2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canııımmm çoookkk sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

valla hergün muz ve haşlanmış patates... Bu arada bulantıya en iyi gelen beyaz leblebi,ilaç gibi geliyo bana, muz da tavsiye ederim.. Allah yardımcımız olsun ağustos bi geçse rahatlıcaz inşallah

ay canım valla muzdan tiksindim ya çaydan tiksindim benim hamileliğim tam yerli yerinde her belirtim var :) evet üç ay diyorlar üçüncü ayı tamamlayınca rahatlıyormuşuz inşallah

Cp 14 mm mis kizlar azmi bu ben pekbirsey anlamadim bi zahmet elinizdeki kagitlara bakip sizdeki degerleri yazar misiniz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benimki de 5+1 de 12 mm idi kesenin boyutu o ortalama olarak kesenin hergün 1.1 mm büyümesi gerekiyor

Canim benimki de 5+1 de 12 mm idi kesenin boyutu o ortalama olarak kesenin hergün 1.1 mm büyümesi gerekiyor

Gec dollenmr dedi biraz moralim bozuldu acikcasi 6+6 yiz hesaba gore ama keseye gore 5 +2 dedi dr

Gec dollenmr dedi biraz moralim bozuldu acikcasi 6+6 yiz hesaba gore ama keseye gore 5 +2 dedi dr

Bende tam 6 haftalikken doktor gelisimi yavas 4+3 de dedi cok moralim bozuk igne verdi iki tane haftada bir yaptir iki hafta sonra goruselim dedi belki bu surec icinde dusuk yasayabilirsin dedi iki hafta sonra duzelmezse kurtaj dedi yikildim resmen

Bugün ilkez ultrasonla bakıldı .. GS 1,36 cm... 6+3 çıktı .. Bana göre 6+1 dim :) tüp bebek olduğu için sanırım .. Kalp atışı görülmedi ama doktor için rahat olsun var bişiler dedi ... Cuma yine gidecemm ..6+ kaç çıkacaz bakalım. :) kalp atışını görebilecek miyiz Ki

canım bende tüp bebek le hamile kaldım 6+5 iken kalpatışıni duyamadik.7+2 iken tekrar gidicem.yani cumartesi günü gidicem inşallah duyulur..doktor eğer duyulmazsa gebeliği sonlandırmak gerekiyor dedi..doktorların morel bozma yetkisini kaldirmak lazım..inşallah sende duyarsın canım.hangi hastane senin..ben istanbul

Hala biopsi sonucumu bekliyorum dualarınız için Allah razı olsun hepinizden bebeğimin kalp atışlarını duydum onu bırakmak istemiyorum o da beni bırakmasın Allahım bağışlasın

Olabilir canını sıkma benimde tiroid sonuçlarım cikti antitpo diye bir değer var o yüksek çıkmış 41 mi ne.gerci ilaca başladık ama hayırlısı

Hala biopsi sonucumu bekliyorum dualarınız için Allah razı olsun hepinizden bebeğimin kalp atışlarını duydum onu bırakmak istemiyorum o da beni bırakmasın Allahım bağışlasın

Iyi olacak Allah in izniyle umudunu yitirme

Merhaba herkese hasta olanlara sifa diliyorum bebegini kaybeden kesesi bos gorunenlere allah tez zamanda tejrar nasip etsin diliyorum.
Kalp atisini duymak icin bekleyenler allah ins.o ani yasatir size ben ilk gebeligimde 8.haftada duyuldu ama bunda 6.haftada duyduk kisiden kisiye degisen bir durum bu donemi herkes farkli yasiyor.ornek ilk gebeligimde cok sakin normal hayatima devam ederken bunda cok gergin halsiz mide agrisi ceken uyuyan biri oldum.allah hepimizin yardimcisi olsun.
Cogunluk uyar ise arkadaslar fecebookta mart anneleri adi altinda bir grup acalim ordan da sohbet ederiz.ilk gebeligimde aralik annesiydim grubumuz vardi daha iyi oluyor oradan gorusmek.

Tesekkur ederim canim bende bi arastirma yapayim da senin doktorunda aklimda olsun
bendeki pkoyu o farketti insülin direncini de o buldu ilk gittiğimde tepeden tırnağa muayene etti seninde her yerini mıncıkladık ha dedi
düşük yaşadığımda hiç moralimi bozmadı en azından hamile kalabildiğini öğrendik dedi:44: öyle bi doktor işte

Kusura bakma canım..tatile gitmiştim okuyamadım mesajlari..ne yaptın gittinmi.

canım sincan koru da meltem hanıma gittim, kürtaj orda oldu şimdi iyiyim, bende köye gitmiştim, orda çok internet çekmiyodu giremedim siteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…