1 hafta sonra gidilecek bebegin topugundan.kan alinacsk seninde hamile dosyan kapabacak sanirsam
hepsıde cok cıcıler gule gule kullansın kuzucuk
güle güle kullansın hanımefendı :)
valla ben cıkolata alıcaktım sadeceHastane odası için çikolata yaptırcam ben birde magnet başka şeylerde var mı yaptırmamız gereken
canım güle güle kullansın kuzun:)
doğum yaptğn gibi haber vereceksin bebek için dosya açacaklar cnm bebeği takibe alcaklar ama ihmal etme çünkü 5 günlükken falan çağırıyorlar bebeği..Doğumdan sonra noluyomuş ?
Kaçırdım oraları, hemen mi sğalık ocağına gidilcek ?
ilk kanı hastane alıyormus bana hastaneden cıktıktan sonra eve gıtmeden gel dedı hemsıre :) dosyamı kapatmak ıcın1 haftada erkenmiş inşallah iyi olur da gideriz
dün aksamdan beri hem kasiklarimda hem belimde adet sancisi gibi agrim oluyor ara ara..
gecer insallah..
canımm ne güzel ciciler almışsın öylee Rabbim sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin inşşş..
eksik değil de fazlası var sankimmsadece iç giyim olarak zıbın alt vs aldınmı onları göremedm sadece..
içlik olarak badiler dışında 4 iç zıbın ve 4 tek alt aldım.. dün yengemle yaptm alışverişimi ilk ay iç zıbın kullanırsın sonra badiye geçersin dedi..kızlar iç zıbını ve içlik olarak tek altı kac tane alsam ?
Benim kiler aramızda bileGünaydın kızlar,
sabah sağlık ocağına uğradım kan verdim pazartesi sonuclar cıkacak salıda zaten kontrolum var doktorada gostermıs olurum.
saglık ocagındakı hemsıre bana hastaneden cıktıktan sonra yanı dogum yaptıktan sonra saglık ocagına ugra ıslemlerını kapatalım dedı. sizede boyle dedilermi
benimde dünden beri belim ve kalça kemiklerim ağrıyor, yarın kontrolüm var inşallah erkenci değildir benim kiiki haftadır böyle hayırlısı bakalım..
oyle dedı benı dogumdan sonra ara sen bı dedı baktı ben saf saf suratına bakınca :dTelefon etsek yeter o zaman, doğum yapıldığında
5 gün sonra onlar arar
bana gel denilmedi doğum yaparsan ara dediler gitmemiz gerekmez heralde..Telefon etsek yeter o zaman, doğum yapıldığında
5 gün sonra onlar arar
Bana ilk gun hastabezi taktilar hastaneden cikana kadar durdu evde kullanmadim camasirima gecti uzun kalin ped vardi ama oyle 2 gunden sonra kanama cok azaldi simdi cok az geliyor camasirima falan gecmiyo sadece hastanedeyken cok oldu rahatsiz olursaniz kullanmayin zaten cok taktirmiyolar tahris eder diye hastaneden verdiler her hastane birmi bilmem ama almaya gerek yok bencedeKızım sezeryan oldu öyle güldür güldür bir kanamam olmadı... kimseden de duymadım sezeryan olupda çok kanaması olan uzun pedler yeterli oluyor... ben öyle yapacam... :)
Sizede maşallahEki Görüntüle 1384184 bu da benim sivrri göbişimmm
Ben 1-2 haftadır zaten belden aşağım ayrı hareket ediyomuş gibi hissediyorum
Sanırım normal bu durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?