selam kızlar ruh halleriniz nasıl benim ki berbat bugün ağlayıp durdum. oğlumda bugün hep ağladı kucak istiyor mız mız. sabah 7 de ayağa dikiyor beni sonra da sürekli ilgi. cçocukta haklı daha küçük yavrum ama benim durumlar hiç iyi değil. hamileliğime sevinemedim bile. 2 çocukla çok zor olacak. oğlum rahat uykuya dalamaz çıt sesine hemen uyanır. kendimi hiç hazır hissetmiyorum. ne olur dua edin bana
Allah sıkıntılarımızı feraha çıkarsın.
bu arada yemek yeme sorunum var bugün oğlumun büyük abdestinin kokusuna midem bulandı öğür öğür öldüm.
Allah yardımcın olsun yakınlarda kımsee yokmu destek olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar ruh halleriniz nasıl benim ki berbat bugün ağlayıp durdum. oğlumda bugün hep ağladı kucak istiyor mız mız. sabah 7 de ayağa dikiyor beni sonra da sürekli ilgi. cçocukta haklı daha küçük yavrum ama benim durumlar hiç iyi değil. hamileliğime sevinemedim bile. 2 çocukla çok zor olacak. oğlum rahat uykuya dalamaz çıt sesine hemen uyanır. kendimi hiç hazır hissetmiyorum. ne olur dua edin bana
Allah sıkıntılarımızı feraha çıkarsın.
bu arada yemek yeme sorunum var bugün oğlumun büyük abdestinin kokusuna midem bulandı öğür öğür öldüm.
Geçmiş olsun kaderimiz aynı senle.benim çarşamba kanamam başladı kese duruyo dinlen dediler.perşembe özelde de aynısı dendi.kese var bebe yok.sat tarihim 4 hazırandı 16 haziran a aldı doktor ayın 23 ünde 5 haftalık kese çıktı.geć döllenme dedi o doktorum ama...Kanama başka yerden mış ama kesede bebe yok kesem çarşamba günü 12.9 mm çıktı...yolk kesede yok.salı yada çarşamba netleşecek.kopan parça yok ama kanama hala devam.bende boş gebelikten ve kürtaj dan korkuyorum..kese mm kaçtı senin arkadaşım.allah yardımcımız olsun.
Canım çiğ et ile yapılan yasaktır bence
canım çiğet ile yapılan zararlıdır diğerinin kısırdan bi farkı yok ben bu akşam yiyecem babam yapıyor şimdiiiiii
var kv ama konuşmuyoruz aynı binadayız. ne iyilik yapsa ufak bir tartışmada başıma vuruyor. ben de artık kendi kendime ne yapabilirsem
benim kese 6 haftalık olmuş cuma günü gittim doktora 17mm.yolk saçta yok boş gebelik dedi.pazartesiye gün vermişti kürtaj için ben kendiliğinden düşmez mi dedim pek sanmıyorum 4 ay süren boş gebelikler gördüm ama isteren cumaya kadar bekleyelim dedi cuma bir daha usg yaparız öğleden sonra kürtaja alırım dedi. cumaya bitecek sanırım bu iş ama kürtaj korkutuyo dediğin gibi benim de sat: 3 hazirandı.
geçmş olsunbende boş gebelik yaşıyorum kese 6 haftalık görünüyor sata göre 8+4 oldum bebek yok kalp atışı da yok. ilkinde de kalbi atmadan düşük yapmıştım.ilk gebeliklerde olur dedi. Buna da tamamen tesadüf diyo nasipte yoksa olmuyo bende cumaya attım belki kendinden düşer diye.kürtajdan da korkuyorum
Canim kalp atışlari konusunda kötü düşunme..biz de 7+5de duyduk.onu da alttan duyabildik..inşallah her şey yolunda gitsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar ben 6 haftalik hamileyim cok uzgunum 1 senedir gogsumde kitle vardi kontrol altindaydim dun bebek icin kan tahlillerine gittim gogsumdende ultrason çekildiğim kanser suphesi var dediler birades4 dendi ve dun biopsi yapildi sonucunu bekliyorum cok kotuyum
Daha önce sana sordum mu bilemiyorum ama bebeğinin kalp atışlarını duyduğunda bebeğinin boyu kaç milimdi?
Günaydın
Dün berbattım,midem beni mahvetti kussam rahatlıcaktım o dereceye geldim.şu an bile hala kötüyümtansiyonum 10-6 da geziyor.çok da düşük değil dimi kızlar?
son 4 gün progestan hapın bitmesine ama içmesem mi diyorum.
kalp atışlarını biz 6+5 te alttan görebildik. ama bu süre kişiden kişiye değişebiliyormuş. doktor benim kanama noktalarım olduğunu ve sadece temel ihtiyaçlarım için ayağa kalkmamı söyledi. progestana da devam tabii. bakalım geçer inşallah diye dua ederek yatıyorum sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?