2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ruh halleriniz nasıl benim ki berbat bugün ağlayıp durdum. oğlumda bugün hep ağladı kucak istiyor mız mız. sabah 7 de ayağa dikiyor beni sonra da sürekli ilgi. cçocukta haklı daha küçük yavrum ama benim durumlar hiç iyi değil. hamileliğime sevinemedim bile. 2 çocukla çok zor olacak. oğlum rahat uykuya dalamaz çıt sesine hemen uyanır. kendimi hiç hazır hissetmiyorum. ne olur dua edin bana
Allah sıkıntılarımızı feraha çıkarsın.
bu arada yemek yeme sorunum var bugün oğlumun büyük abdestinin kokusuna midem bulandı öğür öğür öldüm.

Allah yardımcın olsun yakınlarda kımsee yokmu destek olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcın olsun canım şimdiden sıkma canını o bebeği sana veren Rabbim bir kolayını da düşünecektir.Elbet hayırlısını dile kötü düşünme.

Allah hepimizin yardimcisi olsun uyumadan once tum bebislerimize hep beraber dua edelim eee bu kadar hamilenin duasi insallah kabul olur...rabbim hepimize saglik versin oncelikle onlara bakabilelim ve sag saglim kucagimiza alalim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim kese 6 haftalık olmuş cuma günü gittim doktora 17mm.yolk saçta yok boş gebelik dedi.pazartesiye gün vermişti kürtaj için ben kendiliğinden düşmez mi dedim pek sanmıyorum 4 ay süren boş gebelikler gördüm ama isteren cumaya kadar bekleyelim dedi cuma bir daha usg yaparız öğleden sonra kürtaja alırım dedi. cumaya bitecek sanırım bu iş ama kürtaj korkutuyo dediğin gibi benim de sat: 3 hazirandı.

Canım çiğ et ile yapılan yasaktır bence

Bu disardan alip yediğimiz varya etsiz (ben asla etli yemem çünkü:) ) onlara bisey katiyorlarmis tadini guzel yapmasi icin ve cidden guzel ve bildiğin ben bagimlisi olmuştum.o katkidan dolayi zararli diyorlar.sen naail yiyorsun bilmiyorum tabi ins yoktur zarari

canım çiğet ile yapılan zararlıdır diğerinin kısırdan bi farkı yok ben bu akşam yiyecem babam yapıyor şimdiiiiii

Evde yapilani ye zaten kuzum disardakiler tasi guzel olsun die bise katiolarmis ondan

Benim kanamam var çarşamba dan beri.doktor kanama başka yerden dedi kese görünüyo dedi o ayrı o ayrılmış. ..bebeğin artık gözükmesi lazım dendi bana.kese 20 mm olana kadar gözükmesi biliyormuş yolk saç ve Bebe kiminle. Senin ilk mi benim bir dış gebelik 2 düşük oldu bundan önce.bu ne olur bilmiyorum.bende kürtaj dan korkuyorum.kanında pıhtılaşma falan var mı.bende bide o var sorma.

Çok geçmiş olsun.. Keşke doktorlar yanılıyo olsalar.. Ben de kürtaj fikrinden hiç hoşlanmadım. Aslında ameliyat oldum daha önceden korkum narkoz filan deil ama ismi çok soğuk kürtajın.. Yanlışmış gibi geliyo kürtaj kendiliğinden düşer mi diye ben de cumaya atıyım diyorum vitaminleri, folik asiti bıraktım kendime dikkat bile edesim gelmiyo Allah yardımcımız olsun inşallah...

Canim kalp atışlari konusunda kötü düşunme..biz de 7+5de duyduk.onu da alttan duyabildik..inşallah her şey yolunda gitsin.

Daha önce sana sordum mu bilemiyorum ama bebeğinin kalp atışlarını duyduğunda bebeğinin boyu kaç milimdi?

Umarım test sonuçların negatif çıkar, çok geçmiş olsun...

Daha önce sana sordum mu bilemiyorum ama bebeğinin kalp atışlarını duyduğunda bebeğinin boyu kaç milimdi?

Mervecim ben7+3 te duydum benegin biyu 11 mm idi ama benim usg ye gore 7+3 te duyuldu sat a gore 8+2 olmustu canim belkide gec dollenmedir bence biraz daha aldirma yada baska bir doktora daha git

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Günaydın anneler umarım hepimiz için iyi bir hafta olur. Mervecim Allah büyük sonuç ne olursa olsun kendine dikkat etmelisin.insallah istediğimiz gibi olur ve kalp sesini duyarsin kuzunun

kalp atışlarını biz 6+5 te alttan görebildik. ama bu süre kişiden kişiye değişebiliyormuş. doktor benim kanama noktalarım olduğunu ve sadece temel ihtiyaçlarım için ayağa kalkmamı söyledi. progestana da devam tabii. bakalım geçer inşallah diye dua ederek yatıyorum sürekli.

Günaydın

Dün berbattım,midem beni mahvetti kussam rahatlıcaktım o dereceye geldim.şu an bile hala kötüyüm tansiyonum 10-6 da geziyor.çok da düşük değil dimi kızlar?
son 4 gün progestan hapın bitmesine ama içmesem mi diyorum.

Günaydın ANNE adayları,bugun nasılsınız??? ben mide bulantısıyla güne başladım.çubuk krakerde fayda etmiyorr...Ama Allaha Şükür,anne olmak kolay değil :)

Allah kolaylik versin yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…