- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
37+0 benim 6 şubat oluyor..senin daha ilerisi olması gerekmiyor mu?3 şubat 37.haftam şimdi benim tekrar hastaneye mi gidicem
bu kapatma işi nasıl oluyo nasıl oluyoo işyeri de ekstra bişey yapıyomu anlamıyorum bu işlerden
benim bütün muhasbe derslerim hep 100 dü :)
Hayırlısıyla gidin inşallahCanım bizim aramız 3 saat ailemle.her gün zaten 2 saat yolculuk yapıyorum. 1 saat fazladan yol gitmiş olurum da inşallah bebiş ıyidir de gidebiliriz.
1 ay ücretsiz izin alabiyor muyuz ?en azından 6 ayı kurtariym diorum...
3 ay doğum izni
1 ay yıllık izin
1 ay rapor (alabilirsem)
1 ay da ücretsiz alırım ....
ek ders falan verirsem uzatırım ancask ya da bi anaokulunda haftanın 2 günü ing öğretmenliği
benim iznin bitişi de tam yaza gelio özle ders için ölü sezon
yani doğduktan sonra hastanede yıkamıyorlar sadece sılıyorlar..
ben 2 ocakta gitmiştim 1050 gr gelmişti.. 27+1 dik bugün 30+1 geliriz sanırım usg de... sat a göre 30+6 sanırım..Ben en son gittiğimde 850 gramdi merak ediyorum şimdi kaç olduk aramızda da bir gün varmis.insallah Büyümüş tür kuzucuklar
Ben hic muhasebe dersi gormedimki :)
Tekniker im ben :)
Aof okuyayim dedim basima is aldim , muhasebe dersi var ordada kaliyorum hep
Araba kullanmak sakıncalimi acaba artik.aksam dr sorsam diyorum ama esimun yaninda kullanma fln derse garanti olsun die en kisa mesafeyr bile vermez esimde arabayiBende h.ici ede olucam eksiklrrimi fln alirdik anemle yaw:)
37+0 benim 6 şubat oluyor..senin daha ilerisi olması gerekmiyor mu?
Kızlar hastane ve ziyaretler için ne yapacaksınız? ...
Ben bir ürün almak yada yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremedim... sadece adeti 100 olacak onu biliyorum :)
Bugün yine çok yordum kendimi..
kollarımı kaldıramıyorum şuan..
benimde bulunmadı canım valla:-(benim yerime hala biri bile bulunmadı ne yapıcam bilmiyorum
nomatter ne iş yapıyorsun canım? ingilizce öğretmeni misinen azından 6 ayı kurtariym diorum...
3 ay doğum izni
1 ay yıllık izin
1 ay rapor (alabilirsem)
1 ay da ücretsiz alırım ....
ek ders falan verirsem uzatırım ancask ya da bi anaokulunda haftanın 2 günü ing öğretmenliği
benim iznin bitişi de tam yaza gelio özle ders için ölü sezon
özelde misin? öyleyse doğum öncesi parayı doğumdan sonra..doğum sonrası parayı da raporun bitince ziraattan alıyormuşsun.Öğretmen arkadaşlar. Dogumdan sonra dogum parasi ve cocuk yardimi almak icin ne yapılıyor? Hic sordunuz mu?
1 ay ücretsiz izin alabiyor muyuz ?
Cikolata alicaz ve not kagidi tutacagi aldik biz. Kucuk karton posetlerde vericezKızlar hastane ve ziyaretler için ne yapacaksınız? ...
Ben bir ürün almak yada yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremedim... sadece adeti 100 olacak onu biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?