- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
gözünaydın canım darısı basımagünaydın kızlar hayırlı cumalar..
sağlık ocağına uğradım geldim kan sonuçlarımı almak için sonuç 11/6 çıktı
ama ferro yazdı önlem olsun diyee doğuma kadar aç karnına kullan diye..
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
sağlık ocağına uğradım geldim kan sonuçlarımı almak için sonuç 11/6 çıktı
ama ferro yazdı önlem olsun diyee doğuma kadar aç karnına kullan diye..
bir tip spor ayakkabımı gıyıyorum su andabaska bır sey yok
ayrıca kızlar herhalde su anda bebegımı hıckırık tuttu :)
Benim de karnim çok asagida merak etme olabiliyorrmus
hatta dün kursta ebe bana dik dik bakıp Senin karnin asagimi inmiş kaç haftaliksin bdiye sordu durumu ciddiye aldım aaa sen ogretmendin dimi normaldir ayakta çok kalıyorsun uzanıp dinlenmen lazım filan diye toparladı başka bi ebe bazılarının karın kasları gevşek olur o yüzden çok sisip aşağı inebilir diye de moral verdi
dışarda 38 haftalik gibi duruyorum bende kuyruk sokumu değil de şiddetli bel ağrısı oluyor
Velhasıl kelam bünye ve vücuda göre değişiyor endişe etmemek lazım
bende haftaya sorcam Dr erken doğum riskim varmı diye
bence 1 nosticker yaptırcam şu 3 ü arasında kararsız kaldımsizce hangisi ?
Kızlar sizinde kasiklariniz.tam göbeğinizin altı acıyor mu
sticker yaptırcam şu 3 ü arasında kararsız kaldımsizce hangisi ?
iyi karneleri olsun inşallah tüm kuzucuklarınızın , bizim pıtırcıklar da doğsun , büyüsün sağlıkla bizde yaşayalım o heyecanları ,Günaydın kızlar hayırlı Cumalar... Kızım karne alıyor , sabah giydirdim süsledim yolladım... :)
biraz klasik olsa da en canlı, dolu dolusu 2...
zazzle.comda mı yaptın?
n0 2 canım , o en güzeli olmuş , 1. çok basit kalmış , 3 göz yoruyor çok doldurulmuş , en şirini leylekli olmuş bence ,sticker yaptırcam şu 3 ü arasında kararsız kaldımsizce hangisi ?
listeni paylaşsana canımkizlar birde yaklasik iki haftadir karnimin sag tarafinda resmen su baloncugu patliyor sesi geliyor icimde de hissediyorum yattigigim yada oturdugum pozisyonum iyi olmadiginda mesela pirt yapiyor kocamn bir tane bu nedir bilen var mi?
ayrica alis veris listemi yaptim bebek icin 19 madde etti bakin bakalim eksigim var mi?
Bence 1sticker yaptırcam şu 3 ü arasında kararsız kaldımsizce hangisi ?
Utu yapıyorum 2 saattir :)) evi supurmek istiyorum. Ama bir yandan da tedirgin oluyorum. Yorulunca agri oluyor cunku. Zaten kasilma da carKarar veremedim. Esim yarin ben yaparim dedi. Ama okul da kapandi. Tatile girdik. Evle ilgilenmek de istiyorum. Bilemedim.Günaydın güzel anneler ve bebişelerYine biraz ev işinden sonra dinleniyorum nefes nefese ,sizler neler yapıyorsunuz ?
Evet. Ama surekli değilKızlar sizinde kasiklariniz.tam göbeğinizin altı acıyor mu
bence 2 numara canım. nomatterin dediği siteye de baksaydın orda da çok güzel şeyler var ve renkler ne kadar canlı olursa o kadar iyi çıkıyormuşsticker yaptırcam şu 3 ü arasında kararsız kaldımsizce hangisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?