2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam nıhayet doktora gıttım bıtane bebek varmış tam ıkı aylık , rabbım koruyor ya korkmayın. Farketmeden bı odaadan bı odaya koltukları tasıdım ıkı cocuk bırden kucakladım, guzel allahım neylerse guzel eyler

Benim de şimdilik iyi gidiyor
Tek sıkıntım yemekle
Kuru ve soğuk şeyler yemek istiyom
Bugün ilk defa pisboğazlık yapıp çiğköfte+topkek+puding yedim ardarda :)

Sayenizde ilk defa aşerdimm canım çig köfte çekti hemen eşimi aradım oda şaşırdı normalde pek sevmem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 6+3 te cumartesi günü randevuya gidicem ama umarım hepimiz için herşey yolunda gider Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sayenizde ilk defa aşerdimm canım çig köfte çekti hemen eşimi aradım oda şaşırdı normalde pek sevmem

Hergun nerdeyse cigkofte yiyen bi insandim ama simdi agzima surmuyorum ve cigkofte delisiyim kolaya bile az tuketin yaziyor nettede ama cigkofte tüketilmemeli diyor zararli yemeyin tekrar derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikleee ve gozun aydin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çiğ et ile yapılan yasaktır bence

Şimdi gördüm yazını canım zararlı oldugunu bılmıyordum adamcagızdanda kırlyılda bişi istedım yemezsem üzülcek bitanecık yıcem napim yınede saol uyardıgın için

Afiyet olsun ama zararlıymış ya çokta canım çekıoooo

Canım etle yapılanı zararlıdır, çiğ et ve süt ürünleri zararlı ya hamilelikte. Ben de çok severim çiğ köfteyi ama yemiyorum. Kola da içmiyorum, çay da günde 2 bardağa düşürdüm.

Gözün aydın canım. Senin ikizlerin vardı.Şimdide tek gebelik tecrübesi yaşayacaksın ne güzel. İkizlerle ilgili tecrübelerinden ara ara faydalanmak isterim.Ya haklısın Allah Korusun Bende hamileliğimin başında yapmadığım kalmadı. eşya taşıma, seyahat, 4 yaşındaki oğlumu taşıma. Bide oğlum çok dikkatsiz, çocuk işte ,tatile geldik.Havuzda kaç kere karnıma tekme attı. Az evvelde elma istedim,elime vermek yerine bir fırlattıki Tam isabet karnıma geldi.Off özellikle oluyo sanki,Allaha emanet bakalım:)

canım çiğet ile yapılan zararlıdır diğerinin kısırdan bi farkı yok ben bu akşam yiyecem babam yapıyor şimdiiiiii

ayyy bende çiğ köfte hastasıyım çok severim.Kesinlikle dışarıdan alınanlar zaten etsiz,etli satılması yasak.kısırdan farkı yok.mercimek ve bulgur var.Güvenli ise alıp yenilebilir. Etli yapılanlar zararlı.

Fatmacım bende bu kilo problemi yuzunden çok kotuyum bende 79 kiloyla hamile kaldım.Hergün tartılıyorum stres halindeyim.Allah ın izniyle şu 3 ayı atlatsak yürüyüşe başlıycam hafif tempolu.

Fatmacım bende bu kilo problemi yuzunden çok kotuyum bende 79 kiloyla hamile kaldım.Hergün tartılıyorum stres halindeyim.Allah ın izniyle şu 3 ayı atlatsak yürüyüşe başlıycam hafif tempolu.

Normalde ilk üç ay kılo alınmıyormuş enfazka bir birbuçuk kilo sonra almaya başlıcakmışız ben zayıfım kılo sorunum yok ama boyum kısa top gibi bişi olcam galiba

canım korkma birşey olmaz. ben satın üzerinden 8 gün geçtiği bir tarihte ( daha o zaman test yamamıştım ) memlekette kardeşimin römorkundan atladım kaç kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…