2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kv lerin hepsi aynı galiba.bizimkide benim yaptığım şeylerle kendi yapmış gibi gösteriş yapar övünür .allahtan burda değiller yoksa oda konu komşuyu toplar getirirdi

ama 3 haftaya 2 kilo az değil miyani inşallah almamışındır da tanımasam dr u kızacak yer arıyor diyecem:)
sorma yaaa kilo korkulu rüyam yemin ediyorum... tartıya çıkmak işkence gibi geliyo bana o yüzden kontrolüme 1 hafta kala dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime

kv lerin hepsi aynı galiba.bizimkide benim yaptığım şeylerle kendi yapmış gibi gösteriş yapar övünür .allahtan burda değiller yoksa oda konu komşuyu toplar getirirdi

Ben bi de hiç kadın toplantılarını sevmem
Liseden 3-5 görüştüğüm arkadaş dışında da o tarz ortamlara girmem
Bi de yaş sınırı kv yaşlarında tipler olunca hiç çekemiyo insan

Bneim kendi komşum yok ( 1 senedir burdayız )
Taaa kayınvalidemin komşusu ile ne işim olur

günaydın kızlar...son 2 gün sonra tatil acaba evde oturmakmı iyi yoksa çalışmakmı .sıkılmayız inşallah.
yarın bizimde kontrolümüz var dr bişey demedi nst ya alırmı acaba
Canım herkesin düşüncesi farklı ama bi kadın doğumcu bebeğin rahim içinde de bakıma ihtiyacı olduğu gerçeği dikkate alınarak doğum öncesi izni zamanında kullanılmaya başlanmalıdır diyor. Banada çok mantıklı geldi sıkılmazsın inşallah yavrunu kucağına almadan hem kendini şımart biraz hemde bol bol dinlenerek beslenerek yavrunu :) Nasılsa doğduklarında bi süre kendimizi şımartma vaktimiz olmayacak

günaydın kızlar...son 2 gün sonra tatil acaba evde oturmakmı iyi yoksa çalışmakmı .sıkılmayız inşallah.
yarın bizimde kontrolümüz var dr bişey demedi nst ya alırmı acaba

Benimde yarın son izne çıkıyorum
2 hafta sonra da doğum kısmetse

Beni 36 dan sonra aldılar, yarın giricem bi de nst ye

Gunaydin millet nasilsiniz bugun, benim ilaclar iyi geldi cok sukur migdem rahatti guzrl uyudum ama sonra burun kanamasina uyandim dahada uyuyamadim sizler ne durumdasiniz benim gibi olan varmi

Allah kabul etsin canim ne mutlu sana bende hatim yapiyorum cok sukur benimde az kaldi insallah bu hafta bitirmek nasip olur, dualarimiz hep ortak zaten

dün aksamdan beri hem kasiklarimda hem belimde adet sancisi gibi agrim oluyor ara ara..
gecer insallah..

Doğumdan sonra noluyomuş ?
Kaçırdım oraları, hemen mi sğalık ocağına gidilcek ?

Allah kabul etsin canım. İnşallah sağlıklı sıhatli alacağız bebişlerimizi kucağımıza

: )) teşekkür ederiz çoğunluğunu butik bebeden aldım. Eksik bişeyimiz var mı bilmiyorum
canımm ne güzel ciciler almışsın öylee Rabbim sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin inşşş..
eksik değil de fazlası var sankimm sadece iç giyim olarak zıbın alt vs aldınmı onları göremedm sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…