2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maşallah senin kızında çok şanslı o zamnn
uzunca bi süre belkide kıyafet almazsın böyle giderse
bana da geçen benm için nadir görüştüğüm bir insandan hediye geldi eşiyle beraber almış bi de elbisesi taytı çorabı..
onunda oğlu var heves mi ettiki acaba dedim ama gerçekten çok şaşırdım bi aracı vasıtasyla yollamış ne diyeceğimi bilemedim

Ben onları burda yaptıracak yer hayatta bulamam Aslında öğretmenliği bırakıp bu ilçede öyle bir organizasyon işine girsem köşeyi dönerim eminim :)

oyle dedı benı dogumdan sonra ara sen bı dedı baktı ben saf saf suratına bakınca :d

Alemsin bende okurken öyle bakıtm ama bilmiyodum çünkü

doğrudur çek sonlara yaklaşınca insan daha da ağırlaşıyor, ağrımadık yeri kalmıyor hayırlısıyla şu işten bi kurtulaydık iyiydi

Ben bi de çok hızlı yürüyen bi tiptim hatta koştuğum olurdu
Şimdi böyle mecburen kibarcık kibarcık yürümesi zor oluyo, öyle bile ağrı çekiyorum bi de hızlı yürüsem ayvayı yicem demek

Maşallah şanslıyız o konuda annannesi almış bir sürü tulum yelekler örülmüş babannesi hırkasına kadar örmüş battaniye örüyormuş henüz görmedim bunları ama yapıyorlar sağolsunlar

Allh kabul etsn cnm. Bn de hatim yapiyrm bebegm icn son sayflrdaym dogurmdn biter ins :)

selayhus canım ne güzel haber bu demek bir kızın oluyor çok sevindim canım benim uzun zaman oldu girmeyeli bir bakıyım dedim senin haberini okudum inşallah sağlıkla sıhatle kucaklarsın bebeğini öpüyorum çokkk :)

bende merdıvenlerı hep hızlı cıkardım , bazen yıne hızlı cıkıyorum eskısı gıbı olamasada anem cok kızıyor 2 -2 atla ıstersen dıyor oyle olmuyor

Allh kabul etsn cnm. Bn de hatim yapiyrm bebegm icn son sayflrdaym dogurmdn biter ins :)

Allah kabul etsin ne güzel ya bende harfleri biliyorumda yanımda biri olmayınca okuyamıyorum takılıyorum belkide bahanem o üzerine olsam netten açar takıldığım yeri görürüm ama bir türlü vakit ayırmıyorum

Kızlar whats up iyi güzelde o kadar mesajı bi anda kaldıramayabiliriz die katılmadım ben henüz malum iş yerindeyşz

bende merdıvenlerı hep hızlı cıkardım , bazen yıne hızlı cıkıyorum eskısı gıbı olamasada anem cok kızıyor 2 -2 atla ıstersen dıyor oyle olmuyor

Bende 9 ay bitene kadar zor alıştım
Evin en küçüğüyüm koşturmaya alışmışım

32 de ayrılcagıma 34 de ayrılıyorum zaten.öğretmenim ben bu dönemi kpatmak istedim 2.dönem 1 hafta daha gidebilirim ama gitmeyecegim artık çok yoruluyorumki 2 hafta sonra daha zor olacak

Ben bi de çok hızlı yürüyen bi tiptim hatta koştuğum olurdu
Şimdi böyle mecburen kibarcık kibarcık yürümesi zor oluyo, öyle bile ağrı çekiyorum bi de hızlı yürüsem ayvayı yicem demek

bende normalde çok hareketliyimdir bizim gibiler için hamilelik ayrı bi işkenceymiş, yani dursan olmuyor durmasan hiç olmuyor ne yapayım şaştım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…