Günaydın kızlar.... bugün cuma diyerek uyandım sonrasında perşembe olduğu gerçeğiyle çöktüm bu hafta niye bu kadar uzun sürdü ya
masallah size+19 ve biz :)
+19 ve biz :)
bende hiç gelmek istemiyorum artık son 3 hafta ve çok sıkıldım gün geçtikçede ağırlaşıyorum ve zorlanıyorum belki bu yüzdende iyice çekilmez oldu işbu hafta gercekten uzun sürdü bırtek bana oyle gelıyor sanıyordum , cungku bu haftadan berı artık ayaklarım gerı gerı gıdıyor , hamılelık ayrı sebep olmakla beraber artık burda huzursuz oldugum ıcın :S
Ben bi tane de kirmizi hazirlicam veya alicamÇook beğendim ellerine sağlık. Ben de kırmızı mi alsam diyorum lohusa tacini.bir akrabam cerenin annesi yazan bir taç yapıcak sanırım keçeden ama doğumdan önce gelirmi bilemiyorun.
Kızlar ne kadar sezeryan istiyorum normal istiyorum desenizde bunu ancak Allah bilir.. benim görümcem ilk çocuğunu normal doğurdu ikinciyi de doğuracağı ana kadar normaldi doğuma girdi sezeryan oldu yani bu sizin istemenizle olmaz bence...
ben normal doğum yapmış biri olarak Allahtan bir şey gelmediği sürece bunu da normal doğurmak istiyorum... birkaç saat ağrı sızı oluyor ama hepimiz regl döneminde bu tür ağrıları çekmişizdir diye düşünüyorum.. katlanılmayacak birşey değil ki... olması da gayet normal bi mucize dünyaya getiriyorsunuz...
bu kadar kafaya takıpta stres yapmaya gerek yok bence.... kesi diyosunuz bende de oldu kese ne kesilirken anladım ne dikilirken ki 1 hafta sonra ne ağrım kaldı ne sızım... korkutmayın kendinizi (hani TRT de bir dizi var Zengin Kız Fakir Oğlan diye orda bi kadının sloganı var "akışına bırakın")
çok uzun oldu kusuruma da bakmayın
Maşallah canım ya :) Ne kadar fit bi grup bu böyle+19 ve biz :)
Herkese gunaydin
cuma olsun artik ya hem hafta bitsin hem yarin kizimi görecegim çok özledim
her doğum farklıdır kuzum ya... benim doğumum gerçekten çok rahattı umarım bu da böyle olur ki ben hep normal olsun diye dua ediyorum hamile kaldığımdan beri...dikkatimi çekti de hep pozitif güzel şeyler yazıyosun pıtırcık maşallah yaben ilk başlarda çok takıyodum korkuyodum, uzun zamandır öle rahattım ki şimdi çevreden arkadaşlar felan zaman yaklaştıkça benden çok telaş kaygı korku yapıyorlar onları öyle görünce benim canım sıkılıyor
bende hiç gelmek istemiyorum artık son 3 hafta ve çok sıkıldım gün geçtikçede ağırlaşıyorum ve zorlanıyorum belki bu yüzdende iyice çekilmez oldu iş
benimde salı günü kontrolüm bende çok merak ediyorum hem bebişimi hem kendi kilomuevet ya aynen bakalım benim kıpırdak kızım ne kadar olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?