2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uyuyamadim bugun hic bi ara dalmisim onda da bebegin ödügünü gordum ruyamda cok kotuydu Rabbim esirgesin
Hayirli cumalar kizlar allah ne muradiniz varsa versin ins

ben de 37 de çıkmayı düşünüyorum da şidmi düşününce daha 3 hafta var çok gibi gelio aslında zorlanmasam da pek...
son hafta sağlık ocağına gitsem bi hafta rapor isteem verir mi acaba?

bizim üst kattaki de cmt pazar sabahları sabah 8:30da falan yerleri süpürüo
halıyı süpürse yine dert diil de halısız zeminde süpürgeyi sürtüyo...
gerçi uyanmış oluyoruz da yine de yatak keyfinin içine edio

Uyuyamadim bugun hic bi ara dalmisim onda da bebegin ödügünü gordum ruyamda cok kotuydu Rabbim esirgesin
Hayirli cumalar kizlar allah ne muradiniz varsa versin ins

ben d eilk 3 ay rüyamda hep çamaşırımda kan girdüğümü görürdüm

bu aralar yine bu kanlı akıntı muhabbetleri okuyorum ya ben de öle gördüm gece

Sana da hayırlı cumalar canım artık bu geceler klasik oldu hepimiz için maalesef Az kaldı dayancaz artık bebişleri hayal etmek en güzel tesellimiz ,yaşasın bebişler

gunaydin kizlar 3 gunluk tatilim bitti tekrardan isteyim haftayada dersler basliyor bu donem beni cok yorucu dersler olmayacak anatomi dersleri var oyle cok egilip kalmama gerek olmayack diye umit ediyorum 32 haftalik olduk bakalim daha ne kadar idare edebilicem problemlerim artmaya basladi...
birde benim yayvan olan karnim asagi ve one gitti zaten hic yukarida olmamistida ama baya asagida karnim kendi kendime korkmaya basladim erken mi dogururum diye yoksa sadece bu benim bedenimden kaynaklana birsey mi bilemiyorum 2 hafta sonrasi icin doktor randevum var canagima filan bakacak sezeryan olmak istemiyorum insallah iyi seyler soyler...
birde kizlar benim kuyruk sokumum agriyor belim degil acaba benim karnim asagida diye mi resmen o kemik bana batiyor ya oturamiyorum kalkamiyorum...
dogum icin turkiyeye gitme fikrimi degistirdim subatta ki halimede bakicam da ma bu halde gidemem evde ise gitmem bile cok zor oluyor... neyse her seyin hayirlisi...
allah hepimizin hamisligini dogumunu kolaylastirsin ayrica isteyen herkese bebek versin amin...

Benim de karnim çok asagida merak etme olabiliyorrmus
hatta dün kursta ebe bana dik dik bakıp Senin karnin asagimi inmiş kaç haftaliksin bdiye sordu durumu ciddiye aldım aaa sen ogretmendin dimi normaldir ayakta çok kalıyorsun uzanıp dinlenmen lazım filan diye toparladı başka bi ebe bazılarının karın kasları gevşek olur o yüzden çok sisip aşağı inebilir diye de moral verdi
dışarda 38 haftalik gibi duruyorum bende kuyruk sokumu değil de şiddetli bel ağrısı oluyor
Velhasıl kelam bünye ve vücuda göre değişiyor endişe etmemek lazım
bende haftaya sorcam Dr erken doğum riskim varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…