2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn
Ben de 8 haftayı tamamladım 9un içindeyim
Benim de hiç bulantım olmadı daha çok şükür
İştahım yok sadece ve tiksinme var
Onun dışında Allaha bin şükür çok rahatım

Günaydınn
Ben de 8 haftayı tamamladım 9un içindeyim
Benim de hiç bulantım olmadı daha çok şükür
İştahım yok sadece ve tiksinme var
Onun dışında Allaha bin şükür çok rahatım

Bende eskisi gibi degilim 5. 6. Ve 7. Haftalarda cok kotuydum banyodan cikamiyordum belkide mitfaga hic girmedigim icindir ama .. Esim yillik izne ayrildi bana bakiyo

inşallah rahat devam ederiz. ayy Allah o kocişlerden hem razı olsun hem yardımcıları olsun

Kalp atisini duydum ben doktorada gttim bebekte sorun yok dedi ama endiseler bitmiyorki

bende aynı durumdayım hiç takatim kalmadı zor duruyorum evde hiç tahammulum kalmadı yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim ilk hamileligim oleydi,9ay kustum,4 ayda 6 kilo verdim..berbetti...diramamine die bi hap aliodum,ii geliodu,gecmis olsun...

Merhabaa,
ziraa cok gecmis olsun,umarim ole bi aksilik yoktur,ne zaman belli olacak?
Ben ilk hamileligime gore super gidiojrum,farkinda bile degilim aslinda bi bakima kotu cunku bazen kacamak seyler yiorum...
Umarim saglikla bit bu donem..

Merhabaa,
ziraa cok gecmis olsun,umarim ole bi aksilik yoktur,ne zaman belli olacak?
Ben ilk hamileligime gore super gidiojrum,farkinda bile degilim aslinda bi bakima kotu cunku bazen kacamak seyler yiorum...
Umarim saglikla bit bu donem..

Benim de şimdilik iyi gidiyor
Tek sıkıntım yemekle
Kuru ve soğuk şeyler yemek istiyom
Bugün ilk defa pisboğazlık yapıp çiğköfte+topkek+puding yedim ardarda :)

İkinci üçüncu hamileligi olan arkadaşlar, her hamilelik diğerinden farklı oluyor di mi :) çok şaşırıyorum..oğlumda yaşadığım hiçbir şey şimdi yok...inşallah rahat geçecek diye seviniyorum ama sigaradan hâlâ tiksinmedim bu kötü oldu..ilkinde hiç icmemistim ne güzeldi

Kızlar bende bol bol dualarınızı bekliyorum yarın hayırlısıyla 6+3 oluyoruz Dr gidicem randevum var umarım kalp atışlarını duyarım ve herşey yolundadır..ilk gebeliğimde kalp durmasından kürtaj oldum endişelerim var..bu arada bende de hiç iştah yok yemek yemek gelmiyor içimden..ilk gebeliğimde aksine sırt pırt yemek yerdim bir ayda 5 kilo almıştım hatta bu sefer herşey tersine gidiyor..gerçi sağlıklı olsunda ben 9 ay bunları çekmeye razıyım...allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Canim kalp atışlari konusunda kötü düşunme..biz de 7+5de duyduk.onu da alttan duyabildik..inşallah her şey yolunda gitsin.

Ilk randevum yarin benimde heyecanliyim umarim hersey guzel gecer ...

Ve bir sigaraya dusuruldu artik yarin doktordan sonra bidaha sigara yok kazanicam bu savasi ama sumdiden 3 kilo almisim ve ben zaten 82 ile hamile kaldim su an 85 olmusum cook fazla dietisyene gitsem ii olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…