nomatter ne iş yapıyorsun canım? ingilizce öğretmeni misin
özelde misin? öyleyse doğum öncesi parayı doğumdan sonra..doğum sonrası parayı da raporun bitince ziraattan alıyormuşsun.
çocuk yardımı da az bir para oluyor bildiğim kadarıyla.onu da iş yerine bildirmek gerekiyordur sanırım.
Devletteyim. Devlette nasil oluyor ki?nomatter ne iş yapıyorsun canım? ingilizce öğretmeni misin
özelde misin? öyleyse doğum öncesi parayı doğumdan sonra..doğum sonrası parayı da raporun bitince ziraattan alıyormuşsun.
çocuk yardımı da az bir para oluyor bildiğim kadarıyla.onu da iş yerine bildirmek gerekiyordur sanırım.
o zaman doğrudur canım.bilemedim şimdi.ama raporumda öyle yazıyoorr..
Evet 2 yila kadar. Hem de istediğimiz zaman. Ben ilk bir yil sut izni kullanicam. Durumumuz uygun olursa 2.sene ucretsiz almayi planliyorum.bildiğim kadarıyla istediğin kadar alabiliyorsun ister 1 ay ister 2 yıl
Hastane içinn çikolata ve magnet yaptırıyorum canım
Cikolata alicaz ve not kagidi tutacagi aldik biz. Kucuk karton posetlerde vericez
bu müdür seni geri çağırmamışmıydı neden iyi değil yine aranız.resmi muhasebe de bizde ama personel müdürü işten ayrıldı iyi mi??
o zaman 3 şubatta gidip raporu kapattırcam sonrada işyerine gelmem gerekebilir
malum müdürle aramız iyi değil :)
anladım canım :))kamuda tercümanım
ama formasyon da almıştım bi özel ders geçmişim de var:)
bilmiyorum.siz zaten maaşınızı almaya devam ediyorsunuz sanırım.Devletteyim. Devlette nasil oluyor ki?
Nasıl kızlar , görsel varmı , kendinizmi yapıyorsunuz , nettenmi sipariş veriyorsunuz? kafamda deli sorular :)
3250 falan doğacak seninki sanırım
3 ancak olur bence
2,630 du 1 hafta da 2750 olmuş çünkü
Son 2 hafta kaldı
ayy çok güzelmiş bu şeker fiyatı da fena değil.burdan mı sipariş ediceksin?http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/dantelli-cam-kasede-bebek-sekeri-mevlut-sekeri-142950925 ben şundan sipariş etcem haftaya çikolatayıda üzeri yazılı olanlardan canım
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/dantelli-cam-kasede-bebek-sekeri-mevlut-sekeri-142950925 ben şundan sipariş etcem haftaya çikolatayıda üzeri yazılı olanlardan canım
idil-boris doğum yaptıktan sonra ki onayı verir inş.şirket muhasebe müdürüm biraz uyuz
uyuzluk yapmaz bana inş..
ayy çok güzelmiş bu şeker fiyatı da fena değil.burdan mı sipariş ediceksin?
Son iki haftada bir haftada aldığının iki katı kilo alıyormuş ama
bu müdür seni geri çağırmamışmıydı neden iyi değil yine aranız.
benim ki de aynen öyle uyuz sinir gıcık hepsi var adamda.. mecbur vericek onayı vermeme gibi bir lüksü yok cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?