2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktor 7. Hafta kalp atışı kontrolümden sonra bir kağıt verdi yaptırmamı istedigi tahliller var.
Yarın onları yaptırıcam ac karnına mı gitmeliyim acaba ?

>>Rabbim saglık sıhhat versin <<

merhaba hanımlar
ben de inşaallah 2015 mart annesi olacağım.bu benim 2. hamileliğim.bugün tam 7 haftalıkken yavrumun kalp atışını duydum Allaha şükür.2 haftadır bugünü bekliyordum.biraz sancı ve lekelenmem var diye dr progestan verdi,ayrıca tiroid hastasıyım her ay rutin tahlillerim olacak.şimdilik herşey yolunda.inşaallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza

Kızlar mrb...az önce Dr dan geldim son adet günüme göre bugün 6+3 olmam gerekiyor ama Dr 6 haftalık gibi değil 5 haftalık gibi görünüyor dedi.kesenin içi boş değil dolu dedi ve bir hafta sonra tekrar çağırdı...ancak yaptırdığım beta testide benim hesabıma göre çıkıyor umarım bir aksilik yoktur şimdi bi hafta nasıl geçecek bilmiyorum

Kizlar facede grubumuzu kurdum isteyenler gruba gelsin 2015 mart anneleri

Selam kizlar bugun doktora gittm 8+5 haftalik bebisim :) tahlilleri yaptirp bsey yoksa 1 ay sonra gidicem bebekler ne cabuk buyuyo

nokta

benimde bir düşüğüm var.ama o boş gebelik değilmiş yolk sac görünmüştü kalp atışı yoktu iki gün sonra düşük yaptım. ona ilk hamileliklerde sık rastlanıyor tekrarlarsa altta yatan sebep araştırılır demişti. bu sefer boş gebelik oldu bunun içinde tamamen tesadüf dedi kalıtsal olan bişey değil dedi. eğer tekrar eden ölü bebek düşükleri olursa araştırılır altta yatan sebep dedi bilmiyorum ne kadar haklı.kan pıhtılaşması hakkında fikrim yok nasıl bakılıyo ona bende baktırmayı düşünüyorum çok sık görülen bişey oda.

canım sen hangi ilacı içiyosun tsh için ben euthyrox içiyorum gebeliğime zarar verirmi doktora gidicem yarın

amin bende bıraktım progetan ve folik asiti ama hiç düşecek gibi gelmiyor.sadece karnım biraz şiş başka hiçbir belirti yok bakalım nasip.dediğin gibi Allah yardımcımız olsun bir dahakinde herşey daha kolay güzel olsun inşallah.

Ayni durumdayiz ve ben cok uzuldum..2 hafta sonra gel gec dollenme dedi baska basina gelen kimler var bize yardim edin deneyimlerinizle kizlar....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayni durumdayiz ve ben cok uzuldum..2 hafta sonra gel gec dollenme dedi baska basina gelen kimler var bize yardim edin deneyimlerinizle kizlar....

Korkulacak bisey yok bnmde gec dollenme bi hafta gec yumurtlamisim :) sizde ayni durumdasiniz

nokta

canım sen hangi ilacı içiyosun tsh için ben euthyrox içiyorum gebeliğime zarar verirmi doktora gidicem yarın

Benim abim iç hastalıkları uzmanı.bir akrabamda endokrin uzmanı. Bir sıkıntı olmayacağını söylediler. Bende levotiron içiyorum. 50 mg ay ay degerlerime bakılacak ona göre doz değişecek.

Kızlar merhaba rutin testleri yaptırdınız mı? Benim tüp bebek doktorum yaptır dedi özel hastanelerde fiyat fazla oluyo sanırım aile hekimliğinde falan yaptırabiliyor muyuz? Siz nerelerde ne kadara yaptırdınız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…