- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
kızlar bizim cimcime için ada-mira-neva isimlerini beğeniyoruz daha doğrusu eşim nevayı bende ada yada mirayı koyacağım dolayısıyla ;
ada-neva mı?
mira-neva mı?
isimleri daha güzel sizce ?
dipnot:isimler her halukarda ayrı söylenecek atıyorum ada-neva olur ise ada yada neva denecek bu şekilde koyacağız sizce hangiisimler daha güzel (uyumu önemlideğil ayrı söylenecek zaten)
Ben de koç allianz fiyat alıcam. Fiyatlar değişmiş çünkü. Bir gün olur da eşimle gidersem beraber bakarız diye düşündüm. Aslında süsleme yapsalar ne iyi olur. Vip oda fiyat farkı nedir biliyor musun?
Ben de koç allianz fiyat alıcam. Fiyatlar değişmiş çünkü. Bir gün olur da eşimle gidersem beraber bakarız diye düşündüm. Aslında süsleme yapsalar ne iyi olur. Vip oda fiyat farkı nedir biliyor musun?
Sayıya göre genel bir fiyat listesi verebilirmisin...Eki Görüntüle 1383847 Eki Görüntüle 1383848 Arkadaşlar hastane çikolatası yapıyorum. İsterseniz hastanede isterseniz bebek mevlidinizde dağıtın. Bilgi isteyen olursa özelden yazabilir:) bu arada Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:)
tek korkum o işte..Sanmam, şimdi aman bişey lazım olur duymıyım görmiyim cebimden para çıkmaısn diye uğramıyorlar
Ama bebek doğsun torunumuz yeğenimiz oldu diye doluşur evi kadın gününe çevirirler
evet cnm dr 25 veya 26 mm e kadar onermiyoruz dedi ama benimki gecmis 33 olmus ve sag sırtım agriyo oturunca falan ben bingoldeyim burdaki dr lara guvenemiyorum elazigdaki hastaneye gitcem bide orasi burdan iyidir bakalim orasi ne diyor :\ seninki kac mm cnm??
İyi akşamlar herkese
Evet bebek odasına yere koyarım yumuşak ve sıcak olur diye düşündüm
Ama buna ben bile sığarımkocamanmış
Getiremedim, işyerinden şöförler bu tarafa geçerse bırakıcak
Ebe-Leyla ne güzel anlatmışsın... sen gibi birileri yanımızda olsa zaten normal doğum oranımız fazla olur.. Şu cümlelerin bile rahatlatmaya yetiyor vallaNe sacmalamis o ya,elini nereye sokuyomus Dr.elle genişletilen yer vajinanin agzi,kimsenin bi yere bisey soktuğu yok.ayrica çatı muayaensi ol yada olma doğum anında ikinmazsan bebegi ittiremezsin,Dr da bengi kurtarabilmek için vakum atar.ama oda bi yere sokulmuyor,vajinanın ağzında kalıyor ve emin ol sen hiçbirşey hissetmiyosun.ayrıca ameliyat hemşireleri doğuma girmeyemi baslamis ben bilmeyeli.onlar anlasa anlasa sezeryandan anlar,korkma sen bana guven ebeyim ben. Sen güzel ce ikinir sancılarını bos gecirmezsen masadan on dakikada inersin
arkadaslar bu aksam ustu eczaneye girdik eczanede calisan bayan kac ayliksin cinsiyeti adi ne muhabbetinden sonra bana cati muayene oldun mu dedi. Hayir dedim son ay kontrollerini aksatma benim kuzenim gitmedi cati muayenesine bebegi vakumla cektiler doktorlar hazneye elini sokup genisletiyo mutlaka ol dedi ben şok.. Elini sokup genisletiyo mu:S evet ben ameliyat hemsiresiyim dedi.. Saskin bi sekilde ciktim eczaneden. Zaten hicbi fikrim olmayan bisey hakkinda ne de guzel korkuttu beni bayantecrubesizim ilk gebeligim zaten endiseliyim.. daha once olan arkadaslar var mi gercekten cati muayenesi boyle bisey mi??
Hediyelerdwn cok yenge ilgimi cekti benim yengelerde cit yokannem yapar bi suru bisi onu goeuncede hemen hamile kalirlar hatta birinin hamile haberini alirim yakin zamanda die bekliyorum gorumce zaten yok kiz kardesim 1 valiz esya yolladi esimle ben cok kiyafet aldik
Kv de 3 tane yelek ormusoyle boyle gwcinip gidioz iste gule gule giysin kuzucun yengenide cok taktir ettim allah gonlune gore versin
Neva ismi çok kullanılan bir isim değil ama geçenlerde bir bayan amirim demişti Neva da beni hoşuma gidiyor diye.. anlamına baktım güzel anlamları var... Neva olursa değişik bir isim koymuş olursun,,, Ada ve özellikle Mira bu zamanlarda çok konulan isimlerden... Siz evin içindeyken seslenin bence dilinize ve gönlünüze hangisi tatlı geliyorsa ona yönelebilirsiniz..kızlar bizim cimcime için ada-mira-neva isimlerini beğeniyoruz daha doğrusu eşim nevayı bende ada yada mirayı koyacağım dolayısıyla ;
ada-neva mı?
mira-neva mı?
isimleri daha güzel sizce ?
dipnot:isimler her halukarda ayrı söylenecek atıyorum ada-neva olur ise ada yada neva denecek bu şekilde koyacağız sizce hangiisimler daha güzel (uyumu önemlideğil ayrı söylenecek zaten)
allahım sağ salim kucağına alıp evinize geçmeyi nasip etsin canım1700 gr canim
Günaydın kızlar artk serviste midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?