2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım benim 25 şubat gorunuo son günüm. ben 20si cuma cıkarım diorum pazartesimi kapattırmam gerekir şimdi yoksa 25 şubatu bekliycez mi

birde iş yeri bir bildirimde bulunmuyor mu ki ya onlar bugun diye işlem yaparsa amann kafamda deli sorular

anladım canım benim 25 şubat gorunuo son günüm. ben 20si cuma cıkarım diorum pazartesimi kapattırmam gerekir şimdi yoksa 25 şubatu bekliycez mi

birde iş yeri bir bildirimde bulunmuyor mu ki ya onlar bugun diye işlem yaparsa amann kafamda deli sorular

Beklersen senin yararına

Ben muhasebeye sordum Pazartesi işlem yaptırsam da gelmesem olur mu olur tel aç yeter dediler o işlemi hastanede yaptırınca

Kızlar bişey sorcam
25 haftalıkken doğum yapan ve sonra maalesfe bebeğini kaybeden arkadşaım vardı ya
Okuldan arkadaş yani görüşmüyoruz sosyal paylaşımdan öğrenip üzülmüştüm hani
Şimdi ara ara hep birden 'bebek kaç gr, naısl gidiyo' vs yazıyo
Selam filan yok
Psikolojisi iyi değildir anlıyorum ama
Cevap vermesem ayıp olur verince de yarasını mı kanatıyorum bilmiyorum ?

Kızlar çalışan annelere yeni haklar tanıyan Ailenin ve dinamik nufus yapısının korunması hakkındaki kanunla ilgili BİMER e yazı yazın.Ne zaman gündeme gelecek diye.Belki üzerlerinde bir baskı olur.Lütfen atlamayın.

hayir korkunclu deilde benim daha 55 gunum var :) ben dogurana kadar ikranin 40 cikar nerdeyse masaalah en once sen dogum yapacaksin peki sezeryan mi ?

Normal doğum olsa 24 gün filan olucaktı
Sezeryan istedim 06 Şubata gün verdiler
Ben zaten Şubat annesiydim de orda konuşan yoktu buraya sıvıştım

günaydın kızlar hayırlı cumalar...
dün gebelik eğitiminde kegel egzersizlerini gördük aslında normaldede bayanların yapması gereken bi egzersizmiş. işaret parmağına zeytinyağı sürüp vajınanın içine masaj yapıyosun 35. haftadan sonra hergün yapıyosun. bide idrarı yaparken tam yapmayarak kesik kesşik yaparak kasları kuvvetlendiriyosun. parmakla yapılan iticiydi ama yararları cokmuş. hastane cantasına koyulcaklar içinde amelyathaneye girmeden önce elinizde bebeğin bohçası ve terliğiniz olcakmış normal yada sezeryan farketmiyor. hastabezine gerek yok ped yeterli oluyor dedi. cok kanama olursa bebek bezi işimizi görüyormuş. kanama varsa yada suyunuz gelmişse hemen hastaneye gitcekmişiz. ama nişan gelmişse kasılmalar başladıysa hemen gitmemize gerek yokmuş.

Gözün aydın çekirge rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Sağ ol bilgiler için ancak nişan ne demek ?

iyi yapmisin insallah dogumun cok guzel gecer giderken haber ver olur mu :)

İnşallah cümlemizin
Zaten hastaneye gitmeden önceki akşam uyku tutmaz buralarda olurum büyük ihtimalle

Gözün aydın çekirge rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Amin İncir cümlemizin inşallah

Çok sağol canım bilgilendirdiğin için. Eğitime giden arkadaşların böyle paylaşımları bizim içinde faydalı oluyor

Maşallah günün belli oldu.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

gecelik cok rahat olmuyormuş pijama daha rahatmış kanaman olursa bacaktan akabilirmiş ama yedek pijamalarla işinizi görmeniz daha iyi dedi. doğum öncesi lavman yapılıyomuş. bi nevi ishal edip 2 kere wc ye gidince barsaklar boşalıyormuş. doğumda sakin olun ebeler doktor ne derse onu yapın can havliyle bağırmak gereksiz hareketler vs yapmamak gerekiyomuş. hastane cantanızı bu haftadan sonra kesinlikle hazırlayın ama erken doğum olsada bebeğe bişe lazım olmaz diye düşündüm ben sonra hazırlarım dedim ama bebeğe bez vs lazım oluyomuş herşeyinizi hazırlayın dediler.doğumhanede tek kullanımlık gecelik gibi bişe giyiyomuşuz içeri girince üstümüzü cıkarıp dışardaki yaknlarımıza veriyomuşuz. makyaj takı oje olmayacakmış. çünkü cihazları etkiliyomuş. olurda yoğun bakıma girerseniz parmağa takılan aletler oje yüzünden doğru bilgi vermeyebiliyomuş. eğitim odasındaki aletlerle doğurmuş kadar olduk resmen doğumu yaşattılar bize :) ha birde doğumdan sonra cok üşüyomuşuşz kalın hırka corap giymekte fayda var. ama bebeği peluş battaniyeye cok sarmayın hastane sıcak oluyor zaten penye battaniyesi yetiyomuş.

Hsi derler ya gosunle gobegin arasina 4 parmagin girecek diye valla giriyor elim hatta tam kasigimin usutunde hissediyorum bebegi yani elimle yokladigimda... korkmamak icin kendime kolay dogum olacak diye teslli veriyorum
Sen söyleyince ölçtum evet giriyor :) bende öyle söylüyorum imali soyleyenlere ne güzel asagida bebis kolay çıkar diye
inşallah sağlıklı normal dogumlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…