İsyerimden uzaklasmak istiyorum,degil 3 hafta daha 1 hafta bile calismak istemiyorum,
acaba gece 1-2de sancımız olsa doktoru mu arıycaz yoksa hastaneye mi gidicez? hep onu düşünüyorum doktor aranır mı die
Normal doğum olsa 24 gün filan olucaktı
Sezeryan istedim 06 Şubata gün verdiler
Ben zaten Şubat annesiydim de orda konuşan yoktu buraya sıvıştım
ayyy aynı benimki gibi olmuş çekirge benimkide son dakikada gidebilirim dedi geçti:-(Benim doktorum gitti zaten
Çok güzel bi son dk golü oldu yani
Bunu da biliyodum da muayene olmamıştım hiç ama mecbur başlaıdm artık
2 haftadır buna gidiyorum inş. iyidir napim diğeri Tüp bebek eğitim merkezine gitti
sancıları takip etcekmişiz kaç dakkada bir geliyo. cok sıklaşırsa hemen hastaneye gitcekmişizacaba gece 1-2de sancımız olsa doktoru mu arıycaz yoksa hastaneye mi gidicez? hep onu düşünüyorum doktor aranır mı die
beklemek bir yandan iyi bir yandan kötü.40 haftaya kadar bekleyip suyu biten de varmış hep de kötü şeyleri duyuyorum tırsıyorum.Aslında gelişimi açısından beklemesi iyiymiş te
Ben sezeryan diyince 39 dediler mecbur
2,750 şimdi , 3 kg ancak doğar bu yüzden
gecelik cok rahat olmuyormuş pijama daha rahatmış kanaman olursa bacaktan akabilirmiş ama yedek pijamalarla işinizi görmeniz daha iyi dedi. doğum öncesi lavman yapılıyomuş. bi nevi ishal edip 2 kere wc ye gidince barsaklar boşalıyormuş. doğumda sakin olun ebeler doktor ne derse onu yapın can havliyle bağırmak gereksiz hareketler vs yapmamak gerekiyomuş. hastane cantanızı bu haftadan sonra kesinlikle hazırlayın ama erken doğum olsada bebeğe bişe lazım olmaz diye düşündüm ben sonra hazırlarım dedim ama bebeğe bez vs lazım oluyomuş herşeyinizi hazırlayın dediler.doğumhanede tek kullanımlık gecelik gibi bişe giyiyomuşuz içeri girince üstümüzü cıkarıp dışardaki yaknlarımıza veriyomuşuz. makyaj takı oje olmayacakmış. çünkü cihazları etkiliyomuş. olurda yoğun bakıma girerseniz parmağa takılan aletler oje yüzünden doğru bilgi vermeyebiliyomuş. eğitim odasındaki aletlerle doğurmuş kadar olduk resmen doğumu yaşattılar bize :) ha birde doğumdan sonra cok üşüyomuşuşz kalın hırka corap giymekte fayda var. ama bebeği peluş battaniyeye cok sarmayın hastane sıcak oluyor zaten penye battaniyesi yetiyomuş.
valla benimde 10/02/2015 rapor başlama tarihi yazıyo canım ya benimde mi 10/02/2015 de gidip rapor almam lazım3 şubat 37.haftam şimdi benim tekrar hastaneye mi gidicem
bu kapatma işi nasıl oluyo nasıl oluyoo işyeri de ekstra bişey yapıyomu anlamıyorum bu işlerden
3 şubat 37.haftam şimdi benim tekrar hastaneye mi gidicem
bu kapatma işi nasıl oluyo nasıl oluyoo işyeri de ekstra bişey yapıyomu anlamıyorum bu işlerden
sen şubatta bile kalsan ilk doğuranlardan olucakmışsın zaten:)
Bi de doktor dedi ki
İri bi bebek değil normal ( aslında tarihle oynandı diye haftasını yakaladı bence )
2,750 gr
Ama yanakları tombik
Annesine çekmiş dedim
Amin sağ ol cümlemiz inşallah Neslihan
Evet bana verilen sezeryan randevusu formunda da oje, makyaj yapmadan gelin yazıyodu
Yüzük takı olmasın
Bi akşam öncesinde 12 den sonra bişey yemeyin
Banyo ve temizliğinizi yapın yazıyodu
Bana hastane sekreterliğinde dediler ki 32 de yapılan işleme göre 26.01.2015 görünüyo 37 haftan
Gelemem diyosan şimdi kapatırız 36+3 diye
Ama pazartesi gel tam 37 olsun hem paran hem iznin
Tamam deidm
Bizim işyerindeki resmi muhasebeye de sorduk, tel açsan yeter dediler o işlemi yaptırınca
Aslında tarihten hala şüphelerim var
2,750 şu an iri değil normal bebek diyo da
Tarihle oynandı diye normal diyorum
Son dk. doktorum da gidince bilemedim ya inşallah doğrudur
Yoksa 20 gün önce alınmış oluyo 20 gün önemli bebeğin gelişiminde
İlk dedikleri tarih 27 şubattaı, 16 ya aldılar. Sezeryan diyince de 6 Şubat
Bana hastane sekreterliğinde dediler ki 32 de yapılan işleme göre 26.01.2015 görünüyo 37 haftan
Gelemem diyosan şimdi kapatırız 36+3 diye
Ama pazartesi gel tam 37 olsun hem paran hem iznin
Tamam deidm
Bizim işyerindeki resmi muhasebeye de sorduk, tel açsan yeter dediler o işlemi yaptırınca
Aslında tarihten hala şüphelerim var
2,750 şu an iri değil normal bebek diyo da
Tarihle oynandı diye normal diyorum
Son dk. doktorum da gidince bilemedim ya inşallah doğrudur
Yoksa 20 gün önce alınmış oluyo 20 gün önemli bebeğin gelişiminde
İlk dedikleri tarih 27 şubattaı, 16 ya aldılar. Sezeryan diyince de 6 Şubat
Sorma son 15 gündür resmi muhasebeden bi kızı yolladılar
Nasıl orda çalışmış anlamadım
Faturanın aslını müşteriye yolluyoruz diyorum onu bile not alıyo, sokaktan birini çevirsek daha kolay anlardır
Karışcak gibi burası
İdare edebilse 4 aydan sonra ücretsizi de bi konuşurdum ama yerin idare edilmiyosa ücretsiz ya hiç verilmiyo ya 1 ay...
İş huzursuzluğu da çok kötü
Anlıyorum snei
Eksi işyerimde bende öyleydim
Ayrıldım dünya varmış deidm ki çalışmayı da severim
Huzur önemli ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?