oyy maşallah senin kızında çok şanslı o zamnnAminnn canımm Çook teşekkür ederim. Zıbın ve altı çok aldım birde elbisemiz çok fazla görümcemin iki oğlu var kızı yok o pek bir meraklı sürekli elbise alıp gönderiyorda onları çekmedim henüz
valla ben cıkolata alıcaktım sadece
cikolatadan vazgectım kurabıye yaptırıyorum. bide bu sıslu cubuklar varmıs daha bakmadım gercı onlara bakıcam tül balon olmıs kuzenım odayı suslemek ıcın kapı susumude almıs sagolsun.. bende kutu alıcam.
Telefon etsek yeter o zaman, doğum yapıldığında
5 gün sonra onlar arar
oyle dedı benı dogumdan sonra ara sen bı dedı baktı ben saf saf suratına bakınca :d
doğrudur çek sonlara yaklaşınca insan daha da ağırlaşıyor, ağrımadık yeri kalmıyorhayırlısıyla şu işten bi kurtulaydık iyiydi
oyy maşallah senin kızında çok şanslı o zamnn
uzunca bi süre belkide kıyafet almazsın böyle giderse
bana da geçen benm için nadir görüştüğüm bir insandan hediye geldi eşiyle beraber almış bi de elbisesi taytı çorabı..
onunda oğlu var heves mi ettiki acaba dedim ama gerçekten çok şaşırdım bi aracı vasıtasyla yollamış ne diyeceğimi bilemedim
Bende çoğunu internetten aldım canım sende baya bir şey almışsın gerisini de sonra alırsın.: )) teşekkür ederiz çoğunluğunu butik bebeden aldım. Eksik bişeyimiz var mı bilmiyorum
Allh kabul etsn cnm. Bn de hatim yapiyrm bebegm icn son sayflrdaym dogurmdn biter ins :)Gunaydin kizlar kahvemi aldim geldim gidenler gitti watsapa kalan saglar bizimdir :)
Bebek icin hatim yapiyorum son sayfalarindayim allah izin verirse bugun bitiricem hwpinizede dua edicem ins sonrada 500 yasin borcum var dogum yapana kadar okuyabildigim kadar okuyacagim bebek dogunca zorlanirim rabbim kabul eder ins bebegin sagligi sihhati icin adamistim :)
Hepinize selamlar kızlar ,
Ben 2013 Kasım annesiyim ve bundan 3 ay önce süpriz beklenmedik bir şekilde yine hamile oldugumu öğrendim 14. Haftamda ..
Emzirdigim için farkedemrmişim, önce çok üzüldüm oglum minicik diye , birkaç gün agladım sonra kendime gelip var bundada bir hayır dedim ..
İki oğlum var 6 yaş ve 11 aylık ..
Bu seferde kızımız olcakmış inşallah 04. Mart beklenen doğum tarihi..
Zorlu bir süreç bekliyor beni ama kocaman bir aile olacagız inşallah ..
Rabbim hepinize saglıkla sıhatla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Ve geriye kalan günlerinizde iyi sıkıntısız bir hamilelik diliyorum
Alemsinbende okurken öyle bakıtm ama bilmiyodum çünkü
Ben bi de çok hızlı yürüyen bi tiptim hatta koştuğum olurdu
Şimdi böyle mecburen kibarcık kibarcık yürümesi zor oluyo, öyle bile ağrı çekiyorum bi de hızlı yürüsem ayvayı yicem demek
Allh kabul etsn cnm. Bn de hatim yapiyrm bebegm icn son sayflrdaym dogurmdn biter ins :)
Ben kendi adıma heralde 4-5 daha alırım az da yesem çokta yesem aynı :)arkadaşlar maşallah kilo alımlarımız bence gayet iyi..
son 1-1,5 ayda daha ne kadar kilo alırızki acaba?
Ya ben whats up tan çok hoşlanmıyorum burada takılalımKızlar whats up iyi güzeldeo kadar mesajı bi anda kaldıramayabiliriz die katılmadım ben henüz malum iş yerindeyşz
bende merdıvenlerı hep hızlı cıkardım , bazen yıne hızlı cıkıyorum eskısı gıbı olamasada anem cok kızıyor 2 -2 atla ıstersen dıyor oyle olmuyor
32 de ayrılcagıma 34 de ayrılıyorum zaten.öğretmenim ben bu dönemi kpatmak istedim 2.dönem 1 hafta daha gidebilirim ama gitmeyecegim artık çok yoruluyorumki 2 hafta sonra daha zor olacakCanım herkesin düşüncesi farklı ama bi kadın doğumcu bebeğin rahim içinde de bakıma ihtiyacı olduğu gerçeği dikkate alınarak doğum öncesi izni zamanında kullanılmaya başlanmalıdır diyor. Banada çok mantıklı geldi sıkılmazsın inşallah yavrunu kucağına almadan hem kendini şımart biraz hemde bol bol dinlenerek beslenerek yavrunu :) Nasılsa doğduklarında bi süre kendimizi şımartma vaktimiz olmayacak
Ayyy ne güzel daha bizim buluşmamıza 8 gün varbendeee yarın bende kızımı gorecegım ınsallahhh =)
Bende 9 ay bitene kadar zor alıştım
Evin en küçüğüyüm koşturmaya alışmışım
Ben bi de çok hızlı yürüyen bi tiptim hatta koştuğum olurdu
Şimdi böyle mecburen kibarcık kibarcık yürümesi zor oluyo, öyle bile ağrı çekiyorum bi de hızlı yürüsem ayvayı yicem demek
Ayyy ne güzel daha bizim buluşmamıza 8 gün var
Ben doktoru bezdirdim tartmıyo beni :) O kadar kalın kıyafet kocaman botlar falan ne gerek var :) Ben evde takip edip söylüyorum ona.hee birde senin dr kiloya kızıyordu dimiinşallah bebiş almıştır kilocukları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?