2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iç zıbını ve içlik olarak tek altı kac tane alsam ?

Hastane odası için çikolata yaptırcam ben birde magnet başka şeylerde var mı yaptırmamız gereken
valla ben cıkolata alıcaktım sadece
cikolatadan vazgectım kurabıye yaptırıyorum. bide bu sıslu cubuklar varmıs daha bakmadım gercı onlara bakıcam tül balon olmıs kuzenım odayı suslemek ıcın kapı susumude almıs sagolsun.. bende kutu alıcam.

Doğumdan sonra noluyomuş ?
Kaçırdım oraları, hemen mi sğalık ocağına gidilcek ?
doğum yaptğn gibi haber vereceksin bebek için dosya açacaklar cnm bebeği takibe alcaklar ama ihmal etme çünkü 5 günlükken falan çağırıyorlar bebeği..

dün aksamdan beri hem kasiklarimda hem belimde adet sancisi gibi agrim oluyor ara ara..
gecer insallah..

benimde dünden beri belim ve kalça kemiklerim ağrıyor, yarın kontrolüm var inşallah erkenci değildir benim kiiki haftadır böyle hayırlısı bakalım..

Aminnn canımm Çook teşekkür ederim. Zıbın ve altı çok aldım birde elbisemiz çok fazla görümcemin iki oğlu var kızı yok o pek bir meraklı sürekli elbise alıp gönderiyorda onları çekmedim henüz

Telefon etsek yeter o zaman, doğum yapıldığında
5 gün sonra onlar arar

Benim kiler aramızda bile

benimde dünden beri belim ve kalça kemiklerim ağrıyor, yarın kontrolüm var inşallah erkenci değildir benim kiiki haftadır böyle hayırlısı bakalım..

Ben 1-2 haftadır zaten belden aşağım ayrı hareket ediyomuş gibi hissediyorum
Sanırım normal bu durumlar

Kızım sezeryan oldu öyle güldür güldür bir kanamam olmadı... kimseden de duymadım sezeryan olupda çok kanaması olan uzun pedler yeterli oluyor... ben öyle yapacam... :)
Bana ilk gun hastabezi taktilar hastaneden cikana kadar durdu evde kullanmadim camasirima gecti uzun kalin ped vardi ama oyle 2 gunden sonra kanama cok azaldi simdi cok az geliyor camasirima falan gecmiyo sadece hastanedeyken cok oldu rahatsiz olursaniz kullanmayin zaten cok taktirmiyolar tahris eder diye hastaneden verdiler her hastane birmi bilmem ama almaya gerek yok bencede

Ben 1-2 haftadır zaten belden aşağım ayrı hareket ediyomuş gibi hissediyorum
Sanırım normal bu durumlar

doğrudur çek sonlara yaklaşınca insan daha da ağırlaşıyor, ağrımadık yeri kalmıyor hayırlısıyla şu işten bi kurtulaydık iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…