Birsymi dokundu acaba yedigin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6+4 mesela 6 hafta 4 gunluk yani 7. Haftada suan gibi canim ultrason fotografin varsa yazar onda ordada su sekilde olur 6w4d gibi
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ultrason var canım eve gidince bakıyım bi o zaman yazmıs mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bazi doktorlar boyle canim konusmuyorlar :) benim ki iuice alisti aklima ne gelse soruyorum 1 ay sonra gel demisti bi arkadasimi goturdum gecen gun yine mi sen bi ay dedim ya sana dediarkadasimla geldim ya dedim neyse gel senin bebeside bakayim dedi tkrar baktik bide çirkin dedi bebegime ya gicik benim doktorda cok konusuyo :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bende şişkinlik olmuyor artık.İlk haftalarda gazdan oluyordu sanırım.Kızlar siskinlik varmi sizde ya 5 aylik gibi karnim var kac gundur ki 7+4 um karin cikmasi imkansiz olsa gerek:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canım ben de tekirdağdayım muayeneye gittiğimde 55tl ödemiştik. Güneydoğuda görev yapıyorum orada özel hastaneye 12tl veriyorduk tahlil fiyatlarını kestirmedim o yüzden. Bebişlerimizi için yapıcaz her şeyi :) bide bu tahlillerde hem tam kan sayımı hem de tam idrar tahlili ve idrar kültürü oluyor dimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar siskinlik varmi sizde ya 5 aylik gibi karnim var kac gundur ki 7+4 um karin cikmasi imkansiz olsa gerek:)
your_açıkıyorumygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
Konu sahibi fatmaipek yanlış mı hatırlıyorum yoksa sen de 2013 Ağustos annesi miydin?
off kızlar yaaa gaz problemi çeken varmı iki gündür mide bağırsak ölüyorum
Kızlar sizdede şişkinlik var mı? Her göre aaa kilomu aldın vs diyor hamile olduğumu bilmeyenler bile ama tartıda aynı hatta 1 kğ vermişim....Kod:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?