Kızlar merhaba rutin testleri yaptırdınız mı? Benim tüp bebek doktorum yaptır dedi özel hastanelerde fiyat fazla oluyo sanırım aile hekimliğinde falan yaptırabiliyor muyuz? Siz nerelerde ne kadara yaptırdınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet aç karnına yapılıyor 2 gün içinde çıkıyorKızlar doktor 7. Hafta kalp atışı kontrolümden sonra bir kağıt verdi yaptırmamı istedigi tahliller var.
Yarın onları yaptırıcam ac karnına mı gitmeliyim acaba ?
>>Rabbim saglık sıhhat versin <<
merhaba hanımlar
ben de inşaallah 2015 mart annesi olacağım.bu benim 2. hamileliğim.bugün tam 7 haftalıkken yavrumun kalp atışını duydum Allaha şükür.2 haftadır bugünü bekliyordum.biraz sancı ve lekelenmem var diye dr progestan verdi,ayrıca tiroid hastasıyım her ay rutin tahlillerim olacak.şimdilik herşey yolunda.inşaallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza
Benim abim iç hastalıkları uzmanı.bir akrabamda endokrin uzmanı. Bir sıkıntı olmayacağını söylediler. Bende levotiron içiyorum. 50 mg ay ay degerlerime bakılacak ona göre doz değişecek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba herkese hasta olanlara sifa diliyorum bebegini kaybeden kesesi bos gorunenlere allah tez zamanda tejrar nasip etsin diliyorum.
Kalp atisini duymak icin bekleyenler allah ins.o ani yasatir size ben ilk gebeligimde 8.haftada duyuldu ama bunda 6.haftada duyduk kisiden kisiye degisen bir durum bu donemi herkes farkli yasiyor.ornek ilk gebeligimde cok sakin normal hayatima devam ederken bunda cok gergin halsiz mide agrisi ceken uyuyan biri oldum.allah hepimizin yardimcisi olsun.
Cogunluk uyar ise arkadaslar fecebookta mart anneleri adi altinda bir grup acalim ordan da sohbet ederiz.ilk gebeligimde aralik annesiydim grubumuz vardi daha iyi oluyor oradan gorusmek.
evet aç karnına yapılıyor 2 gün içinde çıkıyor
bendede kanama alanı var dinlen progestanı günde kaç kez alıyon benimki jel 2 kere
Gozunaydin kaç haftalik oldunuz
Kızlar merhaba rutin testleri yaptırdınız mı? Benim tüp bebek doktorum yaptır dedi özel hastanelerde fiyat fazla oluyo sanırım aile hekimliğinde falan yaptırabiliyor muyuz? Siz nerelerde ne kadara yaptırdınız?
Haklısın.Grup gizli olursa bende uyarım valla,super olur
canım bende tüp bebek le hamile kaldım 6+5 iken kalpatışıni duyamadik.7+2 iken tekrar gidicem.yani cumartesi günü gidicem inşallah duyulur..doktor eğer duyulmazsa gebeliği sonlandırmak gerekiyor dedi..doktorların morel bozma yetkisini kaldirmak lazım..inşallah sende duyarsın canım.hangi hastane senin..ben istanbul
Ayni durumdayiz ve ben cok uzuldum..2 hafta sonra gel gec dollenme dedi baska basina gelen kimler var bize yardim edin deneyimlerinizle kizlar....
Kizlar facede grubumuzu kurdum isteyenler gruba gelsin 2015 mart anneleri
Canım ben malatyada yaşıyorum.özel hastanede 28 TL fark ödeyerek yaptırdım.tam kan sayımıydı.gebelik başlangıcında istenen tüm tetkikler vardı.
ben yazdim facebooktan bulamadim cnm
Teşekkür ederim canım ben de tekirdağdayım muayeneye gittiğimde 55tl ödemiştik. Güneydoğuda görev yapıyorum orada özel hastaneye 12tl veriyorduk tahlil fiyatlarını kestirmedim o yüzden. Bebişlerimizi için yapıcaz her şeyi :) bide bu tahlillerde hem tam kan sayımı hem de tam idrar tahlili ve idrar kültürü oluyor dimi
Ben bu ay yum takibi yaptırmıştım.reglin 20. Gününde gittiğimde Dr bana 15 mm yum olduğunu gün aşırıya devam etmemi söylemişti bu yüzden içim biraz rahat muhtemelen geç döllenme oldu.ama bunu bilmeme rağmen genede içim içimi yiyor acaba başka bi sorun çıkarmı diye..bakalım bi hafta sonra tekrar çağırdı inş hayırlı haberler alırız ikimizde..bu hafta nasıl geçer bilmiyorum..muhtemelen seninde geç döllenmedir beta testi yaptırdınmı hiç
Ben beta falan yaptirmadim canim iliskiye girdigim iki tarih var biri reglimin basindan 12. Gun digeri 15. Gun yani gec dollenme denilen seyi hic anlamadim sperm 4 gune kadar yasasa max 19 . Gun kalmisim ...pkoverliyim ben o yuzden rabbime emanet ettim bana 10 15 gun sonra gel dedi 5hafta+2 gunluk olcmus gs 14 .37mm kalp atisi icin cook erken dedi ..uyuyamadim inanki ama ne yapalim kismet artik bekler goruruz...kotu hicbirsey soylemedi ama sadece gec dollenme dedi
Kızlar çok kötü ishal oldum benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?