2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğumhaneye girerken yanınıza ıslak mendil ve peçete kağıt havlunuzuda alın kullanmak isteyebilirsiniz hastane o anda olmaz yada kendinizinkini kullanamk isteyebilirsiniz falan dediler. kızlar aklıma geldikçe yazıcam herkes bilgilensin tabi . böyle eğitimler cok güzel cok beğendim . kulaktan dolma ordan burdan bunları öğrenmek ayrı bu işi bilenlerden öğrenmek daha güzel oluyo.

Maşallah günün belli oldu.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin sağ ol cümlemiz inşallah Neslihan

Evet bana verilen sezeryan randevusu formunda da oje, makyaj yapmadan gelin yazıyodu
Yüzük takı olmasın
Bi akşam öncesinde 12 den sonra bişey yemeyin
Banyo ve temizliğinizi yapın yazıyodu

Hadi hayırlısı olsun tarihin. Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin.

nasılsınız kızlarrr anca girme fırsatım oldu bebişler işlerden başımı kaldıramıyprum yerimede kimseyi alamasık akalım ben gidince nolcakkk

Bi de doktor dedi ki
İri bi bebek değil normal ( aslında tarihle oynandı diye haftasını yakaladı bence )
2,750 gr
Ama yanakları tombik
Annesine çekmiş dedim

yazalım canım iyi hatırlattn

nasılsınız kızlarrr anca girme fırsatım oldu bebişler işlerden başımı kaldıramıyprum yerimede kimseyi alamasık akalım ben gidince nolcakkk

Sorma son 15 gündür resmi muhasebeden bi kızı yolladılar
Nasıl orda çalışmış anlamadım
Faturanın aslını müşteriye yolluyoruz diyorum onu bile not alıyo, sokaktan birini çevirsek daha kolay anlardır
Karışcak gibi burası
İdare edebilse 4 aydan sonra ücretsizi de bi konuşurdum ama yerin idare edilmiyosa ücretsiz ya hiç verilmiyo ya 1 ay...

ben de 37 de çıkmayı düşünüyorum da şidmi düşününce daha 3 hafta var çok gibi gelio aslında zorlanmasam da pek...
son hafta sağlık ocağına gitsem bi hafta rapor isteem verir mi acaba?

Bilmiyorumki verirmi ,bana ise gitmek dedigim gibi hamilelikten yana cok zor degil dayanabilirdim 35 te cikmak istiyordum zaten ama kafami dinlemek o isyerinden uzaklasmak istiyorum

hadi az kalmış :))
okudum Çek,hadi hayırlısı ile gelsin bebişin..biz normali beklicez ama 40 haftaya kadar da beklemek istemiyorum.

Aslında gelişimi açısından beklemesi iyiymiş te
Ben sezeryan diyince 39 dediler mecbur
2,750 şimdi , 3 kg ancak doğar bu yüzden

acaba gece 1-2de sancımız olsa doktoru mu arıycaz yoksa hastaneye mi gidicez? hep onu düşünüyorum doktor aranır mı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…