2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben ozel saglik sigortam ile yaptirdim 140 tl odedim kultur tahlili flnda istediler benden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar dr bugun benden kan ve idrar testleri istedi hepatit b,ap-TIT-biyokimya-torl-TSH siz bu testleri yaptirdiniz mi kac gunde cikiyor birde ac karninami yapiliyo bilginiz var mi birde ozelde mi yaptirdiniz devlettemi

Rutin hamilelik testleri bunlar.Ben özelde yaptırdım 50 tl aldılar

Kızlar Allah a şükür ben,im şuan fazla bulantım olmuyor.Sıcakta gezersem başım ağrıyor onla birlikte midem bulanıyor.Bende zaten migrende var.Benim pöç derler ya orası ağrıyor.Birde sağ kasığım ağrıyor.Hele çok yürüyünce pöçüm çok ağrıyor.
Bide karnım şiş ya bildiğin.Her sabah tartılıyorum kilo aldım mı diye kilomda değişmemiş anlamadım yani.

teşekkür ederim arkadaşlar en iyisi özelde yaptırmak ozaman devletle uğraşmaya deymez.

Özeldeki veZnelere sorsaydn keşke benım gittigm hastane 270 tl tutar demişti bende bı kısmını sağlık ocagında taptırdm kalanları ozelde onlarda 140 tuttu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

KıZlar az önce ablamın oglu yataktan düşücektı can havliyle öle bi atladımkı yataga hamile oldugumu unuttum bian bişi olmamıştır inş çok üzgünüm

dr özel hastane de çalışmıyor muayenesi var özel devlet hastanesinde bir doktor ismi verdi ona git yardımcı olur dedi o hastanede bana epey uzak pazartesi bi sorucam bakalım özelde ne kadarmış çok tutarsa mecbur devlet hastanesine gidicez.

ilk çocuğumda hiç test istememişlerdi.

içini ferah tut canım bişey olmamıştır. ben hergün öyleyim kızımın peşinde ...

içini ferah tut canım bişey olmamıştır. ben hergün öyleyim kızımın peşinde ...

Oh çok rahatladım canım saol... Ablamda iki sene önce dogum yaptı ondanda istememişlerdı böle testler doktordan doktora deişiyor sanırm bence saglık ocagnda yaptır ordada ugraştırmıyotlarkı

Anladım canım sağol açıklama için☺️ bende hafif göbek çıktı ya, eşimde diyor hamile olduğun belli 😊 şu kalp atışlarını da bi duysak... Bi de bende 2 gündür baş ağrısı oluyor ya, sersem gibiyim. Sende var mı baş ağrısı falan?

Selam arkadaşlar bugün benim belim çok ağrıyor şimdiden böyle sonra ne olcak acaba allah hepimizin yardımcısı olsun

Benimde bel agrim var yaklasik haftada bir cok siddetli bas agrisi yasiyorum kafami duvarlara vurasim geliyor inanin en zoruda bas agrisi .. Birde son 1 haftadir dis etlerim cekiliyor sanki agzimda yaralar cikti yaniyo yemek yerken ya curuk yok ama dislerim aciyo

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bugunde 1.5 sigara oldu artik nefes alip atiyorum zor ama hic icmemeliyim yapmaliyim...

Bulantı falan biyere kadar da baş ağrısı en zoru ya😔 Allah I'm hepimize iyilik versin, hayırlı bir şekilde atlatalım hamileliğimizi de sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım bebişlerimizi....

geçmş olsun bende boş gebelik yaşıyorum kese 6 haftalık görünüyor sata göre 8+4 oldum bebek yok kalp atışı da yok. ilkinde de kalbi atmadan düşük yapmıştım.ilk gebeliklerde olur dedi. Buna da tamamen tesadüf diyo nasipte yoksa olmuyo bende cumaya attım belki kendinden düşer diye.kürtajdan da korkuyorum

3 gundur bas ağrısından kafami zor kaldiriodum inan simdiki durumumdanda daha cok dinleniyorum yatar pozisyondayim ve uyu uyan gecmio bi agri benim migrenim var sendede var ise hormonlar tetikliyor canim drumda oyle dedi basini ovaral dua oku bol bol

Bugun annemde bana belli oluyor cikmis gobek biraz dedi ama erken gibi geldi bana henuz :) hic stres yapma duyacaksın ins atislari buarada tartiliyormusun ben 64 ile hamile kaldim 65.5 ciktim dr tartisinda ama evdekinde 64.2 yim:)

Son düzenleme:

Canimm sut peynir yogurt ihmal etme dis eti kanamam oluyor ve dr bunlara agirlik vermemi söyledi oyle yaptim cokk azaldı dis eti kanamasi.bas agrisi migrenin varsa ne yazikki cekicez migren olmasada hormonlardan yapio agrin olumca cikolata ve yaglidan uzak dur ozellikle tatilar tetikliyor arttiriyor bas agrisini angel ada yazmayi unuttum oda bas agrisi cekio

Bugunde 1.5 sigara oldu artik nefes alip atiyorum zor ama hic icmemeliyim yapmaliyim...

Sigarayi muthis seven bir insanim bebek dusunmeye basladigimda azalttim zorlandim bazen saldim cok iciyordum ve 12 yildan fazladir iciyorum sacma bi sekilde severek..hamile olduğumu henuz ogrenmemistim ama hisediyordum her elime aldigimda biraktim ya hamileysem die cunku bunun vicdaninin altindam kalkamam ogrenince zaten hic elim bile gitmedi kalp atisini duyunca aklimdanda attim icimdeki cani buladar isterken bogamazdim..arkadasimin cocugu solunum zorlugu cekio hala 1 yasina geldi ve anne hamileyken gunde 2 tane iciodu.ne olur biraz sigara istesiginde sut ic peynir at agzina fındık ceviz al eline ye ki bunlar gerekli vebegimize hadi annesi basa cikabilirsin bununla

Tamam canim yarin dahada dikkat edicem ben 3 taneden 1.5 a dusurdum hicde icmesem olur ama kriz geciriyorum resmen...yarin hic icmemeyi deniycem sonucu yine yazicam cunku cok etkili oluyor su ornek dun diger arkadasin verdigi ogut cok sagolun kizlar sizler soyleyince motive oluyorum...Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…