2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar kahvemi aldim geldim gidenler gitti watsapa kalan saglar bizimdir :)
Bebek icin hatim yapiyorum son sayfalarindayim allah izin verirse bugun bitiricem hwpinizede dua edicem ins sonrada 500 yasin borcum var dogum yapana kadar okuyabildigim kadar okuyacagim bebek dogunca zorlanirim rabbim kabul eder ins bebegin sagligi sihhati icin adamistim :)

Günaydın kızlar,
sabah sağlık ocağına uğradım kan verdim pazartesi sonuclar cıkacak salıda zaten kontrolum var doktorada gostermıs olurum.
saglık ocagındakı hemsıre bana hastaneden cıktıktan sonra yanı dogum yaptıktan sonra saglık ocagına ugra ıslemlerını kapatalım dedı. sizede boyle dedilermi

Canım Allah kabul etsin

amin inşallah hakkımızda hayırlı olan ne ise o olur canım ya, hep önceden yaşadığım sıkıntı rahatsızlıklar geliyo aklıma Rabbim hep yardım etti, hiç yalnız bırakmadı ki bunda da öyle olacak diyorum rahatlıyorum ama işte insanları anlamak zor...

Allah kabul etsin inşş bende hatime başlamıştm bitirmeye çalışıyorum umarım doğum yapmadan bitirebilir..
Yavrularımızın sağlığı sıhhati için çok çok dua et cnm bi de kolayca doğum yapalım inşşş

Maşallah Allah kabul etsin canım. İnşallah bende bitirebilirim. Ayrıca 500 yasini bebek doğmadan bitirmek iyiymiş ben başlamadım daha ama başlayıp bitirmek istiyorum bende bebeğim için

simdiden allah kabul etsin canim..

işlemleri kapatalım diye değil ama bana da şubatın ortalarında bi tarih verdiler son izlemini yapalım dediler ama olurda erken doğum yaparsan hastaneden çıktğn gibi muhakkak ara dediler numara verdiler..
çünkü doğumdan sonra bebeği izleme alçaklar cnm doğumdan sonra 5. gün falan topuk kanı için gidiyrsn sonra aşıları vs var ondan öyle demişlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…