2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün yine çok yordum kendimi..
kollarımı kaldıramıyorum şuan..

1 ay ücretsiz izin alabiyor muyuz ?

Öğretmen arkadaşlar. Dogumdan sonra dogum parasi ve cocuk yardimi almak icin ne yapılıyor? Hic sordunuz mu?

Araba kullanmak sakıncalimi acaba artik.aksam dr sorsam diyorum ama esimun yaninda kullanma fln derse garanti olsun die en kisa mesafeyr bile vermez esimde arabayi Bende h.ici ede olucam eksiklrrimi fln alirdik anemle yaw:)

ben 30. haftamda işten çıkıp eve giderken frenlerim tutmadı çok şükür el freni falan zor durdum ama yaşadığım korku çok kötüydü gece bebeği bir türlü hissedemedim gece gece hastaneye gitmiştim çok şükür kötü bişey yoktu ama doktorum 30. haftadan sonra araba kullanmayı önermiyoruz hamilelere demişti cnm...

Kızlar hastane ve ziyaretler için ne yapacaksınız? ...

Ben bir ürün almak yada yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremedim... sadece adeti 100 olacak onu biliyorum :)

nomatter ne iş yapıyorsun canım? ingilizce öğretmeni misin

Öğretmen arkadaşlar. Dogumdan sonra dogum parasi ve cocuk yardimi almak icin ne yapılıyor? Hic sordunuz mu?
özelde misin? öyleyse doğum öncesi parayı doğumdan sonra..doğum sonrası parayı da raporun bitince ziraattan alıyormuşsun.
çocuk yardımı da az bir para oluyor bildiğim kadarıyla.onu da iş yerine bildirmek gerekiyordur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…