gunaydin kizlar 3 gunluk tatilim bitti tekrardan isteyim haftayada dersler basliyor bu donem beni cok yorucu dersler olmayacak anatomi dersleri var oyle cok egilip kalmama gerek olmayack diye umit ediyorum 32 haftalik olduk bakalim daha ne kadar idare edebilicem problemlerim artmaya basladi...
birde benim yayvan olan karnim asagi ve one gitti zaten hic yukarida olmamistida ama baya asagida karnim kendi kendime korkmaya basladim erken mi dogururum diye yoksa sadece bu benim bedenimden kaynaklana birsey mi bilemiyorum 2 hafta sonrasi icin doktor randevum var canagima filan bakacak sezeryan olmak istemiyorum insallah iyi seyler soyler...
birde kizlar benim kuyruk sokumum agriyor belim degil acaba benim karnim asagida diye mi resmen o kemik bana batiyor ya oturamiyorum kalkamiyorum...
dogum icin turkiyeye gitme fikrimi degistirdim subatta ki halimede bakicam da ma bu halde gidemem evde ise gitmem bile cok zor oluyor... neyse her seyin hayirlisi...
allah hepimizin hamisligini dogumunu kolaylastirsin ayrica isteyen herkese bebek versin amin...
arada devamlı değil özellikle akşamları zaten artık akşamları zor oluyor benım ıcınKızlar sizinde kasiklariniz.tam göbeğinizin altı acıyor mu
bende bagcıklarını bıle acmadan dırek ayakkabı cekecegıyle ama sabah kalktıgımda ayaklarım sıstıBen bu havalarda sırf kolay diye spor ayakkabılarımı giyiniyorum zaten arabayla gidiyorum heryere.
Benim de karnim çok asagida merak etme olabiliyorrmus
hatta dün kursta ebe bana dik dik bakıp Senin karnin asagimi inmiş kaç haftaliksin bdiye sordu durumu ciddiye aldım aaa sen ogretmendin dimi normaldir ayakta çok kalıyorsun uzanıp dinlenmen lazım filan diye toparladı başka bi ebe bazılarının karın kasları gevşek olur o yüzden çok sisip aşağı inebilir diye de moral verdi
dışarda 38 haftalik gibi duruyorum bende kuyruk sokumu değil de şiddetli bel ağrısı oluyor
Velhasıl kelam bünye ve vücuda göre değişiyor endişe etmemek lazım
bende haftaya sorcam Dr erken doğum riskim varmı diye
benımde karnım yaklasık 2 aydır boyle hep asagıdabenim karnuım da aşağıda..
ama yeni inmedi sanırım hep öyleydi...
beni d ekorkutuyoalr ben d ehaftaya doktora sorcam
Kızlar sizinde kasiklariniz.tam göbeğinizin altı acıyor mu
Evet benimde ayağa kalkınca , eğilip kalkınca ağrıyorKızlar sizinde kasiklariniz.tam göbeğinizin altı acıyor mu
Bende 2 gün önce 32 haftamda çok rahat olan botumu giyindim ayağım acıdı resmen baya şişmiştibende bagcıklarını bıle acmadan dırek ayakkabı cekecegıyle ama sabah kalktıgımda ayaklarım sıstı
Çalıştığım yerin lojmanında oturduğum için mesafe kısa yürüyorum, bende o yüzden kayarım korkusuyla botlarımı giyiniyorum mecburenBen bu havalarda sırf kolay diye spor ayakkabılarımı giyiniyorum zaten arabayla gidiyorum heryere.
Evet benimde ayağa kalkınca , eğilip kalkınca ağrıyor
Ya işte dinlenmeyle geçecek bişi değil bence ki benim hamileligim gayet tembel geçiyor sabahciyim sabah epey yoğun oluyorum ama günün devamında yaptığım tek şey dinlenmek akşam yemeği yapmakbenim karnuım da aşağıda..
ama yeni inmedi sanırım hep öyleydi...
beni d ekorkutuyoalr ben d ehaftaya doktora sorcam
bir tip spor ayakkabımı gıyıyorum su andaBende 2 gün önce 32 haftamda çok rahat olan botumu giyindim ayağım acıdı resmen baya şişmişti
eğiliyorum giyerken ayakkabılarımı ama kalktığımda müthiş ağrı oluyor , çorapları giyerken , kremlenirken bende dizime koyuyorum , araba kullanabiliyormusun , ben zorlanıyorum kullanırken refleksler eskisi gibi değil birde dönüşlerde sağ sol kontrolü zor oluyor hızlı dönmüyor vücudun ,Ben bu havalarda sırf kolay diye spor ayakkabılarımı giyiniyorum zaten arabayla gidiyorum heryere.
ya o hıçkırıklarına bayılıyorum , pıt pıt habire atıyor kuzucuklar , zaten hareketlerini bitek hıçkırırken yakalıyorlar babası dışında kimsenin eli karnımdayken oynamıyor , anında duruyor , ama hıçkırığını durduramıyor :)bir tip spor ayakkabımı gıyıyorum su andabaska bır sey yok
ayrıca kızlar herhalde su anda bebegımı hıckırık tuttu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?