2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yapıldı bana 6. haftada para ödemedim polkilinikte yaptırdım

evet aç karnına yapılıyor 2 gün içinde çıkıyor

bendede kanama alanı var dinlen progestanı günde kaç kez alıyon benimki jel 2 kere

tamam canım cok tesekkür ederim netten arastırdım kullan demiş doktorlar cok sagol canım bide seker hapı içiyodum pkodan dolayı glukophage günde 1 onun zararı olurmu acaba.persembe doktora gidicem yinede merak ediyorum

Grup gizli olursa bende uyarım valla,super olur

evet aç karnına yapılıyor 2 gün içinde çıkıyor

bendede kanama alanı var dinlen progestanı günde kaç kez alıyon benimki jel 2 kere

dr ultrasonda kanama alanı yok diyince lekelenmemin olduğunu söyledim.o da herhalde riske atmamak için yazdı ilacı.bir tane yumuşak bir kapsül canım.bana da dinlen ağır kaldırma dedi bir de ilişki yasağı koydu.sen de kendine çok dikkat et inşaallah atlatırsın canım

Canım ben malatyada yaşıyorum.özel hastanede 28 TL fark ödeyerek yaptırdım.tam kan sayımıydı.gebelik başlangıcında istenen tüm tetkikler vardı.

Tüp bebek serüvenim İstanbul da oldu ama kdz Ereğli'de oturuyorum ben burdayım yani :)

Ayni durumdayiz ve ben cok uzuldum..2 hafta sonra gel gec dollenme dedi baska basina gelen kimler var bize yardim edin deneyimlerinizle kizlar....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu ay yum takibi yaptırmıştım.reglin 20. Gününde gittiğimde Dr bana 15 mm yum olduğunu gün aşırıya devam etmemi söylemişti bu yüzden içim biraz rahat muhtemelen geç döllenme oldu.ama bunu bilmeme rağmen genede içim içimi yiyor acaba başka bi sorun çıkarmı diye..bakalım bi hafta sonra tekrar çağırdı inş hayırlı haberler alırız ikimizde..bu hafta nasıl geçer bilmiyorum..muhtemelen seninde geç döllenmedir beta testi yaptırdınmı hiç

Canım ben malatyada yaşıyorum.özel hastanede 28 TL fark ödeyerek yaptırdım.tam kan sayımıydı.gebelik başlangıcında istenen tüm tetkikler vardı.

Teşekkür ederim canım ben de tekirdağdayım muayeneye gittiğimde 55tl ödemiştik. Güneydoğuda görev yapıyorum orada özel hastaneye 12tl veriyorduk tahlil fiyatlarını kestirmedim o yüzden. Bebişlerimizi için yapıcaz her şeyi :) bide bu tahlillerde hem tam kan sayımı hem de tam idrar tahlili ve idrar kültürü oluyor dimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esim devlet memuru ve sendikali sendikanin anlasmali hastanesinde 12 tl oduyorum bende muhtemel seninde oyle olmus olabilir

Ben beta falan yaptirmadim canim iliskiye girdigim iki tarih var biri reglimin basindan 12. Gun digeri 15. Gun yani gec dollenme denilen seyi hic anlamadim sperm 4 gune kadar yasasa max 19 . Gun kalmisim ...pkoverliyim ben o yuzden rabbime emanet ettim bana 10 15 gun sonra gel dedi 5hafta+2 gunluk olcmus gs 14 .37mm kalp atisi icin cook erken dedi ..uyuyamadim inanki ama ne yapalim kismet artik bekler goruruz...kotu hicbirsey soylemedi ama sadece gec dollenme dedi

Bu arada gs olcusu net degilmis canim buda icime su serpti biraz...herkeste farkli olabilirmis...

Kızlar siskinlik varmi sizde ya 5 aylik gibi karnim var kac gundur ki 7+4 um karin cikmasi imkansiz olsa gerek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…