- 11 Temmuz 2014
- 43
- 8
- 13
Ayni ben ya ... 5 kilo da ben verdim.. Napacaz boyle normal mi ki bu ya daha yeni bitti bulantilarim yeni yeni yiyorum biseyler artik kilo almak istiyorum
sağlıklı olsunlardadaha çok kilo alırsın süt olsun diye
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
insallah ise yarar cnm yaz gelismeleri ne kadara aldin?
evet biraz sevinç var kilo vermenin ama doğumdan sonra süt olsun diye telafi ederim ben onuKızlar ben 2.5 ayda 5 kilo verdim kusmam yok ama iştahım da yok
ay cnm keske bende verenilsem kusma yok bulanti ve agiz aciligi var ama aldim aksine ekmek yiyip bulantiyi bastirmaktan ilk 3 ay annenin depodan besleniyor bebek snrasi tehlikeli olabilir ama simdi endiselenmenkilo vermemin mutlulugunu yasa :)))kızımda 7 kiloyla doğuma gittim doğumdan sonra 20 kilo
ay kilo veren birisi daha super valla ozeniyorul boyle verenlere siz zayif mi baslamistiniz gebelige
72 kiloyla hamile kaldım 67 kğ şuan kızımda da 10 kilo verdim ama onda çok kusmuştum bundada baş ağrısı iştahsızlık ne zaman hamileliğin keyfini çıkarcaz acaba
kizlar hepinize merhabalarr,, coktandir girip yazamadim bu donemde hafif kahverengi kanamalarim.oldu. dinlendikce geciyor yada azaliyordu. drum 100 mglik progestan verdi
2 gun kullandim ama lekelenmeler kesildi. normal acik sari akintim var sadece
.bende ilaci biraktim dayanilmaz kusma ve mide bulantilarimi arttirmisti. hic bisey yiemiyorum ve inanilmaz halsizim. bu hafta yillik izindeyim ve surekli yatiyorum. benim gibi olanlar var mi ve hapa devam etmelimiyim sizcee(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla bende çok halsizim sürekli yatmak istiyorum kanama yok bende ama sürekli kasıklarım ağrıyor.Eşim tek hamile sen misin diyorama gerçeten çok kötüyüm.Normal mi bilmiyorum.Ama kafamı kaldıramyorum.sizde öyle msiniz?
insallah ise yarar cnm yaz gelismeleri ne kadara aldin?
evet biraz sevinç var kilo vermenin ama doğumdan sonra süt olsun diye telafi ederim ben onukızımda 7 kiloyla doğuma gittim doğumdan sonra 20 kilo
72 kiloyla hamile kaldım 67 kğ şuan kızımda da 10 kilo verdim ama onda çok kusmuştum bundada baş ağrısı iştahsızlık ne zaman hamileliğin keyfini çıkarcaz acaba
45 kiloyla hamile kaldım şuan 44 düm. Ben kilo almaktan çok korkuyorum kızlar ya.. Vucuda kilo almadan hamilelik için ne yapmalı acaba..
valla bende çok halsizim sürekli yatmak istiyorum kanama yok bende ama sürekli kasıklarım ağrıyor.Eşim tek hamile sen misin diyorama gerçeten çok kötüyüm.Normal mi bilmiyorum.Ama kafamı kaldıramyorum.sizde öyle msiniz?
45 kiloyla hamile kaldım şuan 44 düm. Ben kilo almaktan çok korkuyorum kızlar ya.. Vucuda kilo almadan hamilelik için ne yapmalı acaba..
ekmeği kesicen ama al canım bebiş için değer kilo almak sonra verirsin şimdi kiloan önce bebeğini düşün allahım hepimizin yardımcısı olsuncaanım senin metopolizman hızlı çalışyosa kilo almakda zorluk çekiyosan doğumdan sonra çok kolay verirsin
Evet bende hapı kullandığımda zihin karmaşası aşırı mide bulantısı ve halsizlik yapıyordu ve sürekli uyuyordum. Doktorum yutmadan fitil olarak kullan dedi yan etkileri azalır dedi fitil olarak kullandığımda da 5 -6 gün hafif yan etkileri oldu şuan yan etkisi yok denecek kadar az. Ama psikolojikmen hapı görünce midem bulanıyor. Hapa devam et bence
oy cnm cok vermissin kizinda demekki hamilelik sende boyle bir etki yapiyor ama emzirme zamani bende cok aldim hem hamilelikte hem emzirme donemiinsallah ise yarar cnm yaz gelismeleri ne kadara aldin?
