2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Daha once kanamasi olan ve kanama alani daraldi diyen arkadaslar yardiminizi bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

progestanın etkisi ne ki ? ben aynı zamanda estrofemde kullanıyorum iksinin etksini ayıramıyorum ondan soruyorum.birde progestanı sıkıntı olmasa dahi 14. hafta bitimine dek kullandırıyor dr um.

bende carepıntı terleme asırı terleme ve bel agrısıyla beraber akıntıya donusen yogun lekelenme oluor ne zaman progestan alsam byle oluyor hatta kullanmasam sankıolmayacakmıs hıssıne kapılıyorum ama doktorum bır adet arttır yogunlastıgı an dedı.

Progestana bugun basladim ayni sey bendede oluyo karnim kasilip belim agriyo tovbe tovbe ve leke geliyor ...sabah bu karin gerginligi ve bel agrisi yoktu

Kese gayet güzel görünüyor inşallah bebişide göreceksin.
birde ben 6+1 de gittigimde ilk baktıgında bişey yoktu kesede sonra makinenin ayarı degiştirdi bak burdaki beyazlıkta bebek demişti
Bende onu dicem kesenin solunda hafif puslu bişeyler var sanki demi bana mı öyle geliyo.ekranı kendimize tutunsa sol aşaği

Tatlim keseni kafana takma benim oglandada fasulye gibiydi erkek demekki. ....su lekeleerde bir bitse artik...Allahim hayirliyi nasip et...

Merhaba anneler kontrollere ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz

Ben en son 6+4 iken gitmiştim şuan 9+3 üm ve kontrolüme daha 3hafta var (2li tarama var)

Sizce gitmelimiyim kontrole pimpiriklenmeye başladım 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben varım canım çok geçmiş olsun çok ağrı yapıyor doğum kontrol hapı kullandığım halde oldu bende doktor da çok şaşırdı oluşmasına gelişimsel over kisti dediler bana da 5.1cm 5.haftada 7.haftada çok şükür yarım cm küçülmüş

Progestana bugun basladim ayni sey bendede oluyo karnim kasilip belim agriyo tovbe tovbe ve leke geliyor ...sabah bu karin gerginligi ve bel agrisi yoktu

bende aynını dusunuyorum progestan leke getırıyor bencede..kanama ıcerde olup keseyı sıkıstırıyormus progestanda o ıcerıdekı kanı dısarı atıp bebege baskı yapmasını engellıyormus.bızde o ılacı ıctıkce bundan dolayı lekelenmemız artıyor.belıme agrı gırdımı asagıdan lekelenıorum

Geçmiş olsun Allah kızına sağlıklı huzurlu ömürler versin

Tatlim keseni kafana takma benim oglandada fasulye gibiydi erkek demekki. ....su lekeleerde bir bitse artik...Allahim hayirliyi nasip et...

ınsallah cnm bnm ınsallah ıkımızde kurtuluruz artık tadını cıkaracagımız gunler gorelım hamılelıgımızın

Geçmiş olsun cnm ya nedeni araştırıldımı 6 düşük çok fazla ....allah kızına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Cok sevindim canim Allh saglikla kucagina almayi nasip etsin inş. Benimde 7+4 gunluk tahmini dogum tarihi 20 mart nasip olur ins ogunler bugunde kanamam oldu yine igne ve yatis bu seferki birazdaha kahverengimsi kanama ; ( tehlikeli yerde degil bol dinlen bol su ic dedi drum bakalim hayırlısı Allahtan herseyinn

canım seninprogestan 100 mg kapsulmu ondan al benim crionne jel günde 2 kere yapılıyo vajinal ihmal etme
yatarken alsan daha iyi olur habı feci sersemletiyormuş

canım benim ilki normal ikincisi tüp bebek 2 embiryo konuldu biri tuttu ankarada hangi dra gidiyosun canım

Bebişler inin kalbi duran arkadaşlarım allah sabır versin.benim gibi kanaması olanlar geçmiş olsun.yarın doktor günüm bakalım bana ne dicekler korkuyorum.

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım dikkat kendine. Sen işe de gidiyorsun demi, tatilde falan değilsin. Çok yormamaya çalış kendini, bir de havalar çok sıcak bunaltıyor bizi. Boş vakit bulasıya uzat bacaklarını dinlen. Hayırlısıyla şu 3 ayı bir atlatalım da...

Ise gitmiyorum canım dr rapor veriyor zaten isw gitmek yok diyor.HAyirlisi herseyin dua ediyorum Rabbime

Senin kanaman nasıl

Azaldı ama devam.parça kopmadıkça bişey olmaz dedi doktor.kanama alanı başka yerde dedi burda ki özel doktor.rahmim kalp şeklindeymiş bu arada valla şaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…