2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar sonunda kalp sesını duyduk.kesenın seklı uzun ınce sıvrıbıber gıbı.kesenın hemen yanıda yuvarlak normal keseye benzeyen bır sekıl var ama o bır kesemı yoksa kanamam lekelenmem yuzunden ıcerıde olusanbır goruntumu buna karar veremedıler.

hala dusuk tehdıtım var ve progestanı sabah aksam ıcıyordum sımdı uce cıkardılar.dusuk tehlıken var dıyorlar hamıle kaldıgımdan berı lekelenmem zaten hıc bıtemedı hala var
bayramın bırıncı gunu kanamam oldu bır daha kan gormedım ama kahverengı lekelenmem hıc bıtmedı hala suruyor.

kalbı dudyulacagına bıle ınancım yokken kalbını duydum cok sukur ama bu kese cok enteresan gercekten.

resımde uzunınce ıp gıbı olanın ıcınde bebek var ve kalbı atıyor.ama hemen solunda yuvarlak olan sey ıkıncı bır bebek mı yoksa kanamama ıstınaden olusan pıhtı mı karar verılemıyor .zaten onun kalp sesı vs bısı yok.

dusuk tehlıkem hala var ve progestan dan mı bılemıorum kalbım cok hızlı atıyor cok terlıyorum halsızım ve lekelenmeler agrılar bıtmıyor.dun aksam uykumdan kalktım resmen agrım yuzunden sureklı sola yatdıyorlar

cok sukur dıye hastanede aglayarak cıktım ama cok korkuyorum nıye bu kese bozuk dıyorlar
bır oncekının kalbı de atmamıstı zaten bu ıkıncı ..varmı bılgısı olan ..dusuk yapacagım ıcınmı lekelenmem hıc bır zaman durmuyor.bu kesenın seklının zamanla degısme ıhtımalı var mı

DOKTORLARIN bır kısmı 6+2 bır kısmı 7+4 dıyor hala muallaktayız.

canım bılıorsun benımde oldu bayramın bırıncı gunu ama dun kalbını duydum kese seklı bozuk cıktı.buyuk ıhtımalle sende dınlenmelısın ve kanaman artınca progestanı arttırmalısın yanı burdan bole demek olmaz ama bana bole dedı.progestan benı mahfedıyor ama mecburuz.bu kanamalar ıcerde pıhtıya donusuyor ve kesenın seklını bozuyor.Allah yardımcımız olsun

benim hatırladğım ilk gebeliğimde de kalp atışı sonrası test istemedi ki hiç bişeyi riske atmayan kendi gibi düşünen bir dr um var.

keşke bende verebilsem bulantım falan yok maşallah herşeyi yiyorum ama kilo aldım doktor ilk 3 ay almıycaksın dedi yarın randevum var kızcak bana
bence almazsın zaten çok nadir işilerdn duyuyorum ilk üç ayda kilo alındığını .. birde 20. haftaya kadar pek almamaya dikkat etmek gerek ondan sonra zaten hızla alıyosun.ben 20 ye dek 6 kilo aldım fazlaydı yani, şimdi o zman dikkat etmeye çalışırım ama aşırı acıkıyorum (
bırakma sakın canım içmeye devam et

canım benim durumumda senin gibi erken menapoz dendi düşük amh arası az daha iyi kardeşte birlikte büyürler bak ben unuttum çocuk bakmayı kızım 5 yaşında
yaa , normal gebe kaldın sen ama dimi tüp filan değil. ne güzel :) evet arası yakın iyidir diyolar ama bakcaz bide ikiz ihtimalimiz var ki allah var olsa diye çok istiyorum .. maşallah senin kızınada onunda ayrı güzelliği olur işlerine yadımcı olur az da olsa laftan anlar filan ... bu arada bende ankarada yaşıyorum :)
canım bencede hemen dr unu ara pıhtı olayı sıkıntı olabilir allah korusun ...
ay boyumuz ayni ve benim hep hayalimdeki kilodue 57 :)

allah kolayligini verir insallah cnm insallah hepimiz ineriz istedigimiz kiloya
amin canım inş ...

ya canım bnim dr um sadece bir kanamamda bile 6 progestana çıkarmıştı.mesela transfer itibariyle günde 3 progestanı fitil halinde kullanıyorum.risk altında olunca bide içiriyor.bence artırılabilr yani progestanın ve bide iğesi vardı 3 gün aralıklarla kullanılıyor sürekli kanamalarda.inş sağlıkla devam etsin gebeliğin herşey gönlünce olsun dilrim.

