3 gundur bas ağrısından kafami zor kaldiriodum inan simdiki durumumdanda daha cok dinleniyorum yatar pozisyondayim ve uyu uyan gecmio bi agribenim migrenim var sendede var ise hormonlar tetikliyor canim drumda oyle dedi basini ovaral dua oku bol bol
Bugun annemde bana belli oluyor cikmis gobek biraz dedi ama erken gibi geldi bana henuz :) hic stres yapma duyacaksın ins atislaribuarada tartiliyormusun ben 64 ile hamile kaldim 65.5 ciktim dr tartisinda ama evdekinde 64.2 yim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmş olsunbende boş gebelik yaşıyorum kese 6 haftalık görünüyor sata göre 8+4 oldum bebek yok kalp atışı da yok. ilkinde de kalbi atmadan düşük yapmıştım.ilk gebeliklerde olur dedi. Buna da tamamen tesadüf diyo nasipte yoksa olmuyo bende cumaya attım belki kendinden düşer diye.kürtajdan da korkuyorum
Bugunde 1.5 sigara oldu artik nefes alip atiyorum zor ama hic icmemeliyim yapmaliyim...
diş et,i çekilmesi ilk gebeliğimde oldu okadar kötüydüki anlatamam ağlıyodum antibiyotik tedavsis aldım yoksa erken doğum riskim vardı sırf bu yüzden 3 ile 6 ay arası mudahale edilebiliyor dişini mutlaka fırçala paradontax çok iyi diş etinden dişe doğru gargara yap ve kalsiyum içeren gıdalar tüketBenimde bel agrim var yaklasik haftada bir cok siddetli bas agrisi yasiyorum kafami duvarlara vurasim geliyor inanin en zoruda bas agrisi .. Birde son 1 haftadir dis etlerim cekiliyor sanki agzimda yaralar cikti yaniyo yemek yerken ya curuk yok ama dislerim aciyo
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
benimde karnım çıktı bariz hamileyim yani 2 ay böyleyse sonu nasıl olur düşünemiyorum ilk gebelikte 17. haftamda çıkmıştı göbüşümAnladım canım sağol açıklama için☺️ bende hafif göbek çıktı ya, eşimde diyor hamile olduğun belli 😊 şu kalp atışlarını da bi duysak... Bi de bende 2 gündür baş ağrısı oluyor ya, sersem gibiyim. Sende var mı baş ağrısı falan?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok tesekkurler hamilelerin duasi kabul olurmus bana ve bebegime duanizi eksik etmeyin lutfen
kizlar ben 6 haftalik hamileyim cok uzgunum 1 senedir gogsumde kitle vardi kontrol altindaydim dun bebek icin kan tahlillerine gittim gogsumdende ultrason çekildiğim kanser suphesi var dediler birades4 dendi ve dun biopsi yapildi sonucunu bekliyorum cok kotuyum
kizlar ben 6 haftalik hamileyim cok uzgunum 1 senedir gogsumde kitle vardi kontrol altindaydim dun bebek icin kan tahlillerine gittim gogsumdende ultrason çekildiğim kanser suphesi var dediler birades4 dendi ve dun biopsi yapildi sonucunu bekliyorum cok kotuyum
Mart hamişleri merhaba umarım iyisinizdir biz biraz kötüyüz Şiddetli mide bulantısı,hiç bişey yiyemiyorum sadece süt içiyorum o da çok zor ve hiç bir kokuya tahammül edemiyorum 7+2yim yarın bütün önerilere açığım neler yapıyorsunuz kızlar bu durumda olan var mı?
Aynen kendimi zor tutuyorum ama dogru söylüyorlar dört aylık olsunlar hele bir sonra bizi kimse tutamaz
Kizlar dr gittim ve bir tane kese gorundu gayet iyiymis 2 hafta sonra kalp atisini dinlemeye gidicez cok sukur
Tamam canim yarin dahada dikkat edicem ben 3 taneden 1.5 a dusurdum hicde icmesem olur ama kriz geciriyorum resmen...yarin hic icmemeyi deniycem sonucu yine yazicam cunku cok etkili oluyor su ornek dun diger arkadasin verdigi ogut cok sagolun kizlar sizler soyleyince motive oluyorum...Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. .
Canım bende baş ağrısı genellikle adet dönemlerimde olurdu, çok sık başım ağrımazdı yani. Ayda 2 ya da en fazla 3 kez. Sanırım hormonlar tetikliyor bu ağrıları. Damarlar da genişliyormuş ya ondan demekki. Ben 2 hafta önceki kontrolümde yani keseyi gördüğümüzde tartıldım doktorun odasında 65 çıktım, salı tekrar gideceğim kalp atışı için muhtemelen o zamanda tartılırım. Kalp atışlarını duyunca sanırım tahlil isteyecek demi doktor? Ben daha hiç hamilelikle ilgili test yaptırmadım doktor istememişti
Selam hala uyumayanlar :) yatmadan önce bir avuç salatalık turşusu yiyince böyle sabahlaniyor ışte :))
Gozunuz aydin rabbim kucaginiza almayi nasip etsin..bu arada dra gittiginizde kac haftaliktiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?