kv lerin hepsi aynı galiba.bizimkide benim yaptığım şeylerle kendi yapmış gibi gösteriş yapar övünür .allahtan burda değiller yoksa oda konu komşuyu toplar getirirdiGünaydın kızlar
Benimde yarın son Bitter
Ve benimde kayınvalidem aynı maalesef
Ama ben pek yüz vermediğimden artık azaldı şükür
Yoksa kendi komşulaırnı bile bizim eve doluşturacak, ne alakaysa ?
Maksat gösteriş, sanırsın kendi yapıyo..
Korkma bişeycik olmaz, en fazla bi lohusa depresyonu deyip cinnet geçirtir kaçırtırsın tamamdır
Ay inşallah
sorma yaaa kilo korkulu rüyam yemin ediyorum... tartıya çıkmak işkence gibi geliyo bana o yüzden kontrolüme 1 hafta kala dikkat ediyorum yediklerime içtiklerimeama 3 haftaya 2 kilo az değil miyani inşallah almamışındır da tanımasam dr u kızacak yer arıyor diyecem:)
kv lerin hepsi aynı galiba.bizimkide benim yaptığım şeylerle kendi yapmış gibi gösteriş yapar övünür .allahtan burda değiller yoksa oda konu komşuyu toplar getirirdi
Canım herkesin düşüncesi farklı ama bi kadın doğumcu bebeğin rahim içinde de bakıma ihtiyacı olduğu gerçeği dikkate alınarak doğum öncesi izni zamanında kullanılmaya başlanmalıdır diyor. Banada çok mantıklı geldi sıkılmazsın inşallah yavrunu kucağına almadan hem kendini şımart biraz hemde bol bol dinlenerek beslenerek yavrunu :) Nasılsa doğduklarında bi süre kendimizi şımartma vaktimiz olmayacakgünaydın kızlar...son 2 gün sonra tatil acaba evde oturmakmı iyi yoksa çalışmakmı .sıkılmayız inşallah.
yarın bizimde kontrolümüz var dr bişey demedi nst ya alırmı acaba
günaydın kızlar...son 2 gün sonra tatil acaba evde oturmakmı iyi yoksa çalışmakmı .sıkılmayız inşallah.
yarın bizimde kontrolümüz var dr bişey demedi nst ya alırmı acaba
belkide öyledir cnm bende tam bilmyrm ne zamn ne yapılcak ama sana bu yüzden gel demişlerdir..evet dogum yapınca benı ara dedı.. dedıkı
ılk topuk kanı hastanede alınıyor ıkınıcısı ıcın bıze geleceksın.
eksık bıtmez cnm ben bıtırdım sanıodum hastane odası seylerı cıktı :): )) teşekkür ederiz çoğunluğunu butik bebeden aldım. Eksik bişeyimiz var mı bilmiyorum
Eki Görüntüle 1384191 Eki Görüntüle 1384192 Eki Görüntüle 1384186 Eki Görüntüle 1384187 Eki Görüntüle 1384189 Eki Görüntüle 1384190
Bunlarda malesefki çoğunu netten aldığım kızımın cicileri
Gunaydin kizlar kahvemi aldim geldim gidenler gitti watsapa kalan saglar bizimdir :)
Bebek icin hatim yapiyorum son sayfalarindayim allah izin verirse bugun bitiricem hwpinizede dua edicem ins sonrada 500 yasin borcum var dogum yapana kadar okuyabildigim kadar okuyacagim bebek dogunca zorlanirim rabbim kabul eder ins bebegin sagligi sihhati icin adamistim :)
cebı var ararsın dedı bakalım.belkide öyledir cnm bende tam bilmyrm ne zamn ne yapılcak ama sana bu yüzden gel demişlerdir..
sorma yaaa kilo korkulu rüyam yemin ediyorum... tartıya çıkmak işkence gibi geliyo bana o yüzden kontrolüme 1 hafta kala dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime
Eki Görüntüle 1384191 Eki Görüntüle 1384192 Eki Görüntüle 1384186 Eki Görüntüle 1384187 Eki Görüntüle 1384189 Eki Görüntüle 1384190
dün aksamdan beri hem kasiklarimda hem belimde adet sancisi gibi agrim oluyor ara ara..
gecer insallah..
Allah kabul etsin canım. İnşallah sağlıklı sıhatli alacağız bebişlerimizi kucağımızaGunaydin kizlar kahvemi aldim geldim gidenler gitti watsapa kalan saglar bizimdir :)
Bebek icin hatim yapiyorum son sayfalarindayim allah izin verirse bugun bitiricem hwpinizede dua edicem ins sonrada 500 yasin borcum var dogum yapana kadar okuyabildigim kadar okuyacagim bebek dogunca zorlanirim rabbim kabul eder ins bebegin sagligi sihhati icin adamistim :)
1 hafta sonra gidilecek bebegin topugundan.kan alinacsk seninde hamile dosyan kapabacak sanirsamDoğumdan sonra noluyomuş ?
Kaçırdım oraları, hemen mi sğalık ocağına gidilcek ?
canımm ne güzel ciciler almışsın öylee Rabbim sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin inşşş..: )) teşekkür ederiz çoğunluğunu butik bebeden aldım. Eksik bişeyimiz var mı bilmiyorum
eksık bıtmez cnm ben bıtırdım sanıodum hastane odası seylerı cıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?