ben 1.5yil boyunca 80lerdeydim dogumdan snra giden 5 kiloyu masallah faLasiyla emzirirken aldim yazin annemlere gelip gitmem beni kendime getirdi ve dukana basladim tam 30 kg verdim cok sukur 1 yildirda korudum kilomu kizimda 73le kalmistim gebe
simdi 67ile kaldim dilerim az alirim hedefim 80le tamamlamak ve emzirirken bol su icerek kalanlarida vermek
merhaba arkadaslar durumlar nasil?
benim ara ara kanamalarim devam ediyor gecen hafta acile gittim cogalmisti baya.. ama cok sükür bebegim iyi.. doktor kanaman devam edebilir korkma dedi ama cogalirsa yine gel dedi.. 2 hafta yat dedi sonra zaten doktorumda randevum var yine.. ama doktorumun hesabina göre simdi 9+1 im ama acildeki doktor bir hafta daha kücük dedi kafam karisti yani simdi 8+1 im ona göre.. bebegin boyuna göre söyledi oda 1.12cmdi sizinkilerin boyu nekadardi??
tebrik ediyorum valla.maşallahınız var inş bunda da kolayca verirsiniz sizin ızınızda küçük sanırım ? kaç aylık ? benim oğlum 17 aylık olcak haftaya
ay kilo veren birisi daha super valla ozeniyorul boyle verenlere siz zayif mi baslamistiniz gebelige
kizim eylulde 4 yasinda olucak 2010 dogumlu canim
ama 1.5 yil 80ler altina dusememistim snra birden kendime geldim 2012 yazinda 66 kiloydum snrada korudum iste kilomu dilerim bunda aaz alirim ve kisa zamanda 67ye donerim
sizin oglumuz ufakmis daha ama aralari yakin kardesler daha iyi oluyor keake bende cesaret edip yapsaymisim diyorum cogu zaman
Annisler bugun 6+2 yim doktora gittim kese 21 mm ama kalp atisi daha gorunmedi normal mi?
ben zaten kilolu olduğumdan farkedilmiyor heralde benimde yemekten 2 3saat sonrasına kadar karnım şiş oluyor ve yanma oluyor sonra geçiyor
Canım çok geçmiş olsun benim 7+2 de baş popo mesafesi 1.16cm çıktı ama babası da bende uzun boylu sayılırız alakası var mı bilmiyorum 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayni ben ya ... 5 kilo da ben verdim.. Napacaz boyle normal mi ki bu ya daha yeni bitti bulantilarim yeni yeni yiyorum biseyler artik kilo almak istiyorum
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Boy 167 kilo 62 idi bugun itibari ile 57 oldum rengim filanda yok ben anlamadim boyle napacam :)
Merhaba herkese. Bu gün doktor kontrolüm vardı, kalp atışını duyduk çok şükür. 7 hafta 5 günlük dedi, sat ile uyumlu dedi bu sefer. Tahmini doğum tarihini de 21 Mart dedi. Çok halsizliğim var deyince decavit yazdı. 1 ay sonra aç gel tahlillerini yapalım dedi. Tahlil bügünde istemedi. Çoğu kişide kalp atışını duyunca tahlil istemişler ama benim 1 ay sonraya gün verdi. Darısı tüm bekleyenlere inşallah. Herkes hayırlısıyla sağ salim bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
keşke bende verebilsem bulantım falan yok maşallah herşeyi yiyorum ama kilo aldım doktor ilk 3 ay almıycaksın dedi yarın randevum var kızcak bana
bırakma sakın canım içmeye devam etacikcasi bana dusuk tehliken yok sadece lekelerin gelmesin diye veriyorum dedi. bende o yuzzden icmeyi biraktim. premesis diye bi bulqnti hapi. demir hapi ve folik asit iciyorum bos mideye bi suru ilac. tuvalete ciktigmda her ikiside acaip ilac kokuyor. kafam cok karisikk(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah sizin kızınız büyükmüş, evet küçükken iyi olduğunu söylüyolar görcez artık.ya biz bu kadar yakın aralıklarla yapmaya mecburduk hem tüplerim tıkalı hem menapoz durumum vardı oğlumun doğduğu gün kardeşini senye yapmamız gerek demişti.mecbur olunca iyide oldu açıkçası mecburi cesaretlendim belki sonrası zor olurdu benim adımada.inş istediğiniz kiloya inersiniz lohusalıkta emzirme döneminde ...
Bende diyordum bulantım olsada yiyemesem kilo versem diye ama yine aynı kilocuklar yerinde :)
merhaba Nazar :))merhaba arkadaslar durumlar nasil?
benim ara ara kanamalarim devam ediyor gecen hafta acile gittim cogalmisti baya.. ama cok sükür bebegim iyi.. doktor kanaman devam edebilir korkma dedi ama cogalirsa yine gel dedi.. 2 hafta yat dedi sonra zaten doktorumda randevum var yine.. ama doktorumun hesabina göre simdi 9+1 im ama acildeki doktor bir hafta daha kücük dedi kafam karisti yani simdi 8+1 im ona göre.. bebegin boyuna göre söyledi oda 1.12cmdi sizinkilerin boyu nekadardi??
her zaman olmasa da ben de kafamı kaldıramıyorum yastıktan.bu sefer de başım ağrıyor.valla bende çok halsizim sürekli yatmak istiyorum kanama yok bende ama sürekli kasıklarım ağrıyor.Eşim tek hamile sen misin diyorama gerçeten çok kötüyüm.Normal mi bilmiyorum.Ama kafamı kaldıramyorum.sizde öyle msiniz?
Boy 167 kilo 62 idi bugun itibari ile 57 oldum rengim filanda yok ben anlamadim boyle napacam :)
allah kolayligini verir insallah cnm insallah hepimiz ineriz istedigimiz kiloyamaşallah sizin kızınız büyükmüş, evet küçükken iyi olduğunu söylüyolar görcez artık.ya biz bu kadar yakın aralıklarla yapmaya mecburduk hem tüplerim tıkalı hem menapoz durumum vardı oğlumun doğduğu gün kardeşini senye yapmamız gerek demişti.mecbur olunca iyide oldu açıkçası mecburi cesaretlendim belki sonrası zor olurdu benim adımada.inş istediğiniz kiloya inersiniz lohusalıkta emzirme döneminde ...
Kizlar kahverengi lekeler normal kan eenginde pihtiya donustu bir kanamam var bana basindan boyle birsey gecen varsa biraz yardimci olabilirmi progestan icip uzandim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?