2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende kiloluyum bende hissediyorum kilo almışım gibi ama aynıyımçok kilo almadan hayırlısıyla 9 ayımızı bitirsek

Canım bende kiloluyum bende hissediyorum kilo almışım gibi ama aynıyımçok kilo almadan hayırlısıyla 9 ayımızı bitirsek

Bende kiloluyum ama kilom un çoğu bacak ve popodadir. Kilo almamisim ama göbegim sis.insallah en fazla 10 kilo yla 9 ayı kapatiriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladım cnm hakkımızda hayırlısı artık Allah'a emanet beklemekten başka çaremiz yok

Isteydim ciktim eve geldim sagol destegin icin arkadasim iyi olucak hersey ikimiz icinde insallah biraz nazlilar

Âmin cnm âmin inş..hakkımızda hayırlısı...verende Allah alanda Allah isyan etmiyorum asla ama ikinci kez aynı şeyi yaşarsam nasıl toparlarım kendimi onu bilmiyorum işte

Benden idrar kültürü istemedi.normal idrar tahlili vardı sadece.

Anladım canım benim buradaki doktorum tüp bebek doktorunla görüş hangileri yapılacaksa 9. Hafta geldiğinde yaparız dedi tahlil listesini gösteririm sana eğer öncesinde yapılanlar varsa onları istemeyiz dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben bulantı bilekliklerinden aldım kargoyla geldi şimdi taktım inşş işe yarar genelde kullananlar memnun ben kusmuyorum ama bulantım oluyor yemek yıyemıyorum inş iştahım yerine gelir memnun kalırsam sizede tavsiye edecegim öpüldünüz...

Âmin cnm âmin inş..hakkımızda hayırlısı...verende Allah alanda Allah isyan etmiyorum asla ama ikinci kez aynı şeyi yaşarsam nasıl toparlarım kendimi onu bilmiyorum işte

Uzulme yasamiycaz insallah Allah bebeklerimize saglik vericek...isyan bize yakismaz arkadasim cok haklisin dun keseleri arastirdim gsye gore cocuklarimizi 5 haftalik dediler oysaki bu hafta arayi kapatabilirlermis canim...hep kotuden ornekleri okumamak lazim benim oglumdada kanamam olmus gecmisti insallah buda gecicektir ...uzulme hadi dua edelim bebislerimize....

Kızlar siskinlik varmi sizde ya 5 aylik gibi karnim var kac gundur ki 7+4 um karin cikmasi imkansiz olsa gerek:)

aynısı bendede var hamile olduğum bariz belli saklanmaz yani bol kıyafet giyiyorum anlaşılmasın diye
günaydın bol şikayetli mart anneleri inşallah 1 ay sonra hamişliğin en güzel dönemlerimde olacağız

günaydın canım

Hiiiic moralinizi bozmayın benim kalp atisi 8. Haftada duyuldu. Akranlarına gore de daha minik. Rabbim ne isterse oyle olur. Bulanti ve kusma tavan yapınca doktor ilaca basladi. Medpamid. Ben gunde 4-5 defa şiddetli kusuyordum. Cok şükür ise yaradı

merhaba arkadaslar durumlar nasil?

benim ara ara kanamalarim devam ediyor gecen hafta acile gittim cogalmisti baya.. ama cok sükür bebegim iyi.. doktor kanaman devam edebilir korkma dedi ama cogalirsa yine gel dedi.. 2 hafta yat dedi sonra zaten doktorumda randevum var yine.. ama doktorumun hesabina göre simdi 9+1 im ama acildeki doktor bir hafta daha kücük dedi kafam karisti yani simdi 8+1 im ona göre.. bebegin boyuna göre söyledi oda 1.12cmdi sizinkilerin boyu nekadardi??

Kızlar ben 2.5 ayda 5 kilo verdim kusmam yok ama iştahım da yok inşallah kötü bir durum yoktur :26:

Kızlar ben 2.5 ayda 5 kilo verdim kusmam yok ama iştahım da yok inşallah kötü bir durum yoktur :26:

Ayni ben ya ... 5 kilo da ben verdim.. Napacaz boyle normal mi ki bu ya daha yeni bitti bulantilarim yeni yeni yiyorum biseyler artik kilo almak istiyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

insallah ise yarar cnm yaz gelismeleri ne kadara aldin?

Ayni ben ya ... 5 kilo da ben verdim.. Napacaz boyle normal mi ki bu ya daha yeni bitti bulantilarim yeni yeni yiyorum biseyler artik kilo almak istiyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ay kilo veren birisi daha super valla ozeniyorul boyle verenlere siz zayif mi baslamistiniz gebelige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…