Arkadaslar dr bugun benden kan ve idrar testleri istedi hepatit b,ap-TIT-biyokimya-torl-TSH siz bu testleri yaptirdiniz mi kac gunde cikiyor birde ac karninami yapiliyo bilginiz var mi birde ozelde mi yaptirdiniz devlettemi
Canim ben ozel saglik sigortam ile yaptirdim 140 tl odedim kultur tahlili flnda istediler benden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rutin hamilelik testleri bunlar.Ben özelde yaptırdım 50 tl aldılar
teşekkür ederim arkadaşlar en iyisi özelde yaptırmak ozaman devletle uğraşmaya deymez.
Özeldeki veZnelere sorsaydn keşke benım gittigm hastane 270 tl tutar demişti bende bı kısmını sağlık ocagında taptırdm kalanları ozelde onlarda 140 tuttu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
KıZlar az önce ablamın oglu yataktan düşücektı can havliyle öle bi atladımkı yataga hamile oldugumu unuttum bian bişi olmamıştır inş çok üzgünüm
içini ferah tut canım bişey olmamıştır. ben hergün öyleyim kızımın peşinde ...
Cok sukur bendede mide bulantisi yok ama yanma var midemde ozellikle sabahlari Allah a sukur ya iyiyiz iyicanim onu hisetmek mumkun degil diye biliyorum ama kasiklarima parmaklarinla hafif bastirinca bi atma hisediyoraun ama oda damar atmasi oluyormus icimizdw bi calisma ve hizli kan akislari fln varya ve genisleyen damar onlardanmis
Benimde bel agrim var yaklasik haftada bir cok siddetli bas agrisi yasiyorum kafami duvarlara vurasim geliyor inanin en zoruda bas agrisi .. Birde son 1 haftadir dis etlerim cekiliyor sanki agzimda yaralar cikti yaniyo yemek yerken ya curuk yok ama dislerim aciyo
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
merhabalar bebeğimin kalp atışlarını yine duyamadımdoktor artık çok zor atmaz kalbi dedi 7 haftalık görünüyo dedi.. kendini hazır hissedince gel alalım dedi ( benim içimden hiç aldırmak gelmiyor beklesem kendi kendisine düşse mi diyorum :?? kafam çok karışık , moralim çok bozuk
Anladım canım sağol açıklama için☺️ bende hafif göbek çıktı ya, eşimde diyor hamile olduğun belli 😊 şu kalp atışlarını da bi duysak... Bi de bende 2 gündür baş ağrısı oluyor ya, sersem gibiyim. Sende var mı baş ağrısı falan?
Benimde bel agrim var yaklasik haftada bir cok siddetli bas agrisi yasiyorum kafami duvarlara vurasim geliyor inanin en zoruda bas agrisi .. Birde son 1 haftadir dis etlerim cekiliyor sanki agzimda yaralar cikti yaniyo yemek yerken ya curuk yok ama dislerim aciyo
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bugunde 1.5 sigara oldu artik nefes alip atiyorum zor ama hic icmemeliyim yapmaliyim...
Sigarayi muthis seven bir insanim bebek dusunmeye basladigimda azalttim zorlandim bazen saldim cok iciyordum ve 12 yildan fazladir iciyorum sacma bi sekilde severek..hamile olduğumu henuz ogrenmemistim ama hisediyordum her elime aldigimda biraktim ya hamileysem die cunku bunun vicdaninin altindam kalkamam ogrenince zaten hic elim bile gitmedi kalp atisini duyunca aklimdanda attim icimdeki cani buladar isterken bogamazdim..arkadasimin cocugu solunum zorlugu cekio hala 1 yasina geldi ve anne hamileyken gunde 2 tane iciodu.ne olur biraz sigara istesiginde sut ic peynir at agzina fındık ceviz al eline ye ki bunlar gerekli vebegimize hadi annesi basa cikabilirsin bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?