Progestan jel sabah agizdan aksam vajinaya koy dedi benimde oglumda lekelenmem olmustu bu ama kirmizi pihti gibi minik iki parca kadardi sumuksu biseydi...halada var progestan jel vajinaya konurmu benmi anlamadim minicik sey cunku bi bilgi verirmisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

progestanın etkisi ne ki ? ben aynı zamanda estrofemde kullanıyorum iksinin etksini ayıramıyorum ondan soruyorum.birde progestanı sıkıntı olmasa dahi 14. hafta bitimine dek kullandırıyor dr um.

canım seninle aynıyız ben daha kalp atışlarını duymadım.Ama keseyi gördük bizde bu cumartesi gidicez inşş.senin kide inş düzelir biran önce çok üzüzldüm açıkcası benim de sürekli halszilik falan var ama kanama falan yok şükür.inşş geçer yaa .sürekli yat bence hiç kalkma geçmiş olsun şimdiden

Dusecek olsaydi simdiye duserdi uzme kendini bu olabilir

fatma abla benide sil.
bu ikinci oldu.kalbi durmuş, doktorum kesinlikle genetik bişey var çünkü büyüklüğü çok iyi dedi mutlaka eşinide senide araştırıcaz dedi
kürtaj yapıp rahimin yapısını bozmak istemiyorum dedi. küçük bi hap verdi onu rahim ağzına mı ne yerleştiricez kendisi düşsün diye. olmazsa vakum yaparız dedi kürtaj yapmak istemiyorum dedi. bekliycez bakalım:44:

Beni alttan muayene ederken oldu ne oldursa zaten bi kasildim aciyla sonuc bu bidaha alttan baktirmiycam...

progestanın etkisi ne ki ? ben aynı zamanda estrofemde kullanıyorum iksinin etksini ayıramıyorum ondan soruyorum.birde progestanı sıkıntı olmasa dahi 14. hafta bitimine dek kullandırıyor dr um.

Estrofem rahim duvarı kalınlaştırıcı beta hcg 1000 olana dek kullandım ben. Progestan düşük önleyici

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

fatmabol, kanama olması durumu değiştrmiyo alttan koyman gerekir bence dr una sormasan bile olur direk alttan koy derim ama yine de danış tabide.diyorum ya ben benim dr umun nasıl biri olduğunu bizden çok gebeliği devam ettirmek için uğraşını biliyorum şuan senin durumunda olsam eminimki 6 ya çıkarır sabah öğle akşam hem alttan hem ağızdan verir, hemde 3 günde o iğneyi tekralatırdı.adınuı unuttum iğnenin p yle başlıyo o da. yanlış anlama lütfen beni .. gebeliğe zorla sahip olan biri olarak yazıyorum tabiki dr unada sormadan hareket edemezsinde ne bileyim yeterli gelmdi bana o ilaçlar

Canım jel dediğin yumuşak kapsül mü? Eğer oysa ben de kullanıyorum günde üç kez ikişer tane hiç zor olmuyor endişelenme ağız yoluyla alındığında yan etkisi daha fazla oluyormuş bu şekilde daha etkili demişti doktorum. Senin kanaman vardı dimi? Benm tüp bebek önlem için 9. Haftaya kadar kullanıcam

( çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inş 3. kez yüzün sonsuz güler canım.pıhtılaşma testi yaptır dr un der zaten genelde kalp durması atmaması ondanda oluyo. benimde bir gebelik kaybm var ğpıhtılaşmam varmış ondanmı ş möeğer ve o kaybımda kürtaj oldum saosun dr da tüplerimi tıkadı.dr unu tebrik ederim valla, en güzeli ya vakkum ya ilaç.benim gibi mağdur olanlar var heleki işinin ehli değilse dr inş çabucak kavuşursun bebeğine genetik filan problem çıkmazda ...
Estrofem rahim duvarı kalınlaştırıcı beta hcg 1000 olana dek kullandım ben. Progestan düşük önleyici

onu biliyorumda vücuda etksini ne onu nasıl anlıyosunuz ? ben bişey farketmedim de.

Geçmiş olsun canim.

Sagol kotktum doktoru aradim progestan 100 mg yumusak kapsul al dedi bi agizdan birde aksam vajinaya koy dedi prospektuste yazmiyo vajina yanlid ilacmi aldim merak ettim

Dogru ilac almisim dimi gozume kucuk geldu yumudak kapsul yaziyo 100 mg

zaten bi dünya test verdi banada eşimede yapılacak:44: seviyorum doktorumu ya onunda morali bozuldu en başından beri hep ona gidiyorum Allah nasip ederse doğumumuda o yaptırsın istiyorum:44:
Geçmiş olsun canim..

sağol canım...

canım ben günde 3 defa vajınal kullanıyorum hem yan etkiside az oluyor

maşallah ya ben gelmeyeli baya oldu herkes bebişliii olmuşşş allahım bana da nasip etsinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…