2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zaten bi dünya test verdi banada eşimede yapılacak:44: seviyorum doktorumu ya onunda morali bozuldu en başından beri hep ona gidiyorum Allah nasip ederse doğumumuda o yaptırsın istiyorum:44:
Sağol canım...
Geçmiş olsun.yarın bende kontrole gidicem.benimde bayramın 3.gününden beri devam.parça falan düşmedi ama kanama hergün bakıyorum sadece 1 pedin ortası lekelenme o. Hakkımızda hayırlısı ben kötüye alıştırdım kendimi yarın. rabbim yüzümüzü güldürdü hepimizim

Doktoru aradim hemen uc tane al dedi sagolun kizlar az demeseniz aramiycaktim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktoru aradim hemen uc tane al dedi sagolun kizlar az demeseniz aramiycaktim.

Çok iyi yaptın kırmızı renkli kanamaları önemsemek lazım. Hayırlısıyla geçer inşallah kanaman

Slm kizlar nasilsiniz sukurler olsun bulantim agrim sizim yok iki gune kadar gazdan siskinlikten bende cok rahatsizdim semizotu ve kayisiyla hepsi gecti.arkadaslar kilolari takmayin kafaya ben kizimda 20 kilo almistim hepsini verdim ama karbonhidrat agirlikli besleniyodum genelde kizim 2.650 kg dogmustu.dr cok kiziyodu protein agirlikli beslen diye
Simdiki drumda ayni seyi soyluyo biraz daha dikkat ediyorum protein almaya.bu arada sut acayip gaz yapti bende gazdan keseyi bile zor gördük :) sut yerine peynir yogurt ayran idare ediyorum.birde ben estrofem ve crinojel kullaniyorum ve jelden sonra 45 dak. Yurus yapmami soylediler bu da gunde 1 bucuk saat yapiyor.yoruluyorum ama iyi geliyor sizde hareket edin arkadaslar yuruyusten zarar gelmez.

mrb kızlar.benim de 1 haftadır midem bulanıyordu,sürekli midemi bastıracak şeyler yemeye çalışıyordum ama bugün tek ihtiyacımın limon olduğunu anladım.ve limon yeme sezonumu açtım dudaklarım yansa da ancak rahat ettim.kızıma da dün bir mektup verdim.okudu ve kardeşinden geldiğini anladı,çok sevindi abla olacağına.karnımı sevip duruyor yavrum

geçmiş olsun megabitli

Kızlar bir bakın durum nedir sizCe. 30 temmuzda ki ultrasonun.
boş gebelik olabilir mi.yarın büyük gün.

Kanama alani olan arkadaslar sanci agrim yok fakat karnimda bi kasilma var bunu ilk hamileligimden biliyorum sanki 7 aylik bebek var gibi gergin sizlerdede progestan kullanan arkadaslar kanama boylemi gerceklesmisti...bunun kanamayla bir alakasi varmi ckk soru sordum bugun ama bana cokda yardimci oldunuz etrafimda baskada kimse yok.

Kese boyu 12.9 mm di..6 haftalık bir görüntüye göre nasıl.deneyimleriniz ve sizin görüntülere göre yorum.umit var mı

Daha once kanamasi olan ve kanama alani daraldi diyen arkadaslar yardiminizi bekliyorum.

Bende kasılma olmadı.sadece birkaç kez cimcikler gibi kasıklarım oldu.

Çok üzüldüm cnm allah sabır versin.en kısa zamandada hayırlı sağlıklı bir evlat

Kese boyu 12.9 mm di..6 haftalık bir görüntüye göre nasıl.deneyimleriniz ve sizin görüntülere göre yorum.umit var mı

Kese gayet güzel görünüyor inşallah bebişide göreceksin.
birde ben 6+1 de gittigimde ilk baktıgında bişey yoktu kesede sonra makinenin ayarı degiştirdi bak burdaki beyazlıkta bebek demişti

Çok üzüldüm cnm allah sabır versin.en kısa zamandada hayırlı sağlıklı bir evlat

Canım beni de sil listeden.benim bebeğimin de kalbi durmuş. Daha önceden de altı düşüğüm var.ama şükürler olsun ki 1.5 yasında bi kızım var.Allah ona hayırlı uzun ömürler versin. Sizlere de sağlıklı doğumlar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…