2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar başağrısı için enseye buz torbasi iyi geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende baş ağrısı genellikle adet dönemlerimde olurdu, çok sık başım ağrımazdı yani. Ayda 2 ya da en fazla 3 kez. Sanırım hormonlar tetikliyor bu ağrıları. Damarlar da genişliyormuş ya ondan demekki. Ben 2 hafta önceki kontrolümde yani keseyi gördüğümüzde tartıldım doktorun odasında 65 çıktım, salı tekrar gideceğim kalp atışı için muhtemelen o zamanda tartılırım. Kalp atışlarını duyunca sanırım tahlil isteyecek demi doktor? Ben daha hiç hamilelikle ilgili test yaptırmadım doktor istememişti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun kaderimiz aynı senle.benim çarşamba kanamam başladı kese duruyo dinlen dediler.perşembe özelde de aynısı dendi.kese var bebe yok.sat tarihim 4 hazırandı 16 haziran a aldı doktor ayın 23 ünde 5 haftalık kese çıktı.geć döllenme dedi o doktorum ama...Kanama başka yerden mış ama kesede bebe yok kesem çarşamba günü 12.9 mm çıktı...yolk kesede yok.salı yada çarşamba netleşecek.kopan parça yok ama kanama hala devam.bende boş gebelikten ve kürtaj dan korkuyorum..kese mm kaçtı senin arkadaşım.allah yardımcımız olsun.

Bugunde 1.5 sigara oldu artik nefes alip atiyorum zor ama hic icmemeliyim yapmaliyim...

Fatma bende 14 yildir sigara kullaniyorum ilk cucugum transfer edildi o gun biraktim zor oldu ama hic icmedim sonra kizim emmeyu biraktiktan sonra yine basladim simdi iki embriyo transfer gunu yine biraktim ogunden beri hic icmedim canim cekmiyomu elbette cekiyo fakat ozaman hemen baska seyler dusunuyorum .

Benim arkadasim hamileyken sigara iciyodu ve bebegi oldu 3 aylikken bebegin karninda kitle oldugu ortaya cikti.simdi cocuk 3 yasinda ve 3 ayliktan beri kemotrapi goruyo kac kez ameliyat oldu ve bobreginin birini kaybetti.annesi kendini yedi bitirdi benim yuzumden oldu diye.sen bilirsin hayat senin ama bebeginin hayatini mahvetmeye hakkin var mi bir dusun istersen

diş et,i çekilmesi ilk gebeliğimde oldu okadar kötüydüki anlatamam ağlıyodum antibiyotik tedavsis aldım yoksa erken doğum riskim vardı sırf bu yüzden 3 ile 6 ay arası mudahale edilebiliyor dişini mutlaka fırçala paradontax çok iyi diş etinden dişe doğru gargara yap ve kalsiyum içeren gıdalar tüket
benimde karnım çıktı bariz hamileyim yani 2 ay böyleyse sonu nasıl olur düşünemiyorum ilk gebelikte 17. haftamda çıkmıştı göbüşüm
cok tesekkurler hamilelerin duasi kabul olurmus bana ve bebegime duanizi eksik etmeyin lutfen

rabbim seni evladına evladınıda sana bağışlasın inşallah temiz çıkar

Mart hamişleri merhaba umarım iyisinizdir biz biraz kötüyüz Şiddetli mide bulantısı,hiç bişey yiyemiyorum sadece süt içiyorum o da çok zor ve hiç bir kokuya tahammül edemiyorum 7+2yim yarın bütün önerilere açığım neler yapıyorsunuz kızlar bu durumda olan var mı?

Çok gecmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah kötü bişey değildir.Sonuçlar ne zaman çıkacak ?

Kötü düşünme canım allah şifa versin hepimizin dualarındasın inşallah temiz çıkar sonuçların

bende aynı durumdayım hiç takatim kalmadı zor duruyorum evde hiç tahammulum kalmadı yaa

Cok gecmis olsun insallah iyi haberler alacaksin senin icin dua edicem

Iyi haberler ver bize ins tiksinirsin sigaradan ve her canin istediginde oku hamilelik te zararlarini

Genel de migren olanlar regl zamani tutar agrisi dr demisti ve zaten ayda 2 3 kere oluyor yiyecek bile tetikliyor cunku.test kalp atisi duymadan once istedi benden canim sense gidince isteyecektir kesin

Selam hala uyumayanlar :) yatmadan önce bir avuç salatalık turşusu yiyince böyle sabahlaniyor ışte :))

Selam hala uyumayanlar :) yatmadan önce bir avuç salatalık turşusu yiyince böyle sabahlaniyor ışte :))

Günaydın şimdiden canımız birseyler çekmeye başladı sanirim

kıızzllaarrr herkeslere günaydın
Allah a şükür şimdiye kadar hamileliğim rahat geçti
inşallah böyle devam eder
annem hamileyken sadece çay demleyemezmiş o kadar rahatmış yani
benimkide rahat geçer inşallah. bundan sonra bulantıların başlama ihtimali var mı? bakıyorum herkes çok rahatsız bende bişey yok
sadece kötü veya ağır kokular bi kaç öğürmeye sebep oluyo o kadar:44: bilemedim şimdi

Bende eskisi gibi degilim 5. 6. Ve 7. Haftalarda cok kotuydum banyodan cikamiyordum belkide mitfaga hic girmedigim icindir ama .. Esim yillik izne ayrildi bana bakiyo

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…