2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileliğin ilk üç ayında kilo alımı:
Bu dönemde bulantı, kusma en azından iştahsızlık, yiyeceklerden tiksinme gibi şikayetler çok yaygın olduğu için ilk üç ay bitene kadar anne adayının hiç kilo alamaması hatta bazen kilo kaybetmesi doğaldır, daha ileri aylarda da devam etmediği sürece bunun gebelik açısından bir sakıncası yoktur. İlk üç aydan sonra ortalama 12.-15. gebelik haftalarından sonra annenin bu tür şikayetleri geçecektir ve kilo almaya başlayacaktır.

tebrik ediyorum valla.maşallahınız var inş bunda da kolayca verirsiniz sizin ızınızda küçük sanırım ? kaç aylık ? benim oğlum 17 aylık olcak haftaya

Canım çok geçmiş olsun benim 7+2 de baş popo mesafesi 1.16cm çıktı ama babası da bende uzun boylu sayılırız alakası var mı bilmiyorum 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrik ediyorum valla.maşallahınız var inş bunda da kolayca verirsiniz sizin ızınızda küçük sanırım ? kaç aylık ? benim oğlum 17 aylık olcak haftaya

kizim eylulde 4 yasinda olucak 2010 dogumlu canim
ama 1.5 yil 80ler altina dusememistim snra birden kendime geldim 2012 yazinda 66 kiloydum snrada korudum iste kilomu dilerim bunda aaz alirim ve kisa zamanda 67ye donerim
sizin oglumuz ufakmis daha ama aralari yakin kardesler daha iyi oluyor keake bende cesaret edip yapsaymisim diyorum cogu zaman

Hanımlar merhaba. Benim ikinci gebeliğim. 8+4teyim. Ilk kontrolümde gebeliğe başlı kist olduğunu söyledi Dr. Büyüklüğü 5,5 cm. Ikinci kontorlde 7cm olmuştu. Üç aya kadar büyümesi normal dedi. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?

ay kilo veren birisi daha super valla ozeniyorul boyle verenlere siz zayif mi baslamistiniz gebelige

Boy 167 kilo 62 idi bugun itibari ile 57 oldum rengim filanda yok ben anlamadim boyle napacam :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

maşallah sizin kızınız büyükmüş, evet küçükken iyi olduğunu söylüyolar görcez artık.ya biz bu kadar yakın aralıklarla yapmaya mecburduk hem tüplerim tıkalı hem menapoz durumum vardı oğlumun doğduğu gün kardeşini senye yapmamız gerek demişti.mecbur olunca iyide oldu açıkçası mecburi cesaretlendim belki sonrası zor olurdu benim adımada.inş istediğiniz kiloya inersiniz lohusalıkta emzirme döneminde ...

Annisler bugun 6+2 yim doktora gittim kese 21 mm ama kalp atisi daha gorunmedi normal mi?

Korkma canım, cumartesi gittim 6+3 dü sata göre 6+1 çıktı ultrasonda. Doktor gördüğünü söyledi ama ben hiçbir şey görmedim. Sen de bekle biraz bence. Normal yani görünmemesi. Önümüzdeki hafta duyarız inşallah pıtpıtları...

ben zaten kilolu olduğumdan farkedilmiyor heralde benimde yemekten 2 3saat sonrasına kadar karnım şiş oluyor ve yanma oluyor sonra geçiyor

Merhaba herkese. Bu gün doktor kontrolüm vardı, kalp atışını duyduk çok şükür. 7 hafta 5 günlük dedi, sat ile uyumlu dedi bu sefer. Tahmini doğum tarihini de 21 Mart dedi. Çok halsizliğim var deyince decavit yazdı. 1 ay sonra aç gel tahlillerini yapalım dedi. Tahlil bügünde istemedi. Çoğu kişide kalp atışını duyunca tahlil istemişler ama benim 1 ay sonraya gün verdi. Darısı tüm bekleyenlere inşallah. Herkes hayırlısıyla sağ salim bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok tsk ederim canim biraz rahatladim bakalim 2 hafta sonra doktor ne diyecek

Ayni ben ya ... 5 kilo da ben verdim.. Napacaz boyle normal mi ki bu ya daha yeni bitti bulantilarim yeni yeni yiyorum biseyler artik kilo almak istiyorum

keşke bende verebilsem bulantım falan yok maşallah herşeyi yiyorum ama kilo aldım doktor ilk 3 ay almıycaksın dedi yarın randevum var kızcak bana

Boy 167 kilo 62 idi bugun itibari ile 57 oldum rengim filanda yok ben anlamadim boyle napacam :)

Böyle sürmez cnm merak etme verdigin kiloları telafi edersin fazlasıyla.

benim kızımdayken hiç istahım kapanmadı 18 kilo aldım.

bunda biraz daha farklı cnm çok istemiyor yemeyi ama yinede yiyebiliyorum kilo verdigimi sanmam almayımda yeter

Gözün aydın duymuşsun pıtpıtları

keşke bende verebilsem bulantım falan yok maşallah herşeyi yiyorum ama kilo aldım doktor ilk 3 ay almıycaksın dedi yarın randevum var kızcak bana

Bende diyordum bulantım olsada yiyemesem kilo versem diye ama yine aynı kilocuklar yerinde :)

bırakma sakın canım içmeye devam et

canım benim durumumda senin gibi erken menapoz dendi düşük amh arası az daha iyi kardeşte birlikte büyürler bak ben unuttum çocuk bakmayı kızım 5 yaşında

Bende diyordum bulantım olsada yiyemesem kilo versem diye ama yine aynı kilocuklar yerinde :)

amannn fatmacim bulanti falan isteme 3 tabak bulasigi 3 saat oldu makineye yerlestiremedim kilolar nasil olsa giderr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba Nazar :))
geçmiş olsun canım.
en son 8+5 de gittim doktora,kağıtta 2.11 cm yazıyor bebeğin boyu için.satla uyumlu olmayabilir bebeğin,benim de öyle.

her zaman olmasa da ben de kafamı kaldıramıyorum yastıktan.bu sefer de başım ağrıyor.

Kizlar kahverengi lekeler normal kan eenginde pihtiya donustu bir kanamam var bana basindan boyle birsey gecen varsa biraz yardimci olabilirmi progestan icip uzandim

ay boyumuz ayni ve benim hep hayalimdeki kilodue 57 :)
allah kolayligini verir insallah cnm insallah hepimiz ineriz istedigimiz kiloya

Kizlar kahverengi lekeler normal kan eenginde pihtiya donustu bir kanamam var bana basindan boyle birsey gecen varsa biraz yardimci olabilirmi progestan icip uzandim

Canim doktorunu ara bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…