Bebek bezlerini ben 1 numara aldım 2-5 kg e minnacık onlar olacağını sanmıyorum.bana hemşire arkadaşım burda hastanede hasta bezi var veriyoruz dedi,bir de olmazsa bebeğin bezini çok koy onlardan da kullanabilirsin dedi.kendisi kullanmış.
şimdi oturdum yemek yaptım ben de.zaten eve geldiğimde ayaklarım çok acıyordu.bir de yemek yaparken iyice çivi batar gibi acıdı özellikle topuklarım.bu kilolar bana çok fazla kendimi taşıyamıyorum şaka gibi
rsıarkadaslar bu aksam ustu eczaneye girdik eczanede calisan bayan kac ayliksin cinsiyeti adi ne muhabbetinden sonra bana cati muayene oldun mu dedi. Hayir dedim son ay kontrollerini aksatma benim kuzenim gitmedi cati muayenesine bebegi vakumla cektiler doktorlar hazneye elini sokup genisletiyo mutlaka ol dedi ben şok.. Elini sokup genisletiyo mu:S evet ben ameliyat hemsiresiyim dedi.. Saskin bi sekilde ciktim eczaneden. Zaten hicbi fikrim olmayan bisey hakkinda ne de guzel korkuttu beni bayantecrubesizim ilk gebeligim zaten endiseliyim.. daha once olan arkadaslar var mi gercekten cati muayenesi boyle bisey mi??
Gunaydin arkadaslaarr...
Gece sezeryan normal dogum anestezi muhabbetleri olmus o kadar yaklastik mi dogumlara duaundukce cok heyecan yapiyorum.. Her zaman normal dogum istedim ins hayirlisiylada oyle olur ama sezeryan olmam gerekirsede tam bayilmak istemem ayilirken abuk subuk konusmaktan korkarim komik duruma duserim bi de@Cekirgee olaya bi de bu tarafindan bak
benim arkadaşım narkoz sonrası değil de doğuma giderken kocasına küfür etmiş baya:)
senin yüüznden oldu mantığıyla..:)
Gunaydin kızlar, uzun zamandan beri ilk defa dun gece uyudum
Geçen gün sancım oldu ve ben aynısını eşime yaptım ama benim ki küfür değildi öyle canım yanıyodu ki koluna mı karnına mı bi yerine vurdun ama hatırlamıyorumbenim arkadaşım narkoz sonrası değil de doğuma giderken kocasına küfür etmiş baya:)
senin yüüznden oldu mantığıyla..:)
Geçen gün sancım oldu ve ben aynısını eşime yaptım ama benim ki küfür değildi öyle canım yanıyodu ki koluna mı karnına mı bi yerine vurdun ama hatırlamıyorumniye bu acıyı sadece ben yaşıyorum diye :))
O da iyiymişGeçen gün sancım oldu ve ben aynısını eşime yaptım ama benim ki küfür değildi öyle canım yanıyodu ki koluna mı karnına mı bi yerine vurdun ama hatırlamıyorumniye bu acıyı sadece ben yaşıyorum diye :))
aynen ya bide cuma 5 olsa saatGünaydın, sonunda perşembe oldu bu hafta hiç bitmyecek gibiydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?