2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzel çıkmış sonuç gözünaydın, ben ferro yu 4. ayımdan beri kullanıyorum galiba sabah aç karnına içiyorum...

Hsi derler ya gosunle gobegin arasina 4 parmagin girecek diye valla giriyor elim hatta tam kasigimin usutunde hissediyorum bebegi yani elimle yokladigimda... korkmamak icin kendime kolay dogum olacak diye teslli veriyorum

Günaydın kızlar hayırlı Cumalar... Kızım karne alıyor , sabah giydirdim süsledim yolladım... :)
iyi karneleri olsun inşallah tüm kuzucuklarınızın , bizim pıtırcıklar da doğsun , büyüsün sağlıkla bizde yaşayalım o heyecanları ,

kizlar birde yaklasik iki haftadir karnimin sag tarafinda resmen su baloncugu patliyor sesi geliyor icimde de hissediyorum yattigigim yada oturdugum pozisyonum iyi olmadiginda mesela pirt yapiyor kocamn bir tane bu nedir bilen var mi?

ayrica alis veris listemi yaptim bebek icin 19 madde etti bakin bakalim eksigim var mi?

listeni paylaşsana canım

Günaydın güzel anneler ve bebişeler Yine biraz ev işinden sonra dinleniyorum nefes nefese ,sizler neler yapıyorsunuz ?
Utu yapıyorum 2 saattir :)) evi supurmek istiyorum. Ama bir yandan da tedirgin oluyorum. Yorulunca agri oluyor cunku. Zaten kasilma da carKarar veremedim. Esim yarin ben yaparim dedi. Ama okul da kapandi. Tatile girdik. Evle ilgilenmek de istiyorum. Bilemedim.
Kızlar sizinde kasiklariniz.tam göbeğinizin altı acıyor mu
Evet. Ama surekli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…