2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aha
İyi sağlık ocağı lafının üstüne arar
Şimdi aradılar izlem yapıcaz sabah gelir misin diye
Gelemem dedim hastaneye gidicem, gidince telde sorarız o zaman dedi
Kanım7,6 ydı ya onu sordu gel tahlil yapalım kaç oldu diye, yaptırdım ben 9,7 huuu didim çatlardım yoksa bu kadar beklesem

bende normalde çok hareketliyimdir bizim gibiler için hamilelik ayrı bi işkenceymiş, yani dursan olmuyor durmasan hiç olmuyor ne yapayım şaştım valla

Küt diye yerimden kalkıp karnımın zonkladığını çok bilirim
İşyerinde zıpır zıpır merdivenden inerken aaa ben hamileyim yavaş olmam lazım diye jetonumunda aylar sonra düştüğünü bilirim
alışkanlık zor şey, kolay değişmiyor

ben 10 takım iç dış zıbın aldım 6 tane tek iç zıbın 12 tane falanda tek alt aldım yetermi acaba
çok almışsın cnm yeter tabiki .zaten giyebilecekleri 40 gün anca sonra küçülmeye başlıyor bide kilosu iyi doğarsa daha çabuk küçülüyor

kızlar sabah aşımı olmak ve kan vermek için sağlık ocağına gittim bir kadın vardı 8 aylık bebeği karnında ölmüş bugünlerde bu durumu çok duyar oldum psikolojim bozuldu resmen bugün kontrolümüz var korkudan gidesim yok hiç. dr sanki kötü şeyler söyleyecek gibi gelen herşey allahtan evet ama neden olurki böyle bir şey yaa

NASIL olmus anlamamıs mı ya

HAREKETLERİNİ HİSSEDİYOSAN PROBLEM YOK

Allah kader etmesin çok zordur, benim yengemin öle olmuştu da bebiş iriymiş doğum için dönemediğinden ölmüş dediler artık kordon felan mı dolanmıştı bilemedik tabi bu dediğim yaklaşık 20 yıl önceydi

seninde dediğin gibi canm başa gelen Allahtan.. tabiki birşeylerde sebep olabilir dikkatsizlik yanlış beslenme vs falan..
bende ara ara korkmuyor değilm bazen bazı şeyleri detaylı düşünüyorum ama korkuyla da yaşanmyr..
detaylara takılmadan yüzeysel bi şeklde yaşamaya çalışıyorum gebeliğimi.. yoksa gerçekten çekilmez bir hal alıyor.. pozitif düşün hep güzel hayaller kur cnm.. ben öyle keyif alıyorum

benim annemler aldı dolap yatak kıyafet de
eşimin tarafından bi kardeşi aldı 2 takım kıyafet anne babası hiçbişe yapnmadı

ark.ımın annesi olan komşumuz bebekdoğmadan hatim indirelim dmeiş anem eşime söledi annenler de almak isterse istediği yeri alsın gerisni biz okuruz die söledi annesine 15 gün oldu daha ses çıkmadı...
unutmuştur fln diycem ama kıçına takmamaktan sanırım...
annemlere sölüm de başlasınlar, beklemesinler kimseyi...

sabahtan beri her dakika süreklioynasın diye dua ediyorum

ŞİMDİ STRES YAPTIN OYNADI MI OYNAYACAK MI DİYE BEKLİYOSUN ONDANDIR
BEKLEMEDİĞİNDE DAHA ÇOK OYNUYODUR EMİNİM
ALLAH SABIR VERSİN O ANNEYE AMA HER KÖTÜ HİKAYEDEN BU KADAR ETKİLENME, BELKİ DE AĞRISIZ SIZISIZ DOĞUM YAPAN HİKAYELERDENDİR SENİN Kİ

H hemera95 bebeğin nasıl canım.sen nasıl oldun
Bebegim iyi simdilik daha agizdan beslenemiyo yoriluyomus ben hastaneye gidince gogsume yaslayip emme provasi yapcaz emmez ama hissetsin sadece dedi doktor ama maalesef ben iyi degilim hastaneye gidemiyorum doktor dinlenmem gerektigini sotledi 1 hafta oldu iyilesemedim dikis degilde ust taraflari agriyo onerecegin bisey varmi kalkip yuruyorum iilik suyla dus aliyorum sivi tuketiyorum baska napabilirim kizimi goremiyorum sinirlerim bozuk sizi okuyup size dua ediyorum kizim eve gelse cok kucuk nasi bakarim diye korkuyorum kafamda bin tane soru burada olmasa surekli aglarim heralde tv falan avutmuyo tek istegim bian once ayaga kalkmak kizimi eve getirmmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…