Canım ıkız hamılelık cok farklı, sankı tek ıkız doguran senmışsın gıbı ayrı bır havan oluyor, hem sıkıntılı hem guzel, oglışlarım cok tatlı bıdı bıdı konuşuyorlar parkta el ele dolaşıyorlar bı bakan bı daha bakıyor haftada bır okutup ufletıyorum,
Kendıne cok dıkkat et, cok su ıc en az 3 lıtre ben dort ıcerdım, hamur ve seker yeme, et sut cevız meyve ye tosun gıbı dogurursun, erken fılan dogurmazsın sımdı sana oyle dıyorlardır, inanma.
Kizlar gunaydin herkesebende bugun itibari ile 6+6 gunluk hamileyim pkoluydum ve hic beklemedigimiz anda ogrendim muthis bi duygu bu allah isteyen herkese nasip etsin insallah🙏 bebegimizin kesesini gorduk ama 3 gun once kahverengi lekelenmem oldu tabi doktora gittik allaha sukur bisey cikmadi sadece fazla hoplayip ziplamistim ondan olmus:) progestan verdi ve istirahat yalniz doktorumu degistirmek istiyorum bakirkoyde ethica incirliye gitmek istiyorum gideniniz var mi memnunmusunuz hangi doktora gidiyorsunuz ? Bilgi verirseniz cok
Cok sevinirim hayirli rahat hamilelikler
Kizlar gunaydin herkesebende bugun itibari ile 6+6 gunluk hamileyim pkoluydum ve hic beklemedigimiz anda ogrendim muthis bi duygu bu allah isteyen herkese nasip etsin insallah🙏 bebegimizin kesesini gorduk ama 3 gun once kahverengi lekelenmem oldu tabi doktora gittik allaha sukur bisey cikmadi sadece fazla hoplayip ziplamistim ondan olmus:) progestan verdi ve istirahat yalniz doktorumu degistirmek istiyorum bakirkoyde ethica incirliye gitmek istiyorum gideniniz var mi memnunmusunuz hangi doktora gidiyorsunuz ? Bilgi verirseniz cok
Cok sevinirim hayirli rahat hamilelikler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar herkese,sayfaya yeni üye oldum.ben de 7+3 günlüğüm :) bulantılar hep akşam üstü oluyor yalnız kusmayı beceremeyen biri olarak sürekli ishal oluyorum,ishal yaşayan var mı? Bir de doktora 2 gün önce gittik ama bana hiçbir ilaç vermedi,1 ay sonra gel dedi o kadar :44:
günaydın arkadaslar
Merhabalar herkese,sayfaya yeni üye oldum.ben de 7+3 günlüğüm :) bulantılar hep akşam üstü oluyor yalnız kusmayı beceremeyen biri olarak sürekli ishal oluyorum,ishal yaşayan var mı? Bir de doktora 2 gün önce gittik ama bana hiçbir ilaç vermedi,1 ay sonra gel dedi o kadar :44:
Kizlar hayirli sabahlar mide bulantilariniz basladi mi ???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım merhaba ne yaptın bebeğinin kalp atışını duyabildin mi benim bebeğim şuanda bugün tam 7 haftalık oldu cumartesi gidicem kalp atışı için .. ozaman 7+5 olacak inşallah duyarız sende duyarsın cnm.. haberdar et ikimizde aynı durumdayız..
Gunaydin canim. Ben 6 haftalik oldum cok sukur migde bulantim baslamadi
canım bende 8+3 üm bulantı kusma artı ishal benimde şikayetlerim ilaçda kullanamıyoruz napacam nasıl geçecek bilmyorum
bakırköy deyince yazmak istedim.canım benim doktorum ethica da değil ama bakırköyde aile hastanesi varmış bide uzmanlar tıp. bu iki hastanede çalışıyormuş ben çok memnunum kendisinden. hiç moral bozdurmuyo panik yaptırmıyo sağolsun. Gülperi Polat. ben esenyurttayım burda muayene oluyorum kendisine
bakırköy deyince yazmak istedim.canım benim doktorum ethica da değil ama bakırköyde aile hastanesi varmış bide uzmanlar tıp. bu iki hastanede çalışıyormuş ben çok memnunum kendisinden. hiç moral bozdurmuyo panik yaptırmıyo sağolsun. Gülperi Polat. ben esenyurttayım burda muayene oluyorum kendisine
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
malesef aynı durumda değiliz ben kütaj oldum çok üzgününmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?