anladım canım benim 25 şubat gorunuo son günüm. ben 20si cuma cıkarım diorum pazartesimi kapattırmam gerekir şimdi32 hafta işleminde yazıyo
Sgk kendi hesaplamış 26.01.2015 diye
Tam o gün gitmek laızmmış
Hastane dedi bana
İstersen bugün de kapatırız ama 36+3 görünür dedi
Paran da tam yatsın izninden de gitmesin pazartesi gel dedi
birde iş yeri bir bildirimde bulunmuyor mu ki ya onlar bugun diye işlem yaparsa32 hafta işleminde yazıyo
Sgk kendi hesaplamış 26.01.2015 diye
Tam o gün gitmek laızmmış
Hastane dedi bana
İstersen bugün de kapatırız ama 36+3 görünür dedi
Paran da tam yatsın izninden de gitmesin pazartesi gel dedi
anladım canım benim 25 şubat gorunuo son günüm. ben 20si cuma cıkarım diorum pazartesimi kapattırmam gerekir şimdiyoksa 25 şubatu bekliycez mi
birde iş yeri bir bildirimde bulunmuyor mu ki ya onlar bugun diye işlem yaparsaamann kafamda deli sorular
cekirge sen simdi 14 gun sonra dogum mu yapacan ?Beklersen senin yararına
Ben muhasebeye sordum Pazartesi işlem yaptırsam da gelmesem olur mu olur tel aç yeter dediler o işlemi hastanede yaptırınca
cekirge sen simdi 14 gun sonra dogum mu yapacan ?
hayir korkunclu deilde benim daha 55 gunum var :) ben dogurana kadar ikranin 40 cikar nerdeyse masaalahAllah kısmet ederse evet
Ama korkunçlu dimi
hayir korkunclu deilde benim daha 55 gunum var :) ben dogurana kadar ikranin 40 cikar nerdeyse masaalahen once sen dogum yapacaksin peki sezeryan mi ?
iyi yapmisin insallah dogumun cok guzel gecer giderken haber ver olur mu :)Normal doğum olsa 24 gün filan olucaktı
Sezeryan istedim 06 Şubata gün verdiler
Ben zaten Şubat annesiydim de orda konuşan yoktu buraya sıvıştım
Gözün aydın çekirge rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Selam kızlar
Hayırlı cumalar
Nst ye girdim ve muayene oldum
2750 gr 37 haftalığız, suyu da iyiymiş şükür
06 Şubat netleşti sabah 7 de yatış yapacakmışız
O güne kadar bir aksilik olmazsa çantamı alıp gidicez eşim ve annemle
İşyerinde de son günüm evde kurbanlık koyun gibi kesilme tarihimi beklicem artık..
Ha ha ona Sinan Çetin bakıyodu
günaydın kızlar hayırlı cumalar...
dün gebelik eğitiminde kegel egzersizlerini gördük aslında normaldede bayanların yapması gereken bi egzersizmiş. işaret parmağına zeytinyağı sürüp vajınanın içine masaj yapıyosun 35. haftadan sonra hergün yapıyosun. bide idrarı yaparken tam yapmayarak kesik kesşik yaparak kasları kuvvetlendiriyosun. parmakla yapılan iticiydi ama yararları cokmuş. hastane cantasına koyulcaklar içinde amelyathaneye girmeden önce elinizde bebeğin bohçası ve terliğiniz olcakmış normal yada sezeryan farketmiyor. hastabezine gerek yok ped yeterli oluyor dedi. cok kanama olursa bebek bezi işimizi görüyormuş. kanama varsa yada suyunuz gelmişse hemen hastaneye gitcekmişiz. ama nişan gelmişse kasılmalar başladıysa hemen gitmemize gerek yokmuş.
iyi yapmisin insallah dogumun cok guzel gecer giderken haber ver olur mu :)
Gözün aydın çekirge rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
şampuan yağ vs sebamedbayanlar ,
şampuan , yağ , göğüspedi ve kremi tercihleriniz neler oldu ? tavsiye edermisiniz ?
günaydın kızlar hayırlı cumalar...
dün gebelik eğitiminde kegel egzersizlerini gördük aslında normaldede bayanların yapması gereken bi egzersizmiş. işaret parmağına zeytinyağı sürüp vajınanın içine masaj yapıyosun 35. haftadan sonra hergün yapıyosun. bide idrarı yaparken tam yapmayarak kesik kesşik yaparak kasları kuvvetlendiriyosun. parmakla yapılan iticiydi ama yararları cokmuş. hastane cantasına koyulcaklar içinde amelyathaneye girmeden önce elinizde bebeğin bohçası ve terliğiniz olcakmış normal yada sezeryan farketmiyor. hastabezine gerek yok ped yeterli oluyor dedi. cok kanama olursa bebek bezi işimizi görüyormuş. kanama varsa yada suyunuz gelmişse hemen hastaneye gitcekmişiz. ama nişan gelmişse kasılmalar başladıysa hemen gitmemize gerek yokmuş.
Sağ ol bilgiler için ancak nişan ne demek ?
koyu kırmızı sümüksü bi akıntı olcakmış ona nişan deniyormuş.
Sağ ol bilgiler için ancak nişan ne demek ?
Bildiğim kadarıyla hafif kanlı gelen akıntı. Aslında 9 ay rahmi koruyuo kapatan yapıymış o atılınca rahim yumuşamaya başlıyormuş. Okuduğum kadarıyla nişan geldikten sonra 48 saat içinde oluyormuş doğum
Maşallah günün belli oldu.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar
Hayırlı cumalar
Nst ye girdim ve muayene oldum
2750 gr 37 haftalığız, suyu da iyiymiş şükür
06 Şubat netleşti sabah 7 de yatış yapacakmışız
O güne kadar bir aksilik olmazsa çantamı alıp gidicez eşim ve annemle
İşyerinde de son günüm evde kurbanlık koyun gibi kesilme tarihimi beklicem artık..
Ha ha ona Sinan Çetin bakıyodu
Sen söyleyince ölçtum evet giriyor :) bende öyle söylüyorum imali soyleyenlere ne güzel asagida bebis kolay çıkar diyeHsi derler ya gosunle gobegin arasina 4 parmagin girecek diye valla giriyor elim hatta tam kasigimin usutunde hissediyorum bebegi yani elimle yokladigimda... korkmamak icin kendime kolay dogum olacak diye teslli veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?