- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
- 333
kıızzllaarrr herkeslere günaydın
Allah a şükür şimdiye kadar hamileliğim rahat geçti
inşallah böyle devam eder
annem hamileyken sadece çay demleyemezmiş o kadar rahatmış yani
benimkide rahat geçer inşallah. bundan sonra bulantıların başlama ihtimali var mı? bakıyorum herkes çok rahatsız bende bişey yok
sadece kötü veya ağır kokular bi kaç öğürmeye sebep oluyo o kadar:44: bilemedim şimdi
Günaydınn
Ben de 8 haftayı tamamladım 9un içindeyim
Benim de hiç bulantım olmadı daha çok şükür
İştahım yok sadece ve tiksinme var
Onun dışında Allaha bin şükür çok rahatım
Bende eskisi gibi degilim 5. 6. Ve 7. Haftalarda cok kotuydum banyodan cikamiyordum belkide mitfaga hic girmedigim icindir ama .. Esim yillik izne ayrildi bana bakiyo
inşallah rahat devam ederiz. ayy Allah o kocişlerden hem razı olsun hem yardımcıları olsun
Eylül bendede var kanama bir var bir yok gibi bol su iç ayaklarının altına yastık koy uzan.ben progestan fitil olarak kullanıyorum.birde kan sulandırıcılar yada corasprini bebe aspirini falan kullanıyorsanız bırak kanamanın varken daha arttırılmış. Geçmiş olsun.pıtpıtları duydun mu.bende henüz bebek yok kesede görülmesi lazım deniyor artık bekliyoruz.geç döllenme olmuş burda yazan tarih değil benim ki.seninde mi geç döllenme canım.doktora git istersen için rahat eder arkadaşım.benim kese duruyo kanama farklı bir yerden geliyordu. Belki seninde öyledir.
bende aynı durumdayım hiç takatim kalmadı zor duruyorum evde hiç tahammulum kalmadı yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mart hamişleri merhaba umarım iyisinizdir biz biraz kötüyüz Şiddetli mide bulantısı,hiç bişey yiyemiyorum sadece süt içiyorum o da çok zor ve hiç bir kokuya tahammül edemiyorum 7+2yim yarın bütün önerilere açığım neler yapıyorsunuz kızlar bu durumda olan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seninde mi geç döllenme canım.bende sizler gibi bebiş imi görürüm inşallahKalp atisini duydum ben doktorada gttim bebekte sorun yok dedi ama endiseler bitmiyorki
Merhabaa,
ziraa cok gecmis olsun,umarim ole bi aksilik yoktur,ne zaman belli olacak?
Ben ilk hamileligime gore super gidiojrum,farkinda bile degilim aslinda bi bakima kotu cunku bazen kacamak seyler yiorum...
Umarim saglikla bit bu donem..
Kızlar bende bol bol dualarınızı bekliyorum yarın hayırlısıyla 6+3 oluyoruz Dr gidicem randevum var umarım kalp atışlarını duyarım ve herşey yolundadır..ilk gebeliğimde kalp durmasından kürtaj oldum endişelerim var..bu arada bende de hiç iştah yok yemek yemek gelmiyor içimden..ilk gebeliğimde aksine sırt pırt yemek yerdim bir ayda 5 kilo almıştım hatta bu sefer herşey tersine gidiyor..gerçi sağlıklı olsunda ben 9 ay bunları çekmeye razıyım...allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Canim kalp atışlari konusunda kötü düşunme..biz de 7+5de duyduk.onu da alttan duyabildik..inşallah her şey yolunda gitsin.
Benim de şimdilik iyi gidiyor
Tek sıkıntım yemekle
Kuru ve soğuk şeyler yemek istiyom
Bugün ilk defa pisboğazlık yapıp çiğköfte+topkek+puding yedim ardarda :)
Ilk randevum yarin benimde heyecanliyim umarim hersey guzel gecer ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?