2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuyruksokumum benim de ağrıyor çok oturunca...

bu arda 32. haftadan sorna uçağa binilmio dediler ama sen nasıl gelcektin?

benim d ehaftaya pazar yurtdışında toplantım vardı gidemiyorum...

zaten cesaret de edemezdim, orda tek başıma doğururum fln diye

benim karnuım da aşağıda..
ama yeni inmedi sanırım hep öyleydi...
beni d ekorkutuyoalr ben d ehaftaya doktora sorcam

Ben bu havalarda sırf kolay diye spor ayakkabılarımı giyiniyorum zaten arabayla gidiyorum heryere.
Çalıştığım yerin lojmanında oturduğum için mesafe kısa yürüyorum, bende o yüzden kayarım korkusuyla botlarımı giyiniyorum mecburen

Evet benimde ayağa kalkınca , eğilip kalkınca ağrıyor

EVET ağrı acı oluyor , hatta çarşamba günü o kadar ağrıdı ki dr a gittik , bebeğin duruşundan kaynaklıymış canım , başı aşağıda olduğu için rahimi tutan bağlara baskı yapıyormuş yaramazlar , tabi birde ağırlaştıkları için bu baskı artıyormuş artık ondan ağrıyomuş , benim kaburgam da çok ağrıyordu , dr yukarda olsun daha iyi aşağıdaki ağrı çok daha kötüdür dedi , buda çok kötü ama

benim karnuım da aşağıda..
ama yeni inmedi sanırım hep öyleydi...
beni d ekorkutuyoalr ben d ehaftaya doktora sorcam
Ya işte dinlenmeyle geçecek bişi değil bence ki benim hamileligim gayet tembel geçiyor sabahciyim sabah epey yoğun oluyorum ama günün devamında yaptığım tek şey dinlenmek akşam yemeği yapmak
benim de baştan beri böyleydi zaten gören erkek mi diye soruyor Karnım çok dışarda diye
normal bence ya pozitif düşünelim

günaydın kızlar hayırlı cumalar..

sağlık ocağına uğradım geldim kan sonuçlarımı almak için sonuç 11/6 çıktı
ama ferro yazdı önlem olsun diyee doğuma kadar aç karnına kullan diye..

Ben bu havalarda sırf kolay diye spor ayakkabılarımı giyiniyorum zaten arabayla gidiyorum heryere.
eğiliyorum giyerken ayakkabılarımı ama kalktığımda müthiş ağrı oluyor , çorapları giyerken , kremlenirken bende dizime koyuyorum , araba kullanabiliyormusun , ben zorlanıyorum kullanırken refleksler eskisi gibi değil birde dönüşlerde sağ sol kontrolü zor oluyor hızlı dönmüyor vücudun ,

bir tip spor ayakkabımı gıyıyorum su anda baska bır sey yok

ayrıca kızlar herhalde su anda bebegımı hıckırık tuttu :)
ya o hıçkırıklarına bayılıyorum , pıt pıt habire atıyor kuzucuklar , zaten hareketlerini bitek hıçkırırken yakalıyorlar babası dışında kimsenin eli karnımdayken oynamıyor , anında duruyor , ama hıçkırığını durduramıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…