evet biraz sevinç var kilo vermenin ama doğumdan sonra süt olsun diye telafi ederim ben onukızımda 7 kiloyla doğuma gittim doğumdan sonra 20 kilo
72 kiloyla hamile kaldım 67 kğ şuan kızımda da 10 kilo verdim ama onda çok kusmuştum bundada baş ağrısı iştahsızlık ne zaman hamileliğin keyfini çıkarcaz acababu sefer daha dikkat edixem insallah
cnm benim kilon zaten cok azmis hic endiselenme sen simdi bebegine odaklan illaki veriliyor kilolar ben kizimdan snra 30kg verdim
dikkat edersen metabolizmanda kilo almaya meyilli değilse almazsın.bende hep zayıftım senden çok kiloluyumda gerçi boydan ötürü :) dr um çavdar ekmeği yiyeceksin et tavuk balık herşey kararınca olacak hamileyim diye fazla yemeyeceksin meyvelerden sadece 1 er tane yiyeceksin derdi hamur işi hiç yok zate.hamur işi yemedim ama nerdeyse hergün cola içtim her cmt pazarda patates kızartması mayonez ve ketçaplı ... 15 kiloyl bitti hamiliğim ama meyvelerden 2 şer yiyodum en az.ordan kilo aldım bende yemesem daha az bitirebilrdim bide hep yürüdüm hareketliydim.hoş tüp bebekten ötürü azarıda yedim yürüme dedi.bunlara dikkat edersen çok kilo alçağını sanmam ama tabi metabolizma önemli.çayını filan da çok şekerli içmiyosan bişey olmaz ...45 kiloyla hamile kaldım şuan 44 düm. Ben kilo almaktan çok korkuyorum kızlar ya.. Vucuda kilo almadan hamilelik için ne yapmalı acaba..
progestanı mı bıraktın ? bence bırakma ? ben tedaviden beri 200 mg günde 3 tane içiyorum.kanama durumunda 6 ya çıkardı.allah korusun bişey olursa üzülebilirsin ...acikcasi bana dusuk tehliken yok sadece lekelerin gelmesin diye veriyorum dedi. bende o yuzzden icmeyi biraktim. premesis diye bi bulqnti hapi. demir hapi ve folik asit iciyorum bos mideye bi suru ilac. tuvalete ciktigmda her ikiside acaip ilac kokuyor. kafam cok karisikk(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zaten sürekli işleri o yaptı için böle diyor sanırım:) sağolsun herşeyi o yapıyor:) hiç bişi bana bırkamıyor:) neyse ki birlikte atlatacağız inşş:) allah herkse sabır versin daha kötü durumda olanlar vardır elbet:) yeterki yaşasın tabii razıyım.:) ilk bebeğim onun için farklı bir heyecan tabi
maşallah ya 30 klo verdiniz demek çok iyi ... ben ancak 12 sini verebildim ama 10 kilosu 11. günde gitti. 2 kiloda bu ay kendiliğinden gitti. emzirmekte çok faydalı cidden vermektecnm benim kilon zaten cok azmis hic endiselenme sen simdi bebegine odaklan illaki veriliyor kilolar ben kizimdan snra 30kg verdim
Annisler bugun 6+2 yim doktora gittim kese 21 mm ama kalp atisi daha gorunmedi normal mi?
maşallah ya 30 klo verdiniz demek çok iyi ... ben ancak 12 sini verebildim ama 10 kilosu 11. günde gitti. 2 kiloda bu ay kendiliğinden gitti. emzirmekte çok faydalı cidden vermekte
bildiğim kadarıyla 8. haftaya dek kalp atışı gecikebiliyor.6+2 de duymamak normal olabilr.dr un bişey dedi mi ?
Normal dedi kese boyutu en azindan 24 mm olmasi lazimmis icim rahat etmedi bi sorayim dedim sizede
maşallah ya 30 klo verdiniz demek çok iyi ... ben ancak 12 sini verebildim ama 10 kilosu 11. günde gitti. 2 kiloda bu ay kendiliğinden gitti. emzirmekte çok faydalı cidden vermekte
bildiğim kadarıyla 8. haftaya dek kalp atışı gecikebiliyor.6+2 de duymamak normal olabilr.dr un bişey dedi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?