Dogru ilac almisim dimi gozume kucuk geldu yumudak kapsul yaziyo 100 mg
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun.yarın bende kontrole gidicem.benimde bayramın 3.gününden beri devam.parça falan düşmedi ama kanama hergün bakıyorum sadece 1 pedin ortası lekelenme o. Hakkımızda hayırlısı ben kötüye alıştırdım kendimi yarın. rabbim yüzümüzü güldürdü hepimizimzaten bi dünya test verdi banada eşimede yapılacak:44: seviyorum doktorumu yaonunda morali bozuldu en başından beri hep ona gidiyorum Allah nasip ederse doğumumuda o yaptırsın istiyorum:44:
Sağol canım...
insallah ise yarar cnm yaz gelismeleri ne kadara aldin?
canım öglen gibi taktım düne göre bulantım hafifledi ama birgün sonra etkısını asıl gösteriyormuş öle okumuştum birde gittigidiyor dan aldım 36 tl 4 lirada kargo bedelı var okdar yarın net olarak sonucunu sölerm
Doktoru aradim hemen uc tane al dedi sagolun kizlar az demeseniz aramiycaktim.
Çok iyi yaptın kırmızı renkli kanamaları önemsemek lazım. Hayırlısıyla geçer inşallah kanaman
insallah ise yarar cnm yaz gelismeleri ne kadara aldin?
canım öglen gibi taktım düne göre bulantım hafifledi ama birgün sonra etkısını asıl gösteriyormuş öle okumuştum birde gittigidiyor dan aldım 36 tl 4 lirada kargo bedelı var okdar yarın net olarak sonucunu sölerm
tamam canim insallah faydasini gorursun gelismeleri bekliyorum
fatma abla benide sil.
bu ikinci oldu.kalbi durmuş, doktorum kesinlikle genetik bişey var çünkü büyüklüğü çok iyi dedi mutlaka eşinide senide araştırıcaz dedi
kürtaj yapıp rahimin yapısını bozmak istemiyorum dedi. küçük bi hap verdi onu rahim ağzına mı ne yerleştiricez kendisi düşsün diye. olmazsa vakum yaparız dedi kürtaj yapmak istemiyorum dedi. bekliycez bakalım:44:
Kanama alani olan arkadaslar sanci agrim yok fakat karnimda bi kasilma var bunu ilk hamileligimden biliyorum sanki 7 aylik bebek var gibi gergin sizlerdede progestan kullanan arkadaslar kanama boylemi gerceklesmisti...bunun kanamayla bir alakasi varmi ckk soru sordum bugun ama bana cokda yardimci oldunuz etrafimda baskada kimse yok.
Kese boyu 12.9 mm di..6 haftalık bir görüntüye göre nasıl.deneyimleriniz ve sizin görüntülere göre yorum.umit var mı
fatma abla benide sil.
bu ikinci oldu.kalbi durmuş, doktorum kesinlikle genetik bişey var çünkü büyüklüğü çok iyi dedi mutlaka eşinide senide araştırıcaz dedi
kürtaj yapıp rahimin yapısını bozmak istemiyorum dedi. küçük bi hap verdi onu rahim ağzına mı ne yerleştiricez kendisi düşsün diye. olmazsa vakum yaparız dedi kürtaj yapmak istemiyorum dedi. bekliycez bakalım:44:
Cnm daha kucuk bence 7+3 te gordum ben acele etmeee bende senin gibi evham yapmistim korkma hic
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kese boyu 12.9 mm di..6 haftalık bir görüntüye göre nasıl.deneyimleriniz ve sizin görüntülere göre yorum.umit var mı
Çok üzüldüm cnm allah sabır versin.en kısa zamandada hayırlı sağlıklı bir evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?