- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Maşallah günün belli oldu.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
gecelik cok rahat olmuyormuş pijama daha rahatmış kanaman olursa bacaktan akabilirmiş ama yedek pijamalarla işinizi görmeniz daha iyi dedi. doğum öncesi lavman yapılıyomuş. bi nevi ishal edip 2 kere wc ye gidince barsaklar boşalıyormuş. doğumda sakin olun ebeler doktor ne derse onu yapın can havliyle bağırmak gereksiz hareketler vs yapmamak gerekiyomuş. hastane cantanızı bu haftadan sonra kesinlikle hazırlayın ama erken doğum olsada bebeğe bişe lazım olmaz diye düşündüm ben sonra hazırlarım dedim ama bebeğe bez vs lazım oluyomuş herşeyinizi hazırlayın dediler.doğumhanede tek kullanımlık gecelik gibi bişe giyiyomuşuz içeri girince üstümüzü cıkarıp dışardaki yaknlarımıza veriyomuşuz. makyaj takı oje olmayacakmış. çünkü cihazları etkiliyomuş. olurda yoğun bakıma girerseniz parmağa takılan aletler oje yüzünden doğru bilgi vermeyebiliyomuş. eğitim odasındaki aletlerle doğurmuş kadar olduk resmen doğumu yaşattılar bize :) ha birde doğumdan sonra cok üşüyomuşuşz kalın hırka corap giymekte fayda var. ama bebeği peluş battaniyeye cok sarmayın hastane sıcak oluyor zaten penye battaniyesi yetiyomuş.
Selam kızlar
Hayırlı cumalar
Nst ye girdim ve muayene oldum
2750 gr 37 haftalığız, suyu da iyiymiş şükür
06 Şubat netleşti sabah 7 de yatış yapacakmışız
O güne kadar bir aksilik olmazsa çantamı alıp gidicez eşim ve annemle
İşyerinde de son günüm evde kurbanlık koyun gibi kesilme tarihimi beklicem artık..
Ha ha ona Sinan Çetin bakıyodu
Hadi hayırlısı olsun tarihin. Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin.
ped gibi koyacaksın muhtemelen yoksa elbette olmaz bize :)Bebek bezlerini ben 1 numara aldım 2-5 kg e minnacık onlar olacağını sanmıyorum.
yazalım canım iyi hatırlattnKızlar çalışan annelere yeni haklar tanıyan Ailenin ve dinamik nufus yapısının korunması hakkındaki kanunla ilgili BİMER e yazı yazın.Ne zaman gündeme gelecek diye.Belki üzerlerinde bir baskı olur.Lütfen atlamayın.
nasılsınız kızlarrr anca girme fırsatım oldu bebişler işlerden başımı kaldıramıyprum yerimede kimseyi alamasık akalım ben gidince nolcakkk
Selam herkese :))
okulu kapattık artık evimdeyim çok şükür
bebek doğar doğmaz yıkayacaklar mı hemen
hadi az kalmış :))Benimde bu akşam bitiyo..
14 gün evde kurbanlık koyun modunda kesilmeyi beklicem
ben de 37 de çıkmayı düşünüyorum da şidmi düşününce daha 3 hafta var çok gibi gelio aslında zorlanmasam da pek...
son hafta sağlık ocağına gitsem bi hafta rapor isteem verir mi acaba?
hadi az kalmış :))
okudum Çek,hadi hayırlısı ile gelsin bebişin..biz normali beklicez ama 40 haftaya kadar da beklemek istemiyorum.
canım ne değiştirdi fikrini hayırlı olsun inşallah hakkınızda
yani doğduktan sonra hastanede yıkamıyorlar sadece sılıyorlar..Canim kursataki ebe ilk 24 saat yikamayi onermiyoruz dedi, cildindeki beyaz tortular cildini koruyormus ve bebisi sicak tutmaya yardimci oluyormus. Sonrasinda mumkunse her gun ozelliklede aksamlari yikayin rahat uyusunlar dedi
Ben doğurursam zaten herkes doğurur
Doktora psikolojik baskı uygulayıp duruyorum
Sabah 7 de gelsem kaçta biter vs. dedim
7 de bi gel yatış işlemlerini başlat dedi
8 de ameliyata girilir en geç 9 da yavrunuz kucağınızda olur 2 hafta sonra dedi
Ama doğum 38 den sonra beklenen bişey olduğu için sancın kasılman olursa bnei cebimden arayabilir ben yoksam da hastaneye hemen gelebilirisin dedi
Öyle olursa cebimden ara ya da hemen hastaneye gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?