- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
bende anca aksamları katılabılıyorum whatsap konusmlarına gunduz cok zorKızlar whats up iyi güzeldeo kadar mesajı bi anda kaldıramayabiliriz die katılmadım ben henüz malum iş yerindeyşz
telefon yetmez cnm hastane topuk kanı alsada 1 hafta sonra sağlık ocagıda alıyor.hastaneden çıkarken bilgi veriyorlar zaten ona göre gidersin sağlık ocağınaTelefon etsek yeter o zaman, doğum yapıldığında
5 gün sonra onlar arar
bende normalde çok hareketliyimdir bizim gibiler için hamilelik ayrı bi işkenceymiş, yani dursan olmuyor durmasan hiç olmuyor ne yapayım şaştım valla
kızlar iç zıbını ve içlik olarak tek altı kac tane alsam ?
evet ya aynen bakalım benim kıpırdak kızım ne kadar olmuş
çok almışsın cnm yeter tabiki .zaten giyebilecekleri 40 gün anca sonra küçülmeye başlıyor bide kilosu iyi doğarsa daha çabuk küçülüyorben 10 takım iç dış zıbın aldım 6 tane tek iç zıbın 12 tane falanda tek alt aldım yetermi acaba
alırız di mi o kadar daha :SBen kendi adıma heralde 4-5 daha alırım az da yesem çokta yesem aynı :)
çok almışsın sanki cnm ??ben 10 takım iç dış zıbın aldım 6 tane tek iç zıbın 12 tane falanda tek alt aldım yetermi acaba
tarihlerimiz aynı bakalım seninki bana da fikir verir:)
ben daha taaaaa haftaya cmt gitcem
NASIL olmus anlamamıs mı yakızlar sabah aşımı olmak ve kan vermek için sağlık ocağına gittim bir kadın vardı 8 aylık bebeği karnında ölmüş bugünlerde bu durumu çok duyar oldum psikolojim bozuldu resmen bugün kontrolümüz var korkudan gidesim yok hiç. dr sanki kötü şeyler söyleyecek gibigelen herşey allahtan evet ama neden olurki böyle bir şey yaa
kızlar sabah aşımı olmak ve kan vermek için sağlık ocağına gittim bir kadın vardı 8 aylık bebeği karnında ölmüş bugünlerde bu durumu çok duyar oldum psikolojim bozuldu resmen bugün kontrolümüz var korkudan gidesim yok hiç. dr sanki kötü şeyler söyleyecek gibigelen herşey allahtan evet ama neden olurki böyle bir şey yaa
kızlar sabah aşımı olmak ve kan vermek için sağlık ocağına gittim bir kadın vardı 8 aylık bebeği karnında ölmüş bugünlerde bu durumu çok duyar oldum psikolojim bozuldu resmen bugün kontrolümüz var korkudan gidesim yok hiç. dr sanki kötü şeyler söyleyecek gibigelen herşey allahtan evet ama neden olurki böyle bir şey yaa
NASIL olmus anlamamıs mı ya
HAREKETLERİNİ HİSSEDİYOSAN PROBLEM YOK
Maşallah şanslıyız o konuda annannesi almış bir sürü tulum yelekler örülmüş babannesi hırkasına kadar örmüş battaniye örüyormuş henüz görmedim bunları ama yapıyorlar sağolsunlar
sabahtan beri her dakika süreklioynasın diye dua ediyorum
Bebegim iyi simdilik daha agizdan beslenemiyo yoriluyomus ben hastaneye gidince gogsume yaslayip emme provasi yapcaz emmez ama hissetsin sadece dedi doktor ama maalesef ben iyi degilim hastaneye gidemiyorum doktor dinlenmem gerektigini sotledi 1 hafta oldu iyilesemedim dikis degilde ust taraflari agriyo onerecegin bisey varmi kalkip yuruyorum iilik suyla dus aliyorum sivi tuketiyorum baska napabilirim kizimi goremiyorum sinirlerim bozuk sizi okuyup size dua ediyorum kizim eve gelse cok kucuk nasi bakarim diye korkuyorum kafamda bin tane soru burada olmasa surekli aglarim heralde tv falan avutmuyo tek istegim bian once ayaga kalkmak kizimi eve getirmmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?