Benim de şimdilik iyi gidiyor
Tek sıkıntım yemekle
Kuru ve soğuk şeyler yemek istiyom
Bugün ilk defa pisboğazlık yapıp çiğköfte+topkek+puding yedim ardarda :)
Sayenizde ilk defa aşerdimm canım çig köfte çekti hemen eşimi aradım oda şaşırdı normalde pek sevmem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bende bol bol dualarınızı bekliyorum yarın hayırlısıyla 6+3 oluyoruz Dr gidicem randevum var umarım kalp atışlarını duyarım ve herşey yolundadır..ilk gebeliğimde kalp durmasından kürtaj oldum endişelerim var..bu arada bende de hiç iştah yok yemek yemek gelmiyor içimden..ilk gebeliğimde aksine sırt pırt yemek yerdim bir ayda 5 kilo almıştım hatta bu sefer herşey tersine gidiyor..gerçi sağlıklı olsunda ben 9 ay bunları çekmeye razıyım...allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Sayenizde ilk defa aşerdimm canım çig köfte çekti hemen eşimi aradım oda şaşırdı normalde pek sevmem
Selam nıhayet doktora gıttım bıtane bebek varmış tam ıkı aylık , rabbım koruyor ya korkmayın. Farketmeden bı odaadan bı odaya koltukları tasıdım ıkı cocuk bırden kucakladım, guzel allahım neylerse guzel eyler
Hergun nerdeyse cigkofte yiyen bi insandim ama simdi agzima surmuyorum ve cigkofte delisiyim kolaya bile az tuketin yaziyor nettede ama cigkofte tüketilmemeli diyor zararli yemeyin tekrar derim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hergun nerdeyse cigkofte yiyen bi insandim ama simdi agzima surmuyorum ve cigkofte delisiyim kolaya bile az tuketin yaziyor nettede ama cigkofte tüketilmemeli diyor zararli yemeyin tekrar derim
Valla ben şimdi ikinciyi sipariş ettim :)
Şöyle limonlu yeşillikli oohh miss :)
Afiyet olsun ama zararlıymış ya çokta canım çekıoooo
Selam nıhayet doktora gıttım bıtane bebek varmış tam ıkı aylık , rabbım koruyor ya korkmayın. Farketmeden bı odaadan bı odaya koltukları tasıdım ıkı cocuk bırden kucakladım, guzel allahım neylerse guzel eyler
canım çiğet ile yapılan zararlıdır diğerinin kısırdan bi farkı yok ben bu akşam yiyecem babam yapıyor şimdiiiiii
Ve bir sigaraya dusuruldu artik yarin doktordan sonra bidaha sigara yok kazanicam bu savasi ama sumdiden 3 kilo almisim ve ben zaten 82 ile hamile kaldim su an 85 olmusum cook fazla dietisyene gitsem ii olucak
Bende 6+3 te cumartesi günü randevuya gidicem ama umarım hepimiz için herşey yolunda gider Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım çiğet ile yapılan zararlıdır diğerinin kısırdan bi farkı yok ben bu akşam yiyecem babam yapıyor şimdiiiiii
Fatmacım bende bu kilo problemi yuzunden çok kotuyum bende 79 kiloyla hamile kaldım.Hergün tartılıyorum stres halindeyim.Allah ın izniyle şu 3 ayı atlatsak yürüyüşe başlıycam hafif tempolu.
KıZlar az önce ablamın oglu yataktan düşücektı can havliyle öle bi atladımkı yataga hamile oldugumu unuttum bian bişi olmamıştır inş çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?