Canım bende kiloluyum bende hissediyorum kilo almışım gibi ama aynıyımçok kilo almadan hayırlısıyla 9 ayımızı bitirsek
Ben beta falan yaptirmadim canim iliskiye girdigim iki tarih var biri reglimin basindan 12. Gun digeri 15. Gun yani gec dollenme denilen seyi hic anlamadim sperm 4 gune kadar yasasa max 19 . Gun kalmisim ...pkoverliyim ben o yuzden rabbime emanet ettim bana 10 15 gun sonra gel dedi 5hafta+2 gunluk olcmus gs 14 .37mm kalp atisi icin cook erken dedi ..uyuyamadim inanki ama ne yapalim kismet artik bekler goruruz...kotu hicbirsey soylemedi ama sadece gec dollenme dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun canım,dediğin gibi yaşınız daha küçük,yeni evlisin.Allah yine nasip eder inşallah.
Günaydın aybizim,ben iyiyim sen nasılsın?
bende iyiyim çokkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Anladım cnm hakkımızda hayırlısı artık Allah'a emanet beklemekten başka çaremiz yok
Canim kahverengi sumuksu minik bisey geldi progestana basladim...Allaha emanet artik...
Dikkat et çok ayakta kalıp yorma kendini yat dinlen gerisi Allah'tan
Isteydim ciktim eve geldim sagol destegin icin arkadasim iyi olucak hersey ikimiz icinde insallah biraz nazlilar
Benden idrar kültürü istemedi.normal idrar tahlili vardı sadece.
Âmin cnm âmin inş..hakkımızda hayırlısı...verende Allah alanda Allah isyan etmiyorum asla ama ikinci kez aynı şeyi yaşarsam nasıl toparlarım kendimi onu bilmiyorum işte
aynısı bendede var hamile olduğum bariz belli saklanmaz yani bol kıyafet giyiyorum anlaşılmasın diyeKızlar siskinlik varmi sizde ya 5 aylik gibi karnim var kac gundur ki 7+4 um karin cikmasi imkansiz olsa gerek:)
günaydın bol şikayetli mart anneleri inşallah 1 ay sonra hamişliğin en güzel dönemlerimde olacağız
günaydın herkese...............
Uzulme yasamiycaz insallah Allah bebeklerimize saglik vericek...isyan bize yakismaz arkadasim cok haklisin dun keseleri arastirdim gsye gore cocuklarimizi 5 haftalik dediler oysaki bu hafta arayi kapatabilirlermis canim...hep kotuden ornekleri okumamak lazim benim oglumdada kanamam olmus gecmisti insallah buda gecicektir ...uzulme hadi dua edelim bebislerimize....
Kızlar ben 2.5 ayda 5 kilo verdim kusmam yok ama iştahım da yok inşallah kötü bir durum yoktur :26:
insallah ise yarar cnm yaz gelismeleri ne kadara aldin?Kızlar ben bulantı bilekliklerinden aldım kargoyla geldi şimdi taktım inşş işe yarar genelde kullananlar memnun ben kusmuyorum ama bulantım oluyor yemek yıyemıyorum inş iştahım yerine gelir memnun kalırsam sizede tavsiye edecegim öpüldünüz...
Kızlar ben 2.5 ayda 5 kilo verdim kusmam yok ama iştahım da yok
ay cnm keske bende verenilsem kusma yok bulanti ve agiz aciligi var ama aldim aksine ekmek yiyip bulantiyi bastirmaktan ilk 3 ay annenin depodan besleniyor bebek snrasi tehlikeli olabilir ama simdi endiselenmenkilo vermemin mutlulugunu yasa :)))
ay kilo veren birisi daha super valla ozeniyorul boyle verenlere siz zayif mi baslamistiniz gebeligeAyni ben ya ... 5 kilo da ben verdim.. Napacaz boyle normal mi ki bu ya daha yeni bitti bulantilarim yeni yeni yiyorum biseyler artik kilo almak istiyorum
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?