2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun umarım hayırlı çıkar sonuçların Allah sanada bebeğine de sağlık sıhhat versin dua edicem sana hep

10-6 cok iyi bi tansiyon benim birgun oyle bir gun 8-4 9-6 bu sekilse gidiyor iyiyim cok sukur ,tanaiyon dusuklugu yasamamak icin az az sık sık yemek gerekiyormuş aclik hissi yasamayacakmisiz
Bende progestan kullaniyorum canım ama alttan gunde 3 tane bence dr ne zamana kada rkullan dedi ise devam et derim az kalmia zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar hayirli sabahlar mide bulantilariniz basladi mi ???

Gunaydin canm benim bulantilarim azaldi darisi sizee en azindan artik bisiler yiyebiliyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benim ilk hamileligim oleydi,9ay kustum,4 ayda 6 kilo verdim..berbetti...diramamine die bi hap aliodum,ii geliodu,gecmis olsun...

Canım şimdi doktordan geliyorum bana da diramamine verdi bakalım inşallah iyi gelir eğer yemeye zorlamazsan kendini yatış vermek zorundayım istersen yeme diye azarladı bi de işte insanın elinde olsa bebişi sağlıklı olsun diye tekeden sütü çıkarıp içerde elimizde değil bizimde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başlamaz mı sabah olduğunu nerden bilip başlıo anlamıyorum :) Saat 5 de başlıyor öğlen 2 ya kadar sonra geçiyor :))

Gozunaydin kaç haftalik oldunuz

amin inşallah

canım merhaba ne yaptın bebeğinin kalp atışını duyabildin mi benim bebeğim şuanda bugün tam 7 haftalık oldu cumartesi gidicem kalp atışı için .. ozaman 7+5 olacak inşallah duyarız sende duyarsın cnm.. haberdar et ikimizde aynı durumdayız..

Günaydın anneler.gebelikte düşük tansiyon normal hele şimdi çokda sıcak havalar.yüksek tansiyon riskli...

Canım ya sıkma canını,
Bende yenı yenı kabullenıyorum dusun ıkı aylık olmuş ben daha ilk dun gıttım doktora
Canım bız cocuklarla ilgilenmekten esımle yanyana gelemıyoduk ayda yılda bır ondada korunuyorduk, allahım naasıp etmış bıze sevınmek duser
Ben ıkızlerıme hamıleyken cok tıksınıyordum kendı evıme gıremıyordum bunda bıse yok hamıle gıbı bıle degılım, cocuklara mecbur yemek yapıyorum etınden sebzesınden kendımde yıyorum, allah yardım edıyor kendını toplamaya calış

Canım ıkız hamılelık cok farklı, sankı tek ıkız doguran senmışsın gıbı ayrı bır havan oluyor, hem sıkıntılı hem guzel, oglışlarım cok tatlı bıdı bıdı konuşuyorlar parkta el ele dolaşıyorlar bı bakan bı daha bakıyor haftada bır okutup ufletıyorum,
Kendıne cok dıkkat et, cok su ıc en az 3 lıtre ben dort ıcerdım, hamur ve seker yeme, et sut cevız meyve ye tosun gıbı dogurursun, erken fılan dogurmazsın sımdı sana oyle dıyorlardır, inanma.

Bı dusun soyle cocuk sahıbı olmak ıstedık allahım hemen verdı hemde ıkı tane, cocuklarım ıkı yasına geldı hıc plansız korunuyorken hamıle kaldım , cok kotu oldum, ama sacmaladıgımı farkettım,
Cocuk ya hastalık degıl bıse degıl, ınsanlar bı cocuk sahıbı olmak ıçın kaç kapı calıyor, allah sana vermış, allah kımseye kaldıramayacagı yuk vermez, ıkı cocuguma baktım sukur 3, ye de bakarım allah dermansız dert vermesın

o zaman korkmama gerek yok tansiyondan.az az sık sık da yenmiyor ya iyice çocuk gibi oldum yiyemiyorum.inşallah geçicek bu günler hamileliğin tadını çıkarıcaz :))
doktora danışabilmem karışık canım,hap biticek mesela perşembe günü.doktor beni ikili test için çağırdı gelecek hafta.ama ona gitmicem devlet hastanesine gitmeyi planlıyorum.

Herkese gunaydinnnnnnn.hepimizin icin guzel bir gun diliyorum

günaydın millett

günaydiiiin canlar...
günaydın sizlere de

Günaydın anneler.gebelikte düşük tansiyon normal hele şimdi çokda sıcak havalar.yüksek tansiyon riskli...
sıcağında etkisi vardır hakıısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…