adam beni 41.gün çağırıyoo gelmezsemm uyuzluk yapabilir ..
yok canım niye sakıncalı olsun o zaman arabada oturmak da sakıncalı. ben düne kadar arabayla gittim geldim işe. bundan sonraki hastane randevularında eşim olmazsa mecbur arabayla gidicem. zannetmem sakıncalı olacağını. ama uzun mesafelerde sakıncalı olabilir tabi.Araba kullanmak sakıncalimi acaba artik.aksam dr sorsam diyorum ama esimun yaninda kullanma fln derse garanti olsun die en kisa mesafeyr bile vermez esimde arabayiBende h.ici ede olucam eksiklrrimi fln alirdik anemle yaw:)
yok artık .. nasıl 41. gün çağıyor 16 hafta zaten yasal iznin.. ne kadar gereksiz insanlar var şu hayatta yaa...
BEN 50 tane seker hamurlu kurabıye yaptırıcam hem hastaneye hem eve bıde draje seker pembe ve grı olanlardan belkı lohusa serbetı yaparız hastaneye gelenler ıcın zaten kısmetse normal dogum ya bı gece kalıp cıkıosunKızlar hastane ve ziyaretler için ne yapacaksınız? ...
Ben bir ürün almak yada yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremedim... sadece adeti 100 olacak onu biliyorum :)
yıkama işi eskidenmiş artık siliyorlar diye biliyorum bende.devlet hastaneleri de dahil.Ben yikandigini gormedim siliyorlar diye biliyorum, tabi oncesinde yine uyarmak gerekiyo demek garantiye alalim isimizi
hiç sorma kendinin de bir oğlu var anlamıyor insan halinden
korkum o yüzden acaba gelip hasta falan deyip bıraksam mı offff
2 kerede alıyormuşsun ÇekMaaşlarımız 4 ay sonra toplu mu alıncak yani
Bende Fransızım
Kıyamam ben sana kusum hiçbişeyi düşünme boşver bende düşünüyom sonrada diyorum nolursa olsun alsaydılar birini diyorum kayınvalidenide takma boşver haha de geçbenimde öyle hala biri gelmedii
zırt pırt aramazlar inşallah beni doğumdan sonra..
canım sıkılıyoo çook bir işi çok düşünüyorum birde doğumdan sonra kv ile yaşayacaklarımı..
2 kerede alıyormuşsun Çek
doğum öncesi izin paranı doğumdan sonra
doğum sonrası izin paranı da rapor süren ne zaman bitiyorsa o zaman alıyormuşsun.
BEN 50 tane seker hamurlu kurabıye yaptırıcam hem hastaneye hem eve bıde draje seker pembe ve grı olanlardan belkı lohusa serbetı yaparız hastaneye gelenler ıcın zaten kısmetse normal dogum ya bı gece kalıp cıkıosun
40 .gün işe mi gitcekmişsin
Saçmalık
Gitme tabi
ben mevludu hazıran da yapacagım ıcın sımdılık bunlar yeter dıe dusundum mevlute ayrı artık50 bana yetmez çünkü yaptığım şeyi hem evde hem mevlütte dağıtmak istiyorum 100 anca keser bizimkileri
Anladım canım , saol :)
Kıyamam ben sana kusum hiçbişeyi düşünme boşver bende düşünüyom sonrada diyorum nolursa olsun alsaydılar birini diyorum kayınvalidenide takma boşver haha de geç
yani canımm saçmalığın daniskası
ama ya gelmezsem de onaylamazsa uyuzluk yapıp..
aynen öyle ÇekHımm 3 haftamı önce vericekler o zaman
Diğeri birikicek
Hayırlısı bakalım
Ya çekirge,yani senin iş çok karıştı.sen gerçekten net hatırlamıyomusun son adet tarihini.endişelendim bi an erken doğurtuyo olmasınlar seni.belki gerçekten iri bir bebekti bebeğin.adet tarihini değiştirmeleri acayip oldu aslında...Aslında gelişimi açısından beklemesi iyiymiş te
Ben sezeryan diyince 39 dediler mecbur
2,750 şimdi , 3 kg ancak doğar bu yüzden
Bende öyle düşünüyorum mevlüdü, havalar biraz daha ısınmış hem kızım biraz daha üyümüş olur ona göre yaparım hazırlığını, doğum için gelenlere de çikolata yaptırıcam sadeceben mevludu hazıran da yapacagım ıcın sımdılık bunlar yeter dıe dusundum mevlute ayrı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?