Daha once kanamasi olan ve kanama alani daraldi diyen arkadaslar yardiminizi bekliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
progestanın etkisi ne ki ? ben aynı zamanda estrofemde kullanıyorum iksinin etksini ayıramıyorum ondan soruyorum.birde progestanı sıkıntı olmasa dahi 14. hafta bitimine dek kullandırıyor dr um.
Bende onu dicem kesenin solunda hafif puslu bişeyler var sanki demi bana mı öyle geliyo.ekranı kendimize tutunsa sol aşağiKese gayet güzel görünüyor inşallah bebişide göreceksin.
birde ben 6+1 de gittigimde ilk baktıgında bişey yoktu kesede sonra makinenin ayarı degiştirdi bak burdaki beyazlıkta bebek demişti
bende carepıntı terleme asırı terleme ve bel agrısıyla beraber akıntıya donusen yogun lekelenme oluor ne zaman progestan alsam byle oluyor hatta kullanmasam sankıolmayacakmıs hıssıne kapılıyorum ama doktorum bır adet arttır yogunlastıgı an dedı.
Hanımlar merhaba. Benim ikinci gebeliğim. 8+4teyim. Ilk kontrolümde gebeliğe başlı kist olduğunu söyledi Dr. Büyüklüğü 5,5 cm. Ikinci kontorlde 7cm olmuştu. Üç aya kadar büyümesi normal dedi. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?
Progestana bugun basladim ayni sey bendede oluyo karnim kasilip belim agriyo tovbe tovbe ve leke geliyor ...sabah bu karin gerginligi ve bel agrisi yoktu
Canım beni de sil listeden.benim bebeğimin de kalbi durmuş. Daha önceden de altı düşüğüm var.ama şükürler olsun ki 1.5 yasında bi kızım var.Allah ona hayırlı uzun ömürler versin. Sizlere de sağlıklı doğumlar dilerim...
Tatlim keseni kafana takma benim oglandada fasulye gibiydi erkek demekki. ....su lekeleerde bir bitse artik...Allahim hayirliyi nasip et...
Canım beni de sil listeden.benim bebeğimin de kalbi durmuş. Daha önceden de altı düşüğüm var.ama şükürler olsun ki 1.5 yasında bi kızım var.Allah ona hayırlı uzun ömürler versin. Sizlere de sağlıklı doğumlar dilerim...
Merhaba herkese. Bu gün doktor kontrolüm vardı, kalp atışını duyduk çok şükür. 7 hafta 5 günlük dedi, sat ile uyumlu dedi bu sefer. Tahmini doğum tarihini de 21 Mart dedi. Çok halsizliğim var deyince decavit yazdı. 1 ay sonra aç gel tahlillerini yapalım dedi. Tahlil bügünde istemedi. Çoğu kişide kalp atışını duyunca tahlil istemişler ama benim 1 ay sonraya gün verdi. Darısı tüm bekleyenlere inşallah. Herkes hayırlısıyla sağ salim bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım seninprogestan 100 mg kapsulmu ondan al benim crionne jel günde 2 kere yapılıyo vajinal ihmal etmeKizlar kahverengi lekeler normal kan eenginde pihtiya donustu bir kanamam var bana basindan boyle birsey gecen varsa biraz yardimci olabilirmi progestan icip uzandim
yatarken alsan daha iyi olur habı feci sersemletiyormuşcanım bılıorsun benımde oldu bayramın bırıncı gunu ama dun kalbını duydum kese seklı bozuk cıktı.buyuk ıhtımalle sende dınlenmelısın ve kanaman artınca progestanı arttırmalısın yanı burdan bole demek olmaz ama bana bole dedı.progestan benı mahfedıyor ama mecburuz.bu kanamalar ıcerde pıhtıya donusuyor ve kesenın seklını bozuyor.Allah yardımcımız olsun
benim hatırladğım ilk gebeliğimde de kalp atışı sonrası test istemedi ki hiç bişeyi riske atmayan kendi gibi düşünen bir dr um var.
bence almazsın zaten çok nadir işilerdn duyuyorum ilk üç ayda kilo alındığını .. birde 20. haftaya kadar pek almamaya dikkat etmek gerek ondan sonra zaten hızla alıyosun.ben 20 ye dek 6 kilo aldım fazlaydı yani, şimdi o zman dikkat etmeye çalışırım ama aşırı acıkıyorum(
yaa , normal gebe kaldın sen ama dimi tüp filan değil. ne güzel :) evet arası yakın iyidir diyolar ama bakcaz bide ikiz ihtimalimiz var ki allah var olsa diye çok istiyorum .. maşallah senin kızınada onunda ayrı güzelliği olur işlerine yadımcı olur az da olsa laftan anlar filan ... bu arada bende ankarada yaşıyorum :)
canım bencede hemen dr unu ara pıhtı olayı sıkıntı olabilir allah korusun ...
amin canım inş ...
ya canım bnim dr um sadece bir kanamamda bile 6 progestana çıkarmıştı.mesela transfer itibariyle günde 3 progestanı fitil halinde kullanıyorum.risk altında olunca bide içiriyor.bence artırılabilr yani progestanın ve bide iğesi vardı 3 gün aralıklarla kullanılıyor sürekli kanamalarda.inş sağlıkla devam etsin gebeliğin herşey gönlünce olsun dilrim.
Progestan jel sabah agizdan aksam vajinaya koy dedi benimde oglumda lekelenmem olmustu bu ama kirmizi pihti gibi minik iki parca kadardi sumuksu biseydi...halada var progestan jel vajinaya konurmu benmi anlamadim minicik sey cunku bi bilgi verirmisin
Cok sevindim canim Allh saglikla kucagina almayi nasip etsin inş. Benimde 7+4 gunluk tahmini dogum tarihi 20 mart nasip olur ins ogunler bugunde kanamam oldu yine igne ve yatis bu seferki birazdaha kahverengimsi kanama ; ( tehlikeli yerde degil bol dinlen bol su ic dedi drum bakalim hayırlısı Allahtan herseyinn
Hayırlısı olsun canım dikkat kendine. Sen işe de gidiyorsun demi, tatilde falan değilsin. Çok yormamaya çalış kendini, bir de havalar çok sıcak bunaltıyor bizi. Boş vakit bulasıya uzat bacaklarını dinlen. Hayırlısıyla şu 3 ayı bir atlatalım da...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok üzüldüm cnm allah sabır versin.en kısa zamandada hayırlı sağlıklı bir evlat
Bebişler inin kalbi duran arkadaşlarım allah sabır versin.benim gibi kanaması olanlar geçmiş olsun.yarın doktor günüm bakalım bana ne dicekler korkuyorum.
Azaldı ama devam.parça kopmadıkça bişey olmaz dedi doktor.kanama alanı başka yerde dedi burda ki özel doktor.rahmim kalp şeklindeymiş bu arada valla şaştım.Senin kanaman nasıl
evet aç karnına yapılıyor 2 gün içinde çıkıyor
bendede kanama alanı var dinlen progestanı günde kaç kez alıyon benimki jel 2 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?