2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Araba kullanmak sakıncalimi acaba artik.aksam dr sorsam diyorum ama esimun yaninda kullanma fln derse garanti olsun die en kisa mesafeyr bile vermez esimde arabayi Bende h.ici ede olucam eksiklrrimi fln alirdik anemle yaw:)
yok canım niye sakıncalı olsun o zaman arabada oturmak da sakıncalı. ben düne kadar arabayla gittim geldim işe. bundan sonraki hastane randevularında eşim olmazsa mecbur arabayla gidicem. zannetmem sakıncalı olacağını. ama uzun mesafelerde sakıncalı olabilir tabi.

Kızlar hastane ve ziyaretler için ne yapacaksınız? ...

Ben bir ürün almak yada yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremedim... sadece adeti 100 olacak onu biliyorum :)
BEN 50 tane seker hamurlu kurabıye yaptırıcam hem hastaneye hem eve bıde draje seker pembe ve grı olanlardan belkı lohusa serbetı yaparız hastaneye gelenler ıcın zaten kısmetse normal dogum ya bı gece kalıp cıkıosun

Hasta çıkışı süslemelerine bakıkın kızlar bazıları çok abartıda olsa minik minik çook güzelleerr

benimde öyle hala biri gelmedii
zırt pırt aramazlar inşallah beni doğumdan sonra..
canım sıkılıyoo çook bir işi çok düşünüyorum birde doğumdan sonra kv ile yaşayacaklarımı..
Kıyamam ben sana kusum hiçbişeyi düşünme boşver bende düşünüyom sonrada diyorum nolursa olsun alsaydılar birini diyorum kayınvalidenide takma boşver haha de geç

50 bana yetmez çünkü yaptığım şeyi hem evde hem mevlütte dağıtmak istiyorum 100 anca keser bizimkileri
Anladım canım , saol :)

Aslında gelişimi açısından beklemesi iyiymiş te
Ben sezeryan diyince 39 dediler mecbur
2,750 şimdi , 3 kg ancak doğar bu yüzden
Ya çekirge,yani senin iş çok karıştı.sen gerçekten net hatırlamıyomusun son adet tarihini.endişelendim bi an erken doğurtuyo olmasınlar seni.belki gerçekten iri bir bebekti bebeğin.adet tarihini değiştirmeleri acayip oldu aslında...

ben mevludu hazıran da yapacagım ıcın sımdılık bunlar yeter dıe dusundum mevlute ayrı artık
Bende öyle düşünüyorum mevlüdü, havalar biraz daha ısınmış hem kızım biraz daha üyümüş olur ona göre yaparım hazırlığını, doğum için gelenlere de çikolata yaptırıcam sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…