2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gunaydin herkese bende bugun itibari ile 6+6 gunluk hamileyim pkoluydum ve hic beklemedigimiz anda ogrendim muthis bi duygu bu allah isteyen herkese nasip etsin insallah🙏 bebegimizin kesesini gorduk ama 3 gun once kahverengi lekelenmem oldu tabi doktora gittik allaha sukur bisey cikmadi sadece fazla hoplayip ziplamistim ondan olmus:) progestan verdi ve istirahat yalniz doktorumu degistirmek istiyorum bakirkoyde ethica incirliye gitmek istiyorum gideniniz var mi memnunmusunuz hangi doktora gidiyorsunuz ? Bilgi verirseniz cok
Cok sevinirim hayirli rahat hamilelikler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar herkese,sayfaya yeni üye oldum.ben de 7+3 günlüğüm :) bulantılar hep akşam üstü oluyor yalnız kusmayı beceremeyen biri olarak sürekli ishal oluyorum,ishal yaşayan var mı? Bir de doktora 2 gün önce gittik ama bana hiçbir ilaç vermedi,1 ay sonra gel dedi o kadar :44:

teşekkürler canım bilgiler için:) maşallah senin oğluşlarınada ne tatlılardır şimdi onlar. Aynen dediğin gibi yok erken doğarlar,yok sütün nasıl yetecek.Ayy ikizmi ne diyelim allah kolaylık versin gibi. bazı kendini bilmezler böyle şeyler söyleyince insanın canı sıkılıyo.

bakırköy deyince yazmak istedim.canım benim doktorum ethica da değil ama bakırköyde aile hastanesi varmış bide uzmanlar tıp. bu iki hastanede çalışıyormuş ben çok memnunum kendisinden. hiç moral bozdurmuyo panik yaptırmıyo sağolsun. Gülperi Polat. ben esenyurttayım burda muayene oluyorum kendisine

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.bende sabahlari bulantı oluyor.ishal pek olmuyor.genelde kabizlik söz konusu

Muayene oldum alttan yaptilar ayy hala kasiklarim agriyor...6+6haftalik hamileyim ama dr bana da 5 +2 haftalik bu bebek gec dollenme dedi...keseyi gorduk kalp atisi icin cok erken dedi...

Cp 14 mm mis kizlar azmi bu ben pekbirsey anlamadim bi zahmet elinizdeki kagitlara bakip sizdeki degerleri yazar misiniz...

canım bende 8+3 üm bulantı kusma artı ishal benimde şikayetlerim ilaçda kullanamıyoruz napacam nasıl geçecek bilmyorum

Kizlar hayirli sabahlar mide bulantilariniz basladi mi ???

Gunaydin canim. Ben 6 haftalik oldum cok sukur migde bulantim baslamadi

malesef aynı durumda değiliz ben kütaj oldum çok üzgününmmm

Gunaydin canim. Ben 6 haftalik oldum cok sukur migde bulantim baslamadi

Kızlar bende 6 haftalıgım sabahları hafif bi bulantı oluo ama kahvaltı edince geçio şükür

Gs imis o cpyi nereden uydurduysam.

canım bende 8+3 üm bulantı kusma artı ishal benimde şikayetlerim ilaçda kullanamıyoruz napacam nasıl geçecek bilmyorum

Valla hergün muz ve haşlanmış patates... Bu arada bulantıya en iyi gelen beyaz leblebi,ilaç gibi geliyo bana, muz da tavsiye ederim.. Allah yardımcımız olsun Ağustos bi geçse rahatlıcaz inşallah

Tesekkur ederim canim bende bi arastirma yapayim da senin doktorunda aklimda olsun

Tesekkur ederim canim bende bi arastirma yapayim da senin doktorunda aklimda olsun

bulantı için her saat başı bişiler yemek gerekiyormuş...benim sabahları oluyor bide gece yattığımda...şuana kadar bir defa çıkardım....onun dışında arada halsizlik oluyor...tuzlu çubuk ii geliyor..salatalık tuzlayıp yiyorum....susyu tek seferde içtiğimde de bulantı yapıyor yudum yudum içmek gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…