Herkese gunaydin
cuma olsun artik ya hem hafta bitsin hem yarin kizimi görecegim çok özledim
Bilemiyorum ama inşallah çok almayızarkadaşlar maşallah kilo alımlarımız bence gayet iyi..
son 1-1,5 ayda daha ne kadar kilo alırızki acaba?
Teşekkür ederim canım ama ben kendime fil gibi geliyorum :)Maşallah canım ya :) Ne kadar fit bi grup bu böyle
Saol canımmasallah =) bebısınede sanada :)
Canım Allah kabul etsinGunaydin kizlar kahvemi aldim geldim gidenler gitti watsapa kalan saglar bizimdir :)
Bebek icin hatim yapiyorum son sayfalarindayim allah izin verirse bugun bitiricem hwpinizede dua edicem ins sonrada 500 yasin borcum var dogum yapana kadar okuyabildigim kadar okuyacagim bebek dogunca zorlanirim rabbim kabul eder ins bebegin sagligi sihhati icin adamistim :)
her doğum farklıdır kuzum ya... benim doğumum gerçekten çok rahattı umarım bu da böyle olur ki ben hep normal olsun diye dua ediyorum hamile kaldığımdan beri...
insanları korkutmanın bi anlamı yok ki hem düşünsene herkesin hamileliği bile farklı geçerken doğumunda farklı geçmesi gayet normal.... kimi benim gibi 3 saatte doğum yapar kimi 1 günde bu kişiye bağlı... insanları öyle oluyo böyle oluyo diye korkutmanın bi anlamı yok... o gün geldiğinde Rabbim bilir nasıl olacağını boşyere stres yapmayın
ay ne güzel bi gün kalmış, bende haftaya cuma görücem ya daha 1 hafta var çok özledim bendeHerkese gunaydin
cuma olsun artik ya hem hafta bitsin hem yarin kizimi görecegim çok özledim
Yok artıkTeşekkür ederim canım ama ben kendime fil gibi geliyorum :)
Allah kabul etsin inşş bende hatime başlamıştm bitirmeye çalışıyorum umarım doğum yapmadan bitirebilir..Gunaydin kizlar kahvemi aldim geldim gidenler gitti watsapa kalan saglar bizimdir :)
Bebek icin hatim yapiyorum son sayfalarindayim allah izin verirse bugun bitiricem hwpinizede dua edicem ins sonrada 500 yasin borcum var dogum yapana kadar okuyabildigim kadar okuyacagim bebek dogunca zorlanirim rabbim kabul eder ins bebegin sagligi sihhati icin adamistim :)
Maşallah göbişin yok seninde gayet fitsin
masallah size
Gunaydin kizlar kahvemi aldim geldim gidenler gitti watsapa kalan saglar bizimdir :)
simdiden allah kabul etsin canim..Gunaydin kizlar kahvemi aldim geldim gidenler gitti watsapa kalan saglar bizimdir :)
benimde salı günü kontrolüm bende çok merak ediyorum hem bebişimi hem kendi kilomu
Günaydın kızlar,
sabah sağlık ocağına uğradım kan verdim pazartesi sonuclar cıkacak salıda zaten kontrolum var doktorada gostermıs olurum.
saglık ocagındakı hemsıre bana hastaneden cıktıktan sonra yanı dogum yaptıktan sonra saglık ocagına ugra ıslemlerını kapatalım dedı. sizede boyle dedilermi
bebek bezini bantlamıyorlar cnm ped gibi kullanıyorsun yoksa mümkünmü 5 numarada alsan olmaz anneyeBebek bezlerini ben 1 numara aldım 2-5 kg e minnacık onlar olacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?