- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
benim 9-5 tansiyonumm. ve çok limon yerimm:)
kizlar ben 6 haftalik hamileyim cok uzgunum 1 senedir gogsumde kitle vardi kontrol altindaydim dun bebek icin kan tahlillerine gittim gogsumdende ultrason çekildiğim kanser suphesi var dediler birades4 dendi ve dun biopsi yapildi sonucunu bekliyorum cok kotuyum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın
Dün berbattım,midem beni mahvetti kussam rahatlıcaktım o dereceye geldim.şu an bile hala kötüyümtansiyonum 10-6 da geziyor.çok da düşük değil dimi kızlar?
son 4 gün progestan hapın bitmesine ama içmesem mi diyorum.
Allah kolaylik versin yorma kendini.
Kizlar hayirli sabahlar mide bulantilariniz basladi mi ???
Benim ilk hamileligim oleydi,9ay kustum,4 ayda 6 kilo verdim..berbetti...diramamine die bi hap aliodum,ii geliodu,gecmis olsun...
Canım şimdi doktordan geliyorum bana da diramamine verdi bakalım inşallah iyi gelir eğer yemeye zorlamazsan kendini yatış vermek zorundayım istersen yeme diye azarladı bi de işte insanın elinde olsa bebişi sağlıklı olsun diye tekeden sütü çıkarıp içerde elimizde değil bizimde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin inşallah
selam kızlar ruh halleriniz nasıl benim ki berbat bugün ağlayıp durdum. oğlumda bugün hep ağladı kucak istiyor mız mız. sabah 7 de ayağa dikiyor beni sonra da sürekli ilgi. cçocukta haklı daha küçük yavrum ama benim durumlar hiç iyi değil. hamileliğime sevinemedim bile. 2 çocukla çok zor olacak. oğlum rahat uykuya dalamaz çıt sesine hemen uyanır. kendimi hiç hazır hissetmiyorum. ne olur dua edin bana
Allah sıkıntılarımızı feraha çıkarsın.
bu arada yemek yeme sorunum var bugün oğlumun büyük abdestinin kokusuna midem bulandı öğür öğür öldüm.
o zaman korkmama gerek yok tansiyondan.az az sık sık da yenmiyor ya10-6 cok iyi bi tansiyon benim birgun oyle bir gun 8-4 9-6 bu sekilse gidiyor iyiyim cok sukur ,tanaiyon dusuklugu yasamamak icin az az sık sık yemek gerekiyormuş aclik hissi yasamayacakmisiz
Bende progestan kullaniyorum canım ama alttan gunde 3 tane bence dr ne zamana kada rkullan dedi ise devam et derim az kalmia zaten
Herkese gunaydinnnnnnn.hepimizin icin guzel bir gun diliyorum
günaydın millett
günaydın sizlere degünaydiiiin canlar...
sıcağında etkisi vardır hakıısın.Günaydın anneler.gebelikte düşük tansiyon normal hele şimdi çokda sıcak havalar.yüksek tansiyon riskli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?