bulantı için her saat başı bişiler yemek gerekiyormuş...benim sabahları oluyor bide gece yattığımda...şuana kadar bir defa çıkardım....onun dışında arada halsizlik oluyor...tuzlu çubuk ii geliyor..salatalık tuzlayıp yiyorum....susyu tek seferde içtiğimde de bulantı yapıyor yudum yudum içmek gerekiyormuş
valla hergün muz ve haşlanmış patates... Bu arada bulantıya en iyi gelen beyaz leblebi,ilaç gibi geliyo bana, muz da tavsiye ederim.. Allah yardımcımız olsun ağustos bi geçse rahatlıcaz inşallah
canııımmm çoookkk sevindimrabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar inşallah herkes iyidir
Biz bugün tam 10 haftalık olduk yarın 1 ay aradan sonra doktor kontrolümüz var
Cp 14 mm mis kizlar azmi bu ben pekbirsey anlamadim bi zahmet elinizdeki kagitlara bakip sizdeki degerleri yazar misiniz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benimki de 5+1 de 12 mm idi kesenin boyutu o ortalama olarak kesenin hergün 1.1 mm büyümesi gerekiyor
canım benim çok geçmiş olsun.. kaç haftaya kadar bekledin de duyulmadı ?
ben 10 haftyaa kadar beklemek istiyorum Allahtan ümit kesilmez
Gec dollenmr dedi biraz moralim bozuldu acikcasi 6+6 yiz hesaba gore ama keseye gore 5 +2 dedi dr
Bugün ilkez ultrasonla bakıldı .. GS 1,36 cm... 6+3 çıktı .. Bana göre 6+1 dim :) tüp bebek olduğu için sanırım .. Kalp atışı görülmedi ama doktor için rahat olsun var bişiler dedi ... Cuma yine gidecemm ..6+ kaç çıkacaz bakalım. :) kalp atışını görebilecek miyiz Ki
9+2 de kürtaj oldum
Gec dollenmr dedi biraz moralim bozuldu acikcasi 6+6 yiz hesaba gore ama keseye gore 5 +2 dedi dr
Hala biopsi sonucumu bekliyorum dualarınız için Allah razı olsun hepinizden bebeğimin kalp atışlarını duydum onu bırakmak istemiyorum o da beni bırakmasın Allahım bağışlasın
Günaydın nasıl gidiyor bebişler nasıl
bendeki pkoyu o farketti insülin direncini de o bulduTesekkur ederim canim bende bi arastirma yapayim da senin doktorunda aklimda olsun
canım sincan koru da meltem hanıma gittim, kürtaj orda oldu şimdi iyiyim, bende köye gitmiştim, orda çok internet çekmiyodu giremedim siteyeKusura bakma canım..tatile gitmiştim okuyamadım mesajlari..ne yaptın gittinmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?