Ben dunden beri fikrimi degistirdim.
Bugun calisabilir raporu almaya gidecegim biliyirsunuz ,ama calisamaz alicam izine ayrilmak istiyorum artik..zaten dr da duruma bakalim calisabilir verebilecekmiyim demisti.
Biraz daha dayanip calisabilirjm hamilelik acisindan her ne kadsr k.sokumu agrisi tavan yapsada..
Sogudum yillardir severek calistigim yerden,soguttular..esimde zaten uzatmamam taraftari idi.
Evde dinlenirim gezerim benim herkesim burda yakiniz onlarla gorusurum kafami bosaltir stres yapmadam gun gecirir bebegimi mutlulukla karsilarim daha iyi..
Allah korusun canım hayırlara gıtsın ınsallahUyuyamadim bugun hic bi ara dalmisim onda da bebegin ödügünü gordum ruyamda cok kotuydu Rabbim esirgesin
Hayirli cumalar kizlar allah ne muradiniz varsa versin ins
bunları benden geçen gece yaşadım... üst kattaki komşu bile diyemicem ama gece 1 e kada çamaşır makinesi çalıştırması eşimin benden önce uykuya dalıp horlamalarını kesmekten bi de cimcime kımıl kımıldı...zor uyandım işe gelmek için..
Amin canim omru uzamistir insAllah korusun canım hayırlara gıtsın ınsallah
Uyuyamadim bugun hic bi ara dalmisim onda da bebegin ödügünü gordum ruyamda cok kotuydu Rabbim esirgesin
Hayirli cumalar kizlar allah ne muradiniz varsa versin ins
Sana da hayırlı cumalar canım artık bu geceler klasik oldu hepimiz için maalesefgünaydın kızlar hayırlı cumalar.. uykusuz bi gece geçirdim bende yeni taşınan kiracıların gece yaptığı gürültü sonra eşimin yamuk yatınca horlaması onu döndür dur fln derken sabaha karşı anca uyumuşum
Kan ruyayi batil eder yani gecersiz kilar icini ferah tutben d eilk 3 ay rüyamda hep çamaşırımda kan girdüğümü görürdüm
bu aralar yine bu kanlı akıntı muhabbetleri okuyorum ya ben de öle gördüm gece
Bende dizime koyup öyle giymeye çalışıyorum.ben artık eğilip çoraplarımı bile giyemiyorum :)
gelmiyorkii :)Bende dizime koyup öyle giymeye çalışıyorum.
Bende o şekilde giyiniyorum ama ayakkabıda onu yapamıyorum eşim giydirip bağlıyo gerçi bu hafta o olmadığı için annem yapıyo :)Bende dizime koyup öyle giymeye çalışıyorum.
iyiyiz şükür sen nasılsın ?herkese hayirli cumalar kizlarr umarim herkes iyidir
Benim de karnim çok asagida merak etme olabiliyorrmusgunaydin kizlar 3 gunluk tatilim bitti tekrardan isteyim haftayada dersler basliyor bu donem beni cok yorucu dersler olmayacak anatomi dersleri var oyle cok egilip kalmama gerek olmayack diye umit ediyorum 32 haftalik olduk bakalim daha ne kadar idare edebilicem problemlerim artmaya basladi...
birde benim yayvan olan karnim asagi ve one gitti zaten hic yukarida olmamistida ama baya asagida karnim kendi kendime korkmaya basladim erken mi dogururum diye yoksa sadece bu benim bedenimden kaynaklana birsey mi bilemiyorum 2 hafta sonrasi icin doktor randevum var canagima filan bakacak sezeryan olmak istemiyorum insallah iyi seyler soyler...
birde kizlar benim kuyruk sokumum agriyor belim degil acaba benim karnim asagida diye mi resmen o kemik bana batiyor ya oturamiyorum kalkamiyorum...
dogum icin turkiyeye gitme fikrimi degistirdim subatta ki halimede bakicam da ma bu halde gidemem evde ise gitmem bile cok zor oluyor... neyse her seyin hayirlisi...
allah hepimizin hamisligini dogumunu kolaylastirsin ayrica isteyen herkese bebek versin amin...
Ben bu havalarda sırf kolay diye spor ayakkabılarımı giyiniyorum zaten arabayla gidiyorum heryere.Bende o şekilde giyiniyorum ama ayakkabıda onu yapamıyorum eşim giydirip bağlıyo gerçi bu hafta o olmadığı için annem yapıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?