2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ada ve mira favorilerim en başından beri:)

Gunaydin arkadaslaarr...
Gece sezeryan normal dogum anestezi muhabbetleri olmus o kadar yaklastik mi dogumlara duaundukce cok heyecan yapiyorum.. Her zaman normal dogum istedim ins hayirlisiylada oyle olur ama sezeryan olmam gerekirsede tam bayilmak istemem ayilirken abuk subuk konusmaktan korkarim komik duruma duserim bi de Cekirgee olaya bi de bu tarafindan bak

fıyat farkı olmayabılır , yada sıgortadan mı aldılar bılmıyorum , bız ek bırsey odememıstık ama onu bılıyorum , esım VIP odada yattı ve bız ozellıkle ıstemedık oyle denk geldı.
dun unuttum bu aksam aldıgım fıyat kagıdı resımını atarım ozelden

pekı bırsey soracagım koc allıanz %80 ınınımı karsılıyor %100 mü? polıcelerımıze gore fark eder bu gercı dımı?

hatırlamıyorum kı kac mm dı =( evdekı sonuc kagıtlarını bulup bakmam lazım,ama dr bana buyume var stend takacak kadar buyumedıgını soylemıstı (kendı dr urolojıye gondermıstı , urolojı dr soyledı bunu ) , agrı cekersın demıstı o tarafa cok yatma dedı , ve sagdan baslıyor sırtada vuruyor agrı ne yazıkkkı ;( Allah yardımcın olsun orayada bı gıt bakalım ne dıyecekler.

bırlıkte yuvarlanırsınız ustunde ne guzel ıste =)

Ebe-Leyla ne güzel anlatmışsın... sen gibi birileri yanımızda olsa zaten normal doğum oranımız fazla olur.. Şu cümlelerin bile rahatlatmaya yetiyor valla

Sanada oyle olacak dıye bırsey yok , sen takma onun anlattıklarını cunku baska bırseyde vardır belkı
benım arkadasımda hıc catı muayenesı olmadım dedı ve 42. hafta dogum sancısı tuttu , dogumhaneye alındıgında yapmıs dr u catı muayenesı sonra dogum yaptı zaten normal bır sekılde .

Zaten nıye kotu hıkayelerı anlatırlar anlamam cok kızıyorum oyle ınsanlara

Aminn teşekkur ederız , Allah hepımızın gonlune gore versın
ınsan buyuk kucuk yapmıs yapmamıs almıs almamıs bakmıyorsa senınle heyecanlanan ve ılgılenen bırı olması sevındırıyor ınsanı , içten oldugunu hısettıgın ınsan.

Neva ismi çok kullanılan bir isim değil ama geçenlerde bir bayan amirim demişti Neva da beni hoşuma gidiyor diye.. anlamına baktım güzel anlamları var... Neva olursa değişik bir isim koymuş olursun,,, Ada ve özellikle Mira bu zamanlarda çok konulan isimlerden... Siz evin içindeyken seslenin bence dilinize ve gönlünüze hangisi tatlı geliyorsa ona yönelebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…