Günaydın nasıl gidiyor bebişler nasıl
Canım pıtpıtlar duyuldu listeye ekleyebilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın cnm biz ayniyiz bn de 10 haftalik oldum bugun :)
Benim kanamam var çarşamba dan beri.doktor kanama başka yerden dedi kese görünüyo dedi o ayrı o ayrılmış. ..bebeğin artık gözükmesi lazım dendi bana.kese 20 mm olana kadar gözükmesi biliyormuş yolk saç ve Bebe kiminle. Senin ilk mi benim bir dış gebelik 2 düşük oldu bundan önce.bu ne olur bilmiyorum.bende kürtaj dan korkuyorum.kanında pıhtılaşma falan var mı.bende bide o var sorma.
8.haftaya kadar görülebiliyor diye duymuştum.buarada bana tsh yüksekliği için ilaç verdiler.5.aya kadar içecek mişim. Sonra tekrar değerlendirecek doktorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok geçmiş olsun.. Keşke doktorlar yanılıyo olsalar.. Ben de kürtaj fikrinden hiç hoşlanmadım. Aslında ameliyat oldum daha önceden korkum narkoz filan deil ama ismi çok soğuk kürtajın.. Yanlışmış gibi geliyo kürtaj kendiliğinden düşer mi diye ben de cumaya atıyım diyorum vitaminleri, folik asiti bıraktım kendime dikkat bile edesim gelmiyoAllah yardımcımız olsun inşallah...
Kizlar facede grubumuzu kurdum isteyenler gruba gelsin 2015 mart anneleri
Kızlar mrb...az önce Dr dan geldim son adet günüme göre bugün 6+3 olmam gerekiyor ama Dr 6 haftalık gibi değil 5 haftalık gibi görünüyor dedi.kesenin içi boş değil dolu dedi ve bir hafta sonra tekrar çağırdı...ancak yaptırdığım beta testide benim hesabıma göre çıkıyor umarım bir aksilik yoktur şimdi bi hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Ayni durumdayiz ve ben cok uzuldum..2 hafta sonra gel gec dollenme dedi baska basina gelen kimler var bize yardim edin deneyimlerinizle kizlar....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben grubu bulamadım ya
canım sen hangi ilacı içiyosun tsh için ben euthyrox içiyorum gebeliğime zarar verirmi doktora gidicem yarın
2015 mart anneleri grubun ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?