2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

acaba gece 1-2de sancımız olsa doktoru mu arıycaz yoksa hastaneye mi gidicez? hep onu düşünüyorum doktor aranır mı die

Bence hastaneye gideriz
Çünkü önemli bişey olursa ararsın dedi de
Sonra dedi hastanemiz 24 saat açık buraya gelebilirsin

38 den sonra doğum beklenir
Kasılma sancı vs olursa gelmen laızm dedi
Peki deidm yine sezeryan olur dimi
Çok doğucak dereceye gelmemişse ameliyatla alırız
Zaten ilk gebeliklerde de hemen öyle kolay doğucak düzeye girmez dedi

3 şubat 37.haftam şimdi benim tekrar hastaneye mi gidicem
bu kapatma işi nasıl oluyo nasıl oluyoo işyeri de ekstra bişey yapıyomu anlamıyorum bu işlerden

ayyy aynı benimki gibi olmuş çekirge benimkide son dakikada gidebilirim dedi geçti:-(

Aslında gelişimi açısından beklemesi iyiymiş te
Ben sezeryan diyince 39 dediler mecbur
2,750 şimdi , 3 kg ancak doğar bu yüzden
beklemek bir yandan iyi bir yandan kötü.40 haftaya kadar bekleyip suyu biten de varmış hep de kötü şeyleri duyuyorum tırsıyorum.
benim doktor 38.haftada alıyormuş genelde. öyle olursa 12-18 şubat demişti bana.

oje sürmeyiz de göz kaleminden rujdan bişe olma zherhalde:)

bu kapatma işi nasıl oluyo nasıl oluyoo işyeri de ekstra bişey yapıyomu anlamıyorum bu işlerden
valla benimde 10/02/2015 rapor başlama tarihi yazıyo canım ya benimde mi 10/02/2015 de gidip rapor almam lazım

Bana hastane sekreterliğinde dediler ki 32 de yapılan işleme göre 26.01.2015 görünüyo 37 haftan
Gelemem diyosan şimdi kapatırız 36+3 diye
Ama pazartesi gel tam 37 olsun hem paran hem iznin
Tamam deidm

Bizim işyerindeki resmi muhasebeye de sorduk, tel açsan yeter dediler o işlemi yaptırınca

sen şubatta bile kalsan ilk doğuranlardan olucakmışsın zaten:)

Aslında tarihten hala şüphelerim var
2,750 şu an iri değil normal bebek diyo da
Tarihle oynandı diye normal diyorum
Son dk. doktorum da gidince bilemedim ya inşallah doğrudur
Yoksa 20 gün önce alınmış oluyo 20 gün önemli bebeğin gelişiminde
İlk dedikleri tarih 27 şubattaı, 16 ya aldılar. Sezeryan diyince de 6 Şubat

benim de kaşım da piercing var, taa 22. haftada detaylı ultrasona gittiğim adam içerigirer girmez sezaryan yaparsan onu çıkarman laızm demişti
kalmıştım dur olum nerden geçtin doğuma die:)

resmi muhasebe de bizde ama personel müdürü işten ayrıldı iyi mi??
o zaman 3 şubatta gidip raporu kapattırcam sonrada işyerine gelmem gerekebilir
malum müdürle aramız iyi değil :)

ultrasonla bakınca gelişimini tamamlamışsa anlayabiliyorlar sanırım bunu

sen,in de daha 1-2 kontrolün var özellikle bakın dersin

ben d eyeni gelen bni elemanı maillerimin CC'sine koymaya başladım ama ingilizce biliyorum diye iddia ediodu sanırım çok geriymiş ingilizcesi ve yapacağı iş full ingilizce üzerine dönecek hem formlar hem mailleşmeler

müdüre CCye bi de deneyimkli arkadaş ekleyelim çift kontrol olur dedim iki kişi bakıcak işlere

İş huzursuzluğu da çok kötü
Anlıyorum snei
Eksi işyerimde bende öyleydim
Ayrıldım dünya varmış deidm ki çalışmayı da severim
Huzur önemli ama

Kesinlikle,ilk defa huzursuzum is yerimde
Ki 8 yili gecti ayni yerde calisiyorum ben mutlu ve severek gittim ben ise kaytarmadim bile hic ,ama simdi dehset derrcede huzursuzum orda ,zatrn is yok maasda vermiyorlar,izinden geri donuncede ayrilmayi dusunuyorum artik..
Gecirdigim stresli haftalar ve huzursuzluk yuzunden ders bile calisamadim bu hafta sinu sinavlarimda var :s
Yikkardir severek calistigim yerde isimde ,boyle hisetmeyi bike kinduramiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…