2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar hepinize merhabalarr,, coktandir girip yazamadim bu donemde hafif kahverengi kanamalarim.oldu. dinlendikce geciyor yada azaliyordu. drum 100 mglik progestan verdi
2 gun kullandim ama lekelenmeler kesildi. normal acik sari akintim var sadece
.bende ilaci biraktim dayanilmaz kusma ve mide bulantilarimi arttirmisti. hic bisey yiemiyorum ve inanilmaz halsizim. bu hafta yillik izindeyim ve surekli yatiyorum. benim gibi olanlar var mi ve hapa devam etmelimiyim sizcee (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla bende çok halsizim sürekli yatmak istiyorum kanama yok bende ama sürekli kasıklarım ağrıyor.Eşim tek hamile sen misin diyor ama gerçeten çok kötüyüm.Normal mi bilmiyorum.Ama kafamı kaldıramyorum.sizde öyle msiniz?

Evet bende hapı kullandığımda zihin karmaşası aşırı mide bulantısı ve halsizlik yapıyordu ve sürekli uyuyordum. Doktorum yutmadan fitil olarak kullan dedi yan etkileri azalır dedi fitil olarak kullandığımda da 5 -6 gün hafif yan etkileri oldu şuan yan etkisi yok denecek kadar az. Ama psikolojikmen hapı görünce midem bulanıyor. Hapa devam et bence

Aynen bende öleyim canım az kaldı normal bunlar bende de var aynı eşten kendileri çekmediği için bilemiyolar malesef

evet canim bende sendenim yatmaktan halisulasyon gorcem yakindir. kasik agrilqri normal diyor benim drum rahimin buyuyormus. esler malesef bu hamilelik suresince isin en basinda be zevkli kisminda aktif roldeler. sonrasi analarin cilesi :))))

acikcasi bana dusuk tehliken yok sadece lekelerin gelmesin diye veriyorum dedi. bende o yuzzden icmeyi biraktim. premesis diye bi bulqnti hapi. demir hapi ve folik asit iciyorum bos mideye bi suru ilac. tuvalete ciktigmda her ikiside acaip ilac kokuyor. kafam cok karisikk (

merhabalar arkadaşlar allah nasip ederse bende mart annesi olacağım, ibre nisan 2 yi göstersede 2. bebeğim olduğu için hemde sezryan ve tüp bebek olduğu için inş martta yeniden anneliği tadacağım.hepinize sağlıklı kolay hamilelikler diliyorum.

inş kanaman olmazda o çok zor bişey helede beklenen ve zor bir bebekse daha da zor.ilk gebeliğimde olmuştu ama ölmüştüm düştü yaşamıyo diye.şükürler olsun şimdi 17 aylık oldu bile.ama halsizliğin normal yani eşin abartmasın. benim ilk gbeliğimde de halsizliğim vardı bunda da.erkenden uyuyakalıyor insan hiçbişeye hali olmuyo, annelik kolay değilse babalıkta değil ya şikayet etmesin yardım etsin ... vesselam bende öyleyim halsizim iş yapamıoyorum pek hatta oğlumdan önce uyuklamaya başlıyorum geliyor anne diyo uyandırmaya çalışıyo :)

Neyse ki tek değilmişim herkes benim gibi:) yaa yemek yiyemiyorum.ama sürekli karnım aç gibi:) çok değişik bişimiş.bu kadar tahmin etmiyordum açıkçası inşş biran önce hepimizin geçer sağlıkla doğar bebişler:)

QUOTE=nazsel0309;36397530]evet canim bende sendenim yatmaktan halisulasyon gorcem yakindir. kasik agrilqri normal diyor benim drum rahimin buyuyormus. esler malesef bu hamilelik suresince isin en basinda be zevkli kisminda aktif roldeler. sonrasi analarin cilesi :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

zaten sürekli işleri o yaptı için böle diyor sanırım:) sağolsun herşeyi o yapıyor:) hiç bişi bana bırkamıyor:) neyse ki birlikte atlatacağız inşş:) allah herkse sabır versin daha kötü durumda olanlar vardır elbet:) yeterki yaşasın tabii razıyım.:) ilk bebeğim onun için farklı bir heyecan tabi

45 kiloyla hamile kaldım şuan 44 düm. Ben kilo almaktan çok korkuyorum kızlar ya.. Vucuda kilo almadan hamilelik için ne yapmalı acaba..
dikkat edersen metabolizmanda kilo almaya meyilli değilse almazsın.bende hep zayıftım senden çok kiloluyumda gerçi boydan ötürü :) dr um çavdar ekmeği yiyeceksin et tavuk balık herşey kararınca olacak hamileyim diye fazla yemeyeceksin meyvelerden sadece 1 er tane yiyeceksin derdi hamur işi hiç yok zate.hamur işi yemedim ama nerdeyse hergün cola içtim her cmt pazarda patates kızartması mayonez ve ketçaplı ... 15 kiloyl bitti hamiliğim ama meyvelerden 2 şer yiyodum en az.ordan kilo aldım bende yemesem daha az bitirebilrdim bide hep yürüdüm hareketliydim.hoş tüp bebekten ötürü azarıda yedim yürüme dedi.bunlara dikkat edersen çok kilo alçağını sanmam ama tabi metabolizma önemli.çayını filan da çok şekerli içmiyosan bişey olmaz ...

progestanı mı bıraktın ? bence bırakma ? ben tedaviden beri 200 mg günde 3 tane içiyorum.kanama durumunda 6 ya çıkardı.allah korusun bişey olursa üzülebilirsin ...

kişiye göre naz olayıda var tabi :) evet ilk heyecanlar başka oluyor .. eşine de maşallah ...

Son düzenleme:
Bende hiç uyku hali yok ya.kızımda sabahçıydım eve gelir yemegimi yer tv karşısında uyuklardım.şimdi 8 de kalkıp 11-12 de yatıyorum

cnm benim kilon zaten cok azmis hic endiselenme sen simdi bebegine odaklan illaki veriliyor kilolar ben kizimdan snra 30kg verdim
maşallah ya 30 klo verdiniz demek çok iyi ... ben ancak 12 sini verebildim ama 10 kilosu 11. günde gitti. 2 kiloda bu ay kendiliğinden gitti. emzirmekte çok faydalı cidden vermekte
Annisler bugun 6+2 yim doktora gittim kese 21 mm ama kalp atisi daha gorunmedi normal mi?

bildiğim kadarıyla 8. haftaya dek kalp atışı gecikebiliyor.6+2 de duymamak normal olabilr.dr un bişey dedi mi ?

Normal dedi kese boyutu en azindan 24 mm olmasi lazimmis icim rahat etmedi bi sorayim dedim sizede

ben 1.5yil boyunca 80lerdeydim dogumdan snra giden 5 kiloyu masallah faLasiyla emzirirken aldim yazin annemlere gelip gitmem beni kendime getirdi ve dukana basladim tam 30 kg verdim cok sukur 1 yildirda korudum kilomu kizimda 73le kalmistim gebe
simdi 67ile kaldim dilerim az alirim hedefim 80le tamamlamak ve emzirirken bol su icerek kalanlarida vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…