tek teselli son 3 gün sonra sömestr...

Günaydın herkese

bizim okulda satış yapan var,kadın bana özellikle önerdi bu kutuyu.
hatta büyük boyu da vardı Çek bu küçük.
ama ben şahsi fikrim gerek görmedim almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…