2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

az kaldı az..
kolay değil hamileyken çalışmak haklısınız ama sabredin azcık daha annişleerr

bende çalışmak çok isterdim ama çok karışık bi süreç olmuştu benm için eski işimden sebep hamile oluncada istedğm yerde başlayamamştm.. çocuğum için birazda olsa birikim yapablmek rahat hareket etmek isterdim.. yine de halimize şükürler olsun..

Bir haftadan sonra dün gece uyuyabildim şükür darısı uyuyamayanların başına yatağın içi yastık dolu ama sırtımda bacaklarımda kollarımda her yerime bir yastık sıkıştırdım uyumak için kocişkom kıyamam yatağın köşesine büzüldü uyudu rahatsızlık vermeyim diye

Günaydın kızlar.... bugün cuma diyerek uyandım sonrasında perşembe olduğu gerçeğiyle çöktüm bu hafta niye bu kadar uzun sürdü ya

bu hafta gercekten uzun sürdü bırtek bana oyle gelıyor sanıyordum , cungku bu haftadan berı artık ayaklarım gerı gerı gıdıyor , hamılelık ayrı sebep olmakla beraber artık burda huzursuz oldugum ıcın :S

bende hiç gelmek istemiyorum artık son 3 hafta ve çok sıkıldım gün geçtikçede ağırlaşıyorum ve zorlanıyorum belki bu yüzdende iyice çekilmez oldu iş

arkadaşlar maşallah kilo alımlarımız bence gayet iyi..
son 1-1,5 ayda daha ne kadar kilo alırızki acaba?

Çook beğendim ellerine sağlık. Ben de kırmızı mi alsam diyorum lohusa tacini.bir akrabam cerenin annesi yazan bir taç yapıcak sanırım keçeden ama doğumdan önce gelirmi bilemiyorun.
Ben bi tane de kirmizi hazirlicam veya alicam
çünkü gecelik takimim pembe
pijama takimlarim biri.kirmizi biri ekru geceliklemi takilirim pijamaylami bilmiyorum hastanede o yuzden ikiside olsun

dikkatimi çekti de hep pozitif güzel şeyler yazıyosun pıtırcık maşallah ya ben ilk başlarda çok takıyodum korkuyodum, uzun zamandır öle rahattım ki şimdi çevreden arkadaşlar felan zaman yaklaştıkça benden çok telaş kaygı korku yapıyorlar onları öyle görünce benim canım sıkılıyor

her doğum farklıdır kuzum ya... benim doğumum gerçekten çok rahattı umarım bu da böyle olur ki ben hep normal olsun diye dua ediyorum hamile kaldığımdan beri...

insanları korkutmanın bi anlamı yok ki hem düşünsene herkesin hamileliği bile farklı geçerken doğumunda farklı geçmesi gayet normal.... kimi benim gibi 3 saatte doğum yapar kimi 1 günde bu kişiye bağlı... insanları öyle oluyo böyle oluyo diye korkutmanın bi anlamı yok... o gün geldiğinde Rabbim bilir nasıl olacağını boşyere stres yapmayın

bende hiç gelmek istemiyorum artık son 3 hafta ve çok sıkıldım gün geçtikçede ağırlaşıyorum ve zorlanıyorum belki bu yüzdende iyice çekilmez oldu iş

Ben işimi sevıyorum mesela kac yıl olmus hala severek gelırdım ıse takı artık bu haftaya kadar , hamılelıkle ılgılı degıl aslında gelmek ısteyısım ben hala cok fazla zorlanmıyorum işe gelme konusunda , bı benı oturmaktan kuyruk sokumu agrısı zorluyor en cokk , insanın ısyerınden soguması kotu bırsey =( neysekı ızıne cıkacagım Allah tan geldıkten sonrada ılk fırsatta ayrılmayı dusunuyